2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

kızlar merhaba transfer için verilen fitili nasıl kullandınız sabah öğle aksam kullanacagım ben ve yatmak gerekiyormuş ben çalışıyorum iş yerinde nasıl yatcam ki

kızlar merhaba transfer için verilen fitili nasıl kullandınız sabah öğle aksam kullanacagım ben ve yatmak gerekiyormuş ben çalışıyorum iş yerinde nasıl yatcam ki
lutinus mu canım? ben lutinus tablet kullanıyorum çalışıyorum bende sabah biraz erken kalkıyorum fitili alıp 20 dk yatıyorum sonra kalkıp hazırlanıyorum. akşamda yatarken yapıyorum ama öğlen nasıl olur bilemiyorum çalıştığın yerde bu imkan var mı? ya da doktoruna sorsan akşamları 2 doz sabah 1 doz yapsan olur mu acaba benimki sabah akşam 1 adet

progesteron fitil yazıyor kız bu ilaçlara canmı dayanır ne cok ilaç var

Yatmaya gerek yok kuzum aslında geri çıkmıyor çünkü ben de öğlen olanı mecbur iş yerinde koyuyorum geri gelmiyor

Bnm is yerim evime yakin oglen yarim saat eve geciyordm sagolsnlar hic sorun etmediler

Eşime diyorum ki, hamilelik hediyesi olarak evimize ultrason alsana. İstediğimiz zaman bakalım Böyle meraktan ölüyoruz, mantıklı değil mi?
Hahahahahahaha yemin ederim delirdigimi dusunmese ayni seyi isteyebilirim bence asiri asiri mantikli

progesteron fitil yazıyor kız bu ilaçlara canmı dayanır ne cok ilaç var
Dayanir dayanir bisekilde alisiyoruz.. fitil icin 15dk uzansaniz yeter demisti hemsire ama ztn kati oldugu icin okdr cok geri gelmesi olmuyor. Sabah aksam uzanirsin oglen de arada derede kaykilarak otursan yeter ayakta durmasan

Dayanir dayanir bisekilde alisiyoruz.. fitil icin 15dk uzansaniz yeter demisti hemsire ama ztn kati oldugu icin okdr cok geri gelmesi olmuyor. Sabah aksam uzanirsin oglen de arada derede kaykilarak otursan yeter ayakta durmasan
bende öyle yapacagım canım sabah işe gitmeden koyarım aksamda yatarken öğlende agızdan alsam diyecek doktora olmadı öğle aramda bişeler yapıcam

Belirtiniz var mı lekelenme vs hayırlısı olsun çok güzel bir değer
Lekelenme 9.gun basladi hala devam ediyor. Coraspine 1 hafta ara ver dedi dr. Benim ilacsiz yapildi ve cok fazla belirti yasadim. 7. Gunden beri geceleri midem yandi, normalde hic mide sorunu yasamam. Bir kere bulanti bile oldu . Inanilmaz sislik var su an. Koku duygusu artti dun aksam esime carsaflari degistirtemedim cok yorgundu, carsaflar kokuyor diye gece uyuyamadim.
Daha once de hamile kalmistim onda da belirtiler hissetmistim ama bu sefer daha fazla oldu. Ve ilacsiz olunca hamile kaldigima 7. Gunden itibaren emin gibi oldum. Bir de canim hep peynir cekiyor. Daha onceki de ayniydi. Ben biraz garibim galiba benim kadar belirti yasayan var midir 5. Haftada bilmiyorum

harikasın

Bende de hiç belirti yok sdece göğüsler şiş bazen ağrı oluyor artık o da yok ne bulantı ne başka birşey bende kendimi sorguluyorum herşey yolunda mı diye

Bazen iştahım kapanıyor bazen açılıyor bazen hafif bulantı oluyor ama hepsi çok az yarın kontrolüm var soracağım doktoruma bakalım

Aaaa belki bu belirtisizlik bize de nasip olur inşallahhh
İnşallah canım benim Güzel haberlerini bekliyorum benim adet öncesi 1 hafta önce kadar adet sancım başlardır transfer zamanı da bu vardı hatta adet olcam sanıp modum düştüğü anlar olmadı diyemem.İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız hiç takılma belirtilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…