Çok teşekkür ederim canımKanama olursa devlet hastanesi acilinde iğne ücretsiz yapılıyor. Benim geçen cuma yapıldı. İsterseniz de indirekt coombs diye bir test var o yapılıyor o pozitif çıkarsa da iğne yapılıyor.
Kasiklarim cok agriyor zaten ve inanilmaz soylemesi ayip gaz sorunum varAnladım canım ilaçlarda etkiliyor olabilir onu bekleme psikolojiside bi ayrı ha geldi ha gelecek
PGT ye çok bel bağlama, ben yaptırdım bir önceki tedavimde sağlıklı ve 5aa kalitedeydi, ancak boş gebelik ile sonuçlandı, nasip değilmiş artık sadece buna inanıyorum.Tesekkur ederim kizlar ama gercekten yoruldum artik , bu 3. Denememdi ve artik cok yaklasmistim ilk defa. Bebegim var ama aslinda yok bu cok canimi yakiyor bir de embriyolarim gayet iyiydi. Demekki pgt yaptirmak gerekliymis doktoru dinlememek gerekiyormus. Umarim hepiniz cok cok guzel sonuclar alirsiniz. Cumartesi bi doktora gidicem iste adet yerini bulsun diye yoksa bi degisiklik olacagini dusunmuyorum acaba dememek icin iste bakalim.
Merhaba hayırlı olsun. Ben de test verdim sonuca göre ben de aynı şekilde iğne olacağım. Galiba pozitif çıkarsa hemen olacağız, negatif çıkarsa ilerleyen aylarda.Merhaba Kızlar. Biz bu gün tam 6 hafta 6 günlük olduk. Az önce kalp atışını duyduk. Ölçüleri de tam haftasına uygun. Bizde bir kese daha vardı o büyümemiş. Hayırlısı olsun. Elbet vardır Rabbimin bir bildiği. Bi de ben negativim, eşim pozitiv kan uyuşmazlığı için tahlil yaptılar. Sonuca uygun iğne olmam lazımmış. Abimin eşi de negativdi onda 28 haftalıkken vurulmuşdu iğne. Ama bana doktor şimdiden vurulacağını söyledi. Varmı o iğneyi olan aranızda?
Amin sizinki de hayırlı olsun. Evet doktor test sonucuna görə karat vericez dedi. Sizde de lekelenme oluyor mu? Bende bir kese büyümeyi durdurmuş o temizleniyor dedi doktor ama yine de kan uyuşmazlığı yüzünden de olabilir dedi.Merhaba hayırlı olsun. Ben de test verdim sonuca göre ben de aynı şekilde iğne olacağım. Galiba pozitif çıkarsa hemen olacağız, negatif çıkarsa ilerleyen aylarda.
Ben de lekelenme olmadı. İlk ikiz tuttu, değerlerim epey yüksekti 3 defa test verdim. Ama kese görmeye gittiğimde tek kese ve bebek gördük. Diğerinin gelişimi durmuş dedi doktor. Ama kanama ve lekelenme olmadı şuna kadar.Amin sizinki de hayırlı olsun. Evet doktor test sonucuna görə karat vericez dedi. Sizde de lekelenme oluyor mu? Bende bir kese büyümeyi durdurmuş o temizleniyor dedi doktor ama yine de kan uyuşmazlığı yüzünden de olabilir dedi.
Canım bu test isteğe bağlı mı oluyor peki ? Benim şuan çok şükür kanamam ya da lekelenmem yok doktorum direkt 28. Haftada olacaksın dedi banaMerhaba hayırlı olsun. Ben de test verdim sonuca göre ben de aynı şekilde iğne olacağım. Galiba pozitif çıkarsa hemen olacağız, negatif çıkarsa ilerleyen aylarda.
Canım ben de süpürge dışında herşeyi yapıyorum açıkcası.Bazen dalgımlıkla eğildiğim falan da oluyor.Kolumum yettiği heryerde başından beri uzanıyorum mecburen.Sürekli merdiven in çık yapıyorum iş yerinde lavabo yukarıda olduğu için.Dün bir yazı okumuştum bir doktor paylaşmış Allah korusun bebeğin kalbi durması ya da düşük olmasının bunlarla ilgisi yokmuş bağışıklık,bebekte olan bir hastalık gibi gibi şeylerden oluyormuş.Biz tabi tedaviyle gebe kaldığımız için endişeyiz haklı olarak.Ben evi de temizliyorum bulaşık makinesi boşaltıp da yerleştiriyorum.Mecburen eşim geç geliyor işi sebebiyle destek oluyor ama evde yalnız olduğum zaman mecbur benim birşeyler yapmam gerekiyor.Rabbim korusun yavrularımızı İnşallah.Bende bu süreci hastalık değil normal hayatımıza biraz daha dikkat ederek devam etmeliyiz diye kendimi motive ediyorum açıkcasıKızlar ben de günlük hayatıma çalışmama devam ediyorum. Hafta içi 5 gün dışarıdayım. Ağır bir işim olmasa da sürekli kıpır kıpırım. Otur kalk, hareket halindeyim. Araç kullanıyorum. Eve geliyorum yemek yap evi üstten topla derken bir hareketlilik oluyor. Mecbur sandalyeye kontrollü olarak inip çıkıyorum. Dolaptan bedenimi esnetmeden bir şeyler almak zorunda oluyorum. Süpürge, ütü vs asla yapmıyorum. Ağır kaldırmıyorum. İçten içe sürekli vicdan azabı yaşıyorum. Ya bir şey olursa, ya ben fark etmeden zarar verirsem diye. Doktorum herhangi bir şey demedi. Siz de tedirgin misiniz?
Harika habeerrBen geldim 11. Gun sonucum 1047 cikti :)
Ben evden calisiyorum. Ama cok yogun 9 saat kalkamiyorum bilgisayar basindan. Biraz da stresli bir isim var. Ev islerinin cogunu esim yapiyor sagolsun ama normal takiliyorum kisitlamiyorum cok fazla kendimi. Hatta ufak 15 dklik yürüyüş yapmaya calisiyorum her gun, cok haraketsiz kaldigim icin. Ben de okudugum ya da danistigim tum uzmanlardan normal yasantiya devam etmede bir problem olmadigini duydum. Icini rahat tutKızlar ben de günlük hayatıma çalışmama devam ediyorum. Hafta içi 5 gün dışarıdayım. Ağır bir işim olmasa da sürekli kıpır kıpırım. Otur kalk, hareket halindeyim. Araç kullanıyorum. Eve geliyorum yemek yap evi üstten topla derken bir hareketlilik oluyor. Mecbur sandalyeye kontrollü olarak inip çıkıyorum. Dolaptan bedenimi esnetmeden bir şeyler almak zorunda oluyorum. Süpürge, ütü vs asla yapmıyorum. Ağır kaldırmıyorum. İçten içe sürekli vicdan azabı yaşıyorum. Ya bir şey olursa, ya ben fark etmeden zarar verirsem diye. Doktorum herhangi bir şey demedi. Siz de tedirgin misiniz?
Bana doktor direkt yazdı. İsteğe bağlı olarak söylemedi. Ama doktor benimle yolları ayırdığı için kendi gözüyle kontrol ederek uğurlamak istemiş olabilir. O nedenle yapmıştır belki diye düşündüm. Sen de kontrolünde hatırlat bence, doktorun nasıl derse öyle yaparsın.Canım bu test isteğe bağlı mı oluyor peki ? Benim şuan çok şükür kanamam ya da lekelenmem yok doktorum direkt 28. Haftada olacaksın dedi bana
Ay annelik daha şimdiden ne büyük sorumlulukmuş. Mevlam bebişlerimizi korusun. Yalnız olmadığını bilmek güzel.Demekki benzer gitgellerdeyiz.Canım ben de süpürge dışında herşeyi yapıyorum açıkcası.Bazen dalgımlıkla eğildiğim falan da oluyor.Kolumum yettiği heryerde başından beri uzanıyorum mecburen.Sürekli merdiven in çık yapıyorum iş yerinde lavabo yukarıda olduğu için.Dün bir yazı okumuştum bir doktor paylaşmış Allah korusun bebeğin kalbi durması ya da düşük olmasının bunlarla ilgisi yokmuş bağışıklık,bebekte olan bir hastalık gibi gibi şeylerden oluyormuş.Biz tabi tedaviyle gebe kaldığımız için endişeyiz haklı olarak.Ben evi de temizliyorum bulaşık makinesi boşaltıp da yerleştiriyorum.Mecburen eşim geç geliyor işi sebebiyle destek oluyor ama evde yalnız olduğum zaman mecbur benim birşeyler yapmam gerekiyor.Rabbim korusun yavrularımızı İnşallah.Bende bu süreci hastalık değil normal hayatımıza biraz daha dikkat ederek devam etmeliyiz diye kendimi motive ediyorum açıkcası
Teşekkür ederim desteğin için. Ne bilim insanın aklına herşey geliyor. Allah sana da kolaylık versin. Sürekli pc başında olmak da kolay değil. Havalar ısındıkça dakikaları çoğaltırız inşallahBen evden calisiyorum. Ama cok yogun 9 saat kalkamiyorum bilgisayar basindan. Biraz da stresli bir isim var. Ev islerinin cogunu esim yapiyor sagolsun ama normal takiliyorum kisitlamiyorum cok fazla kendimi. Hatta ufak 15 dklik yürüyüş yapmaya calisiyorum her gun, cok haraketsiz kaldigim icin. Ben de okudugum ya da danistigim tum uzmanlardan normal yasantiya devam etmede bir problem olmadigini duydum. Icini rahat tut
6 Mayıs'ta nasip olursa kendi doktoruma geçeceğim bakalım ona da sorayım öyleyse teşekkür ederim canımBana doktor direkt yazdı. İsteğe bağlı olarak söylemedi. Ama doktor benimle yolları ayırdığı için kendi gözüyle kontrol ederek uğurlamak istemiş olabilir. O nedenle yapmıştır belki diye düşündüm. Sen de kontrolünde hatırlat bence, doktorun nasıl derse öyle yaparsın.
Aynen öyle kuzumAy annelik daha şimdiden ne büyük sorumlulukmuş. Mevlam bebişlerimizi korusun. Yalnız olmadığını bilmek güzel.Demekki benzer gitgellerdeyiz.
Ben geçen gün söyledim keşke evde olsa merak ettikçe baksak diyeEşime diyorum ki, hamilelik hediyesi olarak evimize ultrason alsana. İstediğimiz zaman bakalımBöyle meraktan ölüyoruz, mantıklı değil mi?
Ayyy ne iyi olurdu keşke olsaBen geçen gün söyledim keşke evde olsa merak ettikçe baksak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?