• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar korkutugum oldu kalp atisi görünmedi. 😔 6+3 çok güzel gelişmiş yolk büyümüş ama kalp atışı görünmedi nasıl olur dedim kalp atışı yok ama büyümüş. Doktor sağlıksızdir dedi Bir hafta sonra çağırdı inşallah duyarım 🙏
Aaaa 😔 Kalp atışı olmadan büyüme oluyor mu ki 😔 İnşallah duyulur kuzum benim ❤️

Allah korusun kuzum benim ❤️ Bak benim de bazen bulantım oluyor birden kesiliyor bazen kasık ağrım oluyor birden kesiliyor.Biz iyi düşüneceğiz kötü düşünüp kötüyü çekmeyelim annesi ☺️
İnşallah Allah’ım dualarımızı kabul etsin.. 15:00’da kontrol var güzel haberler almak nasip olsun…

İnşallah kuzum hayırlı haberlerini bekliyorum 😍

naptın canım nasıl geçti kontrolün
Allah’ım çok şükür arkadaşlar, rabbime şükürler olsun normal her şey. Doktor psikolojik dedi ama inanın geçen hafta o kadar ağır geçti bu hafta keza öyle bir anda kesilmesi bir de okuduklarımdan sonra aman Allah ağladığım yanıma kar..

Allah’ım çok şükür arkadaşlar, rabbime şükürler olsun normal her şey. Doktor psikolojik dedi ama inanın geçen hafta o kadar ağır geçti bu hafta keza öyle bir anda kesilmesi bir de okuduklarımdan sonra aman Allah ağladığım yanıma kar..
Demiştim sana 😍 Gözünaydın canım benim

Hayırlı bayramlar kızlar. Size sorum olacak. Ben 8 nisan 3.gun dondurulmuş 2 adet embriyo transferi oldum. 10. Günümde kan testi verdim 2 çıktı. Doktor günümde tekrar kan vermemi söyledi. Ben vermedim. Böyle olup değeri yukselen var mı? Şuanda adet sancım var. İlaçları da iki gün önce bıraktım. Bu şekilde olan varsa yardımcı olursa belki bana umut olur.

Back