2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım kesinlikle öyle heycandan başka bişey bulamıyorum bende dediğin gibi sağlık ocağındada aynı çıkmıştı benim evde gayet iyi gidiyor bende biraz daha düzenli takip edim arayıp bilgi vericem canım sikintili bı durum hastane bizi geriyor

Hayırlı haberler inşallah Bende çok merak ediyorum ikizlerim şuan nasıl diye haftaya kontrol günümüz var İnşallah hayırlısı olur hakkınızda bir ikiz arkadaş daha olsun isterim
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Senin bebiişler kaç günlük?

Canım çok geçmiş olsun. Nolur kendini rahatlatmaya bak. İstersen terapisel bir destek al. Panik atakta çok işe yarıyor gerçekten... Allah şifalar versin inşallah...

Amin amin... İnşallah peşinizden geliyorum

Yaşadığın talilsizlik için çok üzüldüm. İnşallah sağlığın yerine gelir. Acaba danışabileceğin başka uzmanlar olabilir mi diye düşündüm. Sen de eminim düşünmüşsündür. İnşallah allah yardımcın olur, süreç sağlıkla ilerler...

İnşallah bu kadar tedirginlikle gelir geçer. En kısa sürede kanamaların biter. sen moralini yüksek tut hanımcım. Ne zor günler gördük, ne sabırla bugünleri bekledik. İnşallah sağlıkla bunu da atlatacağız... Duam seninle...

Bence stabil evdeyken olan dikkate alınmalı kuzum ama genel olarak bunu yaşıyorsan o da önemli.Doktora danışmak lazım yinede

Canım çok geçmiş olsun zora sokulmuş biraz evet inşallah daha iyi olursun en kısa zamanda

Geçmiş olsun canım Öyle gerçekten bitmiyor muayenede iyi şeyler duyuyorsun 2-3 gün geçiyor yine korku başlıyor bu süreç böyle gidecek sanırım .Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah

Kızlar şimdi kontrolden çıktım bebişin kalp atışını duyduk şükür 6+4 günlüğüz bugün 7 hafta ölçüldü şükür bir problem yok dedi doktor. Bayram öncesi büyütmesine bir daha bakalım dedi hayırlısıyla. Sadece Büyümüş kesenin altında nokta büyüklüğünde bir keseye benzer birşey görüldü tek embriyo idi benim büyümez bu büyük ihtimal dedi ama zaten tek embriyo olduğu için şaşırdık. Rabbim haber bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…