- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
Bence siz mutlaka hatırlatın. Doktorunuzun da bilgisi olsunMerhabalar. Bizde de kan uyuşmazlığı var. Ama henüz bir bilgilendirme yapmadılar. Belki kese görmeye gittiğimizde söylerler ya da biz hatırlatırız.
İs yerine de kalp stisi duyulunca mi haber veriliyor? Kese gormek yeterki mi acaba?Kızlar aile hekimliğine gebelik kaydı için gittim. Meğer kalp atışı duyulmadan kayıt açılmıyormuş. Bilmediğim için hevesli hevesli gitmiş oldum.Sizlerin de bilgisi olsun Benim gibi yapmayın...
Aayyyy çok sevindim inanın !Kızlar gece idrarda pozitif görmüştüm, 7. Gün kanda b-hcg 75 çıktı çok şükürgüzel yükselmeye devam eder inşallah
Evet kuzum kalp atışı duyulmadan açmıyorlarKızlar aile hekimliğine gebelik kaydı için gittim. Meğer kalp atışı duyulmadan kayıt açılmıyormuş. Bilmediğim için hevesli hevesli gitmiş oldum.Sizlerin de bilgisi olsun Benim gibi yapmayın...
Korkulacak birşey yok kuzum merak etmeBana da aynı şekilde söyledi korktum açıkçası
Öyle bir süreçteyiz ki her şeyden korkar oldum. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinKorkulacak birşey yok kuzum merak etmeTürkiye de 10 kişiden 7 sin de neredeyse var
Amin canım benim inşallahÖyle bir süreçteyiz ki her şeyden korkar oldum. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Geçmiş olsun canım benimKızlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz günlerdir buralara pek bakamadım ben de durumlar biraz can sıkıcı asla geçmeyen bulantım tüm gün süren ve saati farketmezsizin sürekli istifra ediyorum ilaçta etki etmedi bana sizde iyidir durumlar inşallah
Tahlil sonuçlarına göre veriliyor sanırım canım ben 11. Haftaya kadar kullanacağım öyle söyledilerKızlar merhaba benim doktorum haftaya salı kese randevusu verdi. Estrofem i elindekini kullan artık alma dedi sizin doktorlar kesmemis galiba estrofemi kesmesi sıkıntı yaratır mı acaba?
Gözünaydın canım benimİçine doğdu gibi ikiz çıktı
Kuzum ben sabahları sadece yumurta yiyebiliyorum akşamları hicbisekilde yemek yiyemez oldum sadece midemi bulandirmayan tek şey peynir ekmek resmen onu yiyorum sadece onun harici bişey yediğim an istifra ediyorum bende bulantı çok hele koku hassiyeti aşırı günlerim çok kotu geçiyor. Senin adına sevindim kuzum çok kotu olmamana hiç tavsiye etmiyorumGeçmiş olsun canım benimBende de bugün bulantı ve halsizlik var.Sabah daha fazlaydı öğle yemeği yedikten sonra iyi oldu ama yumurta ve kuruyemişe tiksinti geldi sanki Sen hiç birşey yiyemiyor musun ?
Çok teşekkürlerAayyyy çok sevindim inanın !
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma diyeyim
Sizden haber bekliyordum bende
Henüz bı tahlil de yapmamıştı direkt kesti anlayamadım inşallah bı şey olmaz Medipol mega Gonca hanım alanında iyi bir doktor riske atacağını sanmıyorumTahlil sonuçlarına göre veriliyor sanırım canım ben 11. Haftaya kadar kullanacağım öyle söylediler
Oyy canım benimKuzum ben sabahları sadece yumurta yiyebiliyorum akşamları hicbisekilde yemek yiyemez oldum sadece midemi bulandirmayan tek şey peynir ekmek resmen onu yiyorum sadece onun harici bişey yediğim an istifra ediyorum bende bulantı çok hele koku hassiyeti aşırı günlerim çok kotu geçiyor. Senin adına sevindim kuzum çok kotu olmamana hiç tavsiye etmiyorumkraker yeşil elma leblebi denedinmi kuzum
Her doktorun sistemi farklı zaten canım dediğin gbi zararı olsa bıraktırmazHenüz bı tahlil de yapmamıştı direkt kesti anlayamadım inşallah bı şey olmaz Medipol mega Gonca hanım alanında iyi bir doktor riske atacağını sanmıyorum
Ay ne güzel ya kişiden kişiye çok farkediyor gerçekten canım benim seninde Allah yardımcın olsun umarım çabucak geçer bu süreçOyy canım benimŞifa olsun en kısa zamanda inşallah Yok kuzum denemedim bugün başladı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?