• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Rabbim öğle bi anda sevindirsin ki tüm anne olmak isteyenleri mucizesiyle. En hayırlısıyla, en güzeliyle müjdelenelim hepimiz. Tüm anne olmak isteyenlerin Rabbim duasını kabul edib Hz. Zekeriyya gibi müjdelesin. 🤲🤲🤲
Aminn mubarek gunlerde agzin bal yesin dua et bizlere de bolbol 🤲

Hatta beni cumartesi cagirmislardi muayne meger nobetci doktor erkekmis oyle utandim ki o gunu asla unutamiyorm kadina alistik artk ama nobetci doktor erkege denk gelince cok utanmistm😊
Ay benim şansıma hepsi erkekti 😅🤦🏻‍♀️ Artık alıştım zaten ilk muayene olduğumda evlendikten sonra biopsi olmuştum 20 dk öyle erkek doktorlaydı baya utanmıştım ama şimdi alıştım 😅 Kendi doktorum erkek bir de doğum için nasip olursa kendi doktoruma geçicem o da erkek böyle gidecek heralde 😅

Ay benim şansıma hepsi erkekti 😅🤦🏻‍♀️ Artık alıştım zaten ilk muayene olduğumda evlendikten sonra biopsi olmuştum 20 dk öyle erkek doktorlaydı baya utanmıştım ama şimdi alıştım 😅 Kendi doktorum erkek bir de doğum için nasip olursa kendi doktoruma geçicem o da erkek böyle gidecek heralde 😅
Benm esim izin vermez asla benm butun muayeneleri kadin doktorlar ama islemi meger prof. Erkek yapiyormus onu duyugunda bile birakckti tedaviyi bir sekilde ikna ettim ama olurda denk gelirse br daha erkek bana syleme demisti sonra Allahtan denk gelmemisti😀😀😀

Biz de de kan uyuşmazlığı var canım ama 28. Haftada mı ne vurulacağımı söyledi.Allah korusun kanama falan olursa erken vuruyorlar diye biliyorum ama vardır doktorunun bir bildiği beni de haberdar eder misin iğne nereden temin ediliyor nasıl oluyor bende merak ediyorum ☺️
Bende kahverengi lekelenme oluyor ara ara canım. Her halde riske atmamak için önceden vurmak istiyorlar. Ben Azerbaycanlıyım canım Azerbaycanda oturuyorum. Burda eczanelerde de satılıyor o iğne bizde 150 azn. Sizin parayla tahminen 1500 lira. Hastaneler de temin ediyor ama seçimi kendimiz yapıyoruz yani. Yine de gidişatdan haberdar ederim seni de

Benm esim izin vermez asla benm butun muayeneleri kadin doktorlar ama islemi meger prof. Erkek yapiyormus onu duyugunda bile birakckti tedaviyi bir sekilde ikna ettim ama olurda denk gelirse br daha erkek bana syleme demisti sonra Allahtan denk gelmemisti😀😀😀
Benim eşimde taa yıllar önce kadın doktor olsun demişti şimdi o kadar alıştı ki doktor çağırıyor birlikte giriyorlar muayeneye bebişi görmek için 😅 Aşıyorlar zamanla 😂

Benim şimdiye kadarkı tüm jinekologlarım erkekti. Tüp bebek doktorum da erkekti. Napalım artık bebiş için alışıyoruz😅😅

Bende kahverengi lekelenme oluyor ara ara canım. Her halde riske atmamak için önceden vurmak istiyorlar. Ben Azerbaycanlıyım canım Azerbaycanda oturuyorum. Burda eczanelerde de satılıyor o iğne bizde 150 azn. Sizin parayla tahminen 1500 lira. Hastaneler de temin ediyor ama seçimi kendimiz yapıyoruz yani. Yine de gidişatdan haberdar ederim seni de
Aa o zaman iyi yapmış kuzum doktorun ❤️ Çok teşekkür ederim canım benim

Benim eşimde taa yıllar önce kadın doktor olsun demişti şimdi o kadar alıştı ki doktor çağırıyor birlikte giriyorlar muayeneye bebişi görmek için 😅 Aşıyorlar zamanla 😂
Iyi bari seninki alismis ama bmm esim yok yillar gecsede izin vermez insaAllah o gunlere gerek olmadan rabbim bizede hayirli sagikli bir evlat nasip eder🤲

yaa benim erkek kadın farketmiyor genel olarak o pozisyonda durmak beni çok rahatsız hissettiriyo hatta erkeklerde bi tık daha rahat olabilirim:) utanmak değilde öyle durmak ne bilim bi tuhaf geliyo bana

Merhaba Kızlar. Biz bu gün tam 6 hafta 6 günlük olduk. Az önce kalp atışını duyduk. Ölçüleri de tam haftasına uygun. Bizde bir kese daha vardı o büyümemiş. Hayırlısı olsun. Elbet vardır Rabbimin bir bildiği. Bi de ben negativim, eşim pozitiv kan uyuşmazlığı için tahlil yaptılar. Sonuca uygun iğne olmam lazımmış. Abimin eşi de negativdi onda 28 haftalıkken vurulmuşdu iğne. Ama bana doktor şimdiden vurulacağını söyledi. Varmı o iğneyi olan aranızda?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Biz de de kan uyuşmazlığı var canım ama 28. Haftada mı ne vurulacağımı söyledi.Allah korusun kanama falan olursa erken vuruyorlar diye biliyorum ama vardır doktorunun bir bildiği beni de haberdar eder misin iğne nereden temin ediliyor nasıl oluyor bende merak ediyorum ☺️
Kanama olursa devlet hastanesi acilinde iğne ücretsiz yapılıyor. Benim geçen cuma yapıldı. İsterseniz de indirekt coombs diye bir test var o yapılıyor o pozitif çıkarsa da iğne yapılıyor.

Back