Canım hiç öyle düşünme transfer zamanı hasta oldum aşırı hapsurdum öksürük tutuyordu bende diyordum ama tutunmaya engel olurmi pişman oluyordum resmen hapsurdukca ama alakası yokmuş tuttu çok şükür sağlıklı embiriyo her şekilde tutunuyor bunlar ufak tefek şeyler bebeğin tutunma sona zararı yok korkma hiç. Benimde bel ağrım çok oluyordu bacağıma kadar vuruyordu adet sancısı çekiyordum göğüs agris birdeSelam kızlar 29 martta transfer oldum progestan estrofem kullanıyorum bel ağrısı ağız kuruluğu var sizde ne gibi belirtiler oldu tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevirinim öksürme hapsurma deseler de grip oldum transferden sonra sizce tutunmaya engel mi beni Bi aydinlatin
Ben 7 haftadır oluyorum arkadaşım. İlk günler evet öyle oluyor ama sanırım sonradan alışıyor popomuzAy kızlar bu progestan iğne olarak kullananlar durumlarınız nasıl ay dün gece oldum iğne yatamadın sabaha kadar ağrıdan şimdide aynı dönemiyorum oturamıyorum evde duvarları tuta tuta yürüyorum belimin başından popomun altına kadar ağrıyor bu nasıl bişeymiş kız
Doktora göründün mü canımGünaydın canımamin inşallah akşam 8 de kese görmeye gidicez acayip heyecanlıyım
Hastanedeyim canım sıra bekliyorumDoktora göründün mü canım
Naptın kuzumHastanedeyim canım sıra bekliyorum
Çok saol bebeğim şimdide kaşık ağrım başladı inşallah tutunuyordur daha 3 gün stres yapmamaya çalışıyorum ama düşünmeden gecemiyorumCanım hiç öyle düşünme transfer zamanı hasta oldum aşırı hapsurdum öksürük tutuyordu bende diyordum ama tutunmaya engel olurmi pişman oluyordum resmen hapsurdukca ama alakası yokmuş tuttu çok şükür sağlıklı embiriyo her şekilde tutunuyor bunlar ufak tefek şeyler bebeğin tutunma sona zararı yok korkma hiç. Benimde bel ağrım çok oluyordu bacağıma kadar vuruyordu adet sancısı çekiyordum göğüs agris birde
Senin tuttu mu ne zaman yaptirdin canimmCanım hiç öyle düşünme transfer zamanı hasta oldum aşırı hapsurdum öksürük tutuyordu bende diyordum ama tutunmaya engel olurmi pişman oluyordum resmen hapsurdukca ama alakası yokmuş tuttu çok şükür sağlıklı embiriyo her şekilde tutunuyor bunlar ufak tefek şeyler bebeğin tutunma sona zararı yok korkma hiç. Benimde bel ağrım çok oluyordu bacağıma kadar vuruyordu adet sancısı çekiyordum göğüs agris birde
şimdi çıktım kuzum muayeneden kesemizi gördükNaptın kuzum
Şimdi çıktım canım şükür gördük keseyiDoktora göründün mü canım
Ayyy çok şükür canım benimm gözün aydınşimdi çıktım kuzum muayeneden kesemizi gördük
Amin kuzum amin inşallah. Haftaya cumartesi kalp atışı için çağırdıAyyy çok şükür canım benimm gözün aydınSağlıkla ilerlesin inşallah
Stres yapma canım inşallah tutunuyordurÇok saol bebeğim şimdide kaşık ağrım başladı inşallah tutunuyordur daha 3 gün stres yapmamaya çalışıyorum ama düşünmeden gecemiyorum
Canım gözün aydın hayırlısıyla artık kalp atışınida duyarsınŞimdi çıktım canım şükür gördük keseyi
Amin kuzum amin inşallah cumartesi çağırdı haftaya. Şuanlık tek görünüyor ama 8.haftada kesenin içinde 2 de görebiliriz dediCanım gözün aydın hayırlısıyla artık kalp atışınida duyarsın
Hiç belli olmaz deseneAmin kuzum amin inşallah cumartesi çağırdı haftaya. Şuanlık tek görünüyor ama 8.haftada kesenin içinde 2 de görebiliriz dedi
Amin kuzum amin inşallah sağ Salim kucağımıza alalımda hepimiz gerisi önemli değilHiç belli olmaz deseneHangisi hayırlısı olucaksa o olsun inşallah sağlıkla olsun yeter
2 Mart transfer gününden beri gruptayım okuyorum genelde bir dış gebelik yaşadım ardından 1,5 yıl sonra tüplerimde sorun olduğu rahim filmi ile ortaya çıkınca tüp bebeğe başvurduk pcosum var gayet güzel yumurta toplandı dondurulmuş olarak 5.gün blastokist 2 embriyo transferi yapıldı çok şükür hamileyim ve şuan ikizlerimiz geliyor 6+4 günlük E EsrSvm ile galiba aynı ilerliyoruzGünaydın KızlarHayırlı ,uğurlu ve bereketi bir gün olsun inşallah Cumanız mübarek, dualarımız kabul olsun Ay sonu yoğunluğu ama Cuma günü son iş günü mutlusuyuz bugün Bugün güzel haberler alacak olanlar var mı ?
Harika haber kuzum benim çok uzun süre vermemişler çok ama çok sevindimAmin kuzum amin inşallah. Haftaya cumartesi kalp atışı için çağırdı
AaaaAmin kuzum amin inşallah cumartesi çağırdı haftaya. Şuanlık tek görünüyor ama 8.haftada kesenin içinde 2 de görebiliriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?