- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
lutinus mu canım? ben lutinus tablet kullanıyorum çalışıyorum bende sabah biraz erken kalkıyorum fitili alıp 20 dk yatıyorum sonra kalkıp hazırlanıyorum. akşamda yatarken yapıyorum ama öğlen nasıl olur bilemiyorum çalıştığın yerde bu imkan var mı? ya da doktoruna sorsan akşamları 2 doz sabah 1 doz yapsan olur mu acaba benimki sabah akşam 1 adetkızlar merhaba transfer için verilen fitili nasıl kullandınız sabah öğle aksam kullanacagım ben ve yatmak gerekiyormuş ben çalışıyorum iş yerinde nasıl yatcam ki
progesteron fitil yazıyor kız bu ilaçlara canmı dayanır ne cok ilaç varlutinus mu canım? ben lutinus tablet kullanıyorum çalışıyorum bende sabah biraz erken kalkıyorum fitili alıp 20 dk yatıyorum sonra kalkıp hazırlanıyorum. akşamda yatarken yapıyorum ama öğlen nasıl olur bilemiyorum çalıştığın yerde bu imkan var mı? ya da doktoruna sorsan akşamları 2 doz sabah 1 doz yapsan olur mu acaba benimki sabah akşam 1 adet
Yatmaya gerek yok kuzum aslında geri çıkmıyor çünkü ben de öğlen olanı mecbur iş yerinde koyuyorum geri gelmiyorkızlar merhaba transfer için verilen fitili nasıl kullandınız sabah öğle aksam kullanacagım ben ve yatmak gerekiyormuş ben çalışıyorum iş yerinde nasıl yatcam ki
Bnm is yerim evime yakin oglen yarim saat eve geciyordm sagolsnlar hic sorun etmedilerkızlar merhaba transfer için verilen fitili nasıl kullandınız sabah öğle aksam kullanacagım ben ve yatmak gerekiyormuş ben çalışıyorum iş yerinde nasıl yatcam ki
Hahahahahahaha yemin ederim delirdigimi dusunmese ayni seyi isteyebilirimEşime diyorum ki, hamilelik hediyesi olarak evimize ultrason alsana. İstediğimiz zaman bakalımBöyle meraktan ölüyoruz, mantıklı değil mi?
Dayanir dayanir bisekilde alisiyoruz.. fitil icin 15dk uzansaniz yeter demisti hemsire ama ztn kati oldugu icin okdr cok geri gelmesi olmuyor. Sabah aksam uzanirsin oglen de arada derede kaykilarak otursan yeter ayakta durmasanprogesteron fitil yazıyor kız bu ilaçlara canmı dayanır ne cok ilaç var
Belirtiniz var mı lekelenme vs hayırlısı olsun çok güzel bir değerBen geldim 11. Gun sonucum 1047 cikti :)
Dayanir dayanir bisekilde alisiyoruz.. fitil icin 15dk uzansaniz yeter demisti hemsire ama ztn kati oldugu icin okdr cok geri gelmesi olmuyor. Sabah aksam uzanirsin oglen de arada derede kaykilarak otursan yeter ayakta durmasanbende öyle yapıcam sabah erken kalkıp koyarım sonra hazırlanır işe giderim öğlende
bende öyle yapacagım canım sabah işe gitmeden koyarım aksamda yatarken öğlende agızdan alsam diyecek doktora olmadı öğle aramda bişeler yapıcamDayanir dayanir bisekilde alisiyoruz.. fitil icin 15dk uzansaniz yeter demisti hemsire ama ztn kati oldugu icin okdr cok geri gelmesi olmuyor. Sabah aksam uzanirsin oglen de arada derede kaykilarak otursan yeter ayakta durmasan
Lekelenme 9.gun basladi hala devam ediyor. Coraspine 1 hafta ara ver dedi dr. Benim ilacsiz yapildi ve cok fazla belirti yasadim. 7. Gunden beri geceleri midem yandi, normalde hic mide sorunu yasamam. Bir kere bulanti bile oldu . Inanilmaz sislik var su an. Koku duygusu artti dun aksam esime carsaflari degistirtemedim cok yorgundu, carsaflar kokuyor diye gece uyuyamadim.Belirtiniz var mı lekelenme vs hayırlısı olsun çok güzel bir değer
Lekelenme 9.gun basladi hala devam ediyor. Coraspine 1 hafta ara ver dedi dr. Benim ilacsiz yapildi ve cok fazla belirti yasadim. 7. Gunden beri geceleri midem yandi, normalde hic mide sorunu yasamam. Bir kere bulanti bile oldu . Inanilmaz sislik var su an. Koku duygusu artti dun aksam esime carsaflari degistirtemedim cok yorgundu, carsaflar kokuyor diye gece uyuyamadim.
Daha once de hamile kalmistim onda da belirtiler hissetmistim ama bu sefer daha fazla oldu. Ve ilacsiz olunca hamile kaldigima 7. Gunden itibaren emin gibi oldum. Bir de canim hep peynir cekiyor. Daha onceki de ayniydi. Ben biraz garibim galiba benim kadar belirti yasayan var midir 5. Haftada bilmiyorum
Ne zaman test gününüz sizden bir farkım yok açıkçasıBende de hiç belirti yok sdece göğüsler şiş bazen ağrı oluyor artık o da yok ne bulantı ne başka birşey bende kendimi sorguluyorum herşey yolunda mı diye
8+3 günlük hamileyim kuzum hala belirti yokNe zaman test gününüz sizden bir farkım yok açıkçası
Aaaa belki bu belirtisizlik bize de nasip olur inşallahhh8+3 günlük hamileyim kuzum hala belirti yok
İnşallah canım benimAaaa belki bu belirtisizlik bize de nasip olur inşallahhh
Yolundadir yolundadir :) ben kime soylesem inanmaz zaten psikolojik der.Bende de hiç belirti yok sdece göğüsler şiş bazen ağrı oluyor artık o da yok ne bulantı ne başka birşey bende kendimi sorguluyorum herşey yolunda mı diye
İnşallah kuzumYolundadir yolundadir :) ben kime soylesem inanmaz zaten psikolojik der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?