2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ya doktora soramadım kızar diye de ben leke gelince 4 tane koyuyorum fitili doktor 3 şeklinde yazmıştı, 2 3 kere felan yaptım da sorun olur mu
Bilemedim kuzum ben leke gelince kalçadan olan ipnem var 3 günde 1 günü olmasa bile onu vurdur diyorlar .Fitil de progestan sonuçta bişey olmaz sanırım ama sormakta fayda var kuzum ya

Herkese merhaba 27 martta 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum sanırım hiç bir belirtim yok kendimi dinlemekten yoruldum
Şu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun inşallah
7 Nisan test tarihim ama sabredebilecek miyim bilmiyorum ama erken de yapmak istemiyorum kafam aşırı karışık

Kızlar transferin kaçıncı günü banyo yaptınız ?
9.gün yıkandım. 8.gün idrarda pozitif gördüm aynı gün lekem oldu banyo arttırır diye korkup 1 gün bekledim. Ama 3.günden sonra eşim saçımı yıkadı sabunlu havluyla vücudumu silip temizlendim banyo kadar olmasada iyi geldi.

Yaa çok teşekkür ederim benim de adetim dün bitti bugün çektirdim. 12 sinde cagirdiysa transfer bayramdan önceye mi denk gelecek acaba? Galiba öyle olacak

Hayırlı olsun tedavin canım Amin inşallah 1 hafta var azıcık daha sabır

Hayırlı olsun tedavin canım Amin inşallah 1 hafta var azıcık daha sabır
Çok teşekkür ederim amin inşallah sizi de tebrik ederim sağlıcakla gelsin kucağınız dolsun inşallah sizin 4.gün belirtiniz olmuş muydu ? Ya da bu aşamada olan var mıydı?

Bilemedim kuzum ben leke gelince kalçadan olan ipnem var 3 günde 1 günü olmasa bile onu vurdur diyorlar .Fitil de progestan sonuçta bişey olmaz sanırım ama sormakta fayda var kuzum ya
Bidaha yapmayayım da lekelenmem olursa sorup ona göre artırayım en iyisi, korkuyla insan yapmaması gereken şeyi yapıyor panikle

Çok teşekkür ederim amin inşallah sizi de tebrik ederim sağlıcakla gelsin kucağınız dolsun inşallah sizin 4.gün belirtiniz olmuş muydu ? Ya da bu aşamada olan var mıydı?
Amin canım Allah razı olsun Hepimiz için inşaallah Benim 2. Günden itibaren sancım vardı kuzum normalde de adetten 1 hafta önce sancılarım başlar benim adet tarihi yakın olduğu için başladı sancılar sanırım.Uzanınca geçiyordu ayakta ağrıyordu.Belirti diyemem açıkcası birebir adet olcakmışım gibiydi

Bidaha yapmayayım da lekelenmem olursa sorup ona göre artırayım en iyisi, korkuyla insan yapmaması gereken şeyi yapıyor panikle
Haklısın canım benim belki yerinde olsam bende yapardım bilemiyorum bazen doktora ulaşmak zor olabiliyor.Nacizane tavsiyem Allah korusun bir daha olur da doktor ulaşamazsan acile gidip lekenmem var dersen iğne yapıyorlar kuzum progestan o keser hemen merak etme

Tamam canım Allah korusun da olursa dediğin gibi yaparım teşekkür ederim

Testi kaçıncı gün yaptınız
Hepimiz için inşallah

Testi kaçıncı gün yaptınız
Hepimiz için inşallah
Ben 7. Gün yaptım erken gebelik testi normalde kan testine ladar yapmayacaktım.Bu arada çift transferdi benim.O gün konserve birşey yedim meğer yasakmış içime kurt düştü ya varsa birşey olduysa diye bir cesaret yap belki çıkmaz daha erken dedim kendime.Gün içinde yapmıştım canım silik çizgi çıktı öyle öğrendim.Çift transfer olmasa cesaret edemezdim ama tek tuttu

Aayyyy
Bende mi 7.gün sabah yapsam ki acaba zaten 6.gün kanda betahcg görünmeye başlıyormuş ama insan işte cesaret edemiyor olmaz korkusuyla
Kaçıncı denemenizdi
Benim 5.denemem genetik testli embriyo tek transfer edildi

Kuzum erken diye çıkmazsa demorolize olursun en azından 8. Gün sabah ilk idrarla yap Benim 2. Denemeydi canım ilk kimyasal olmuştu çok şükür 2. Transferde pozitif sonuç aldık.Bende önce Rabbimin izniyle sonra da intralipid serum alıyorum bu transferde onun da vesile olduğunu düşünüyorum.İnşallah darısı sana olsun kuzum güzel haberlerini bekliyorum

İntralipid serumu ilk defa duydum 5.tedavim ilk defa duydum açıkçası inşallah başka tedavi olmaz ve gerek kalmaz
Güzel haberler veririm inşallah bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…