Bilemedim kuzum ben leke gelince kalçadan olan ipnem var 3 günde 1 günü olmasa bile onu vurdur diyorlar .Fitil de progestan sonuçta bişey olmaz sanırım ama sormakta fayda var kuzum yaYa doktora soramadım kızar diye de ben leke gelince 4 tane koyuyorum fitili doktor 3 şeklinde yazmıştı, 2 3 kere felan yaptım da sorun olur mu
9.gün yıkandım. 8.gün idrarda pozitif gördüm aynı gün lekem oldu banyo arttırır diye korkup 1 gün bekledim. Ama 3.günden sonra eşim saçımı yıkadı sabunlu havluyla vücudumu silip temizlendim banyo kadar olmasada iyi geldi.Kızlar transferin kaçıncı günü banyo yaptınız ?
Yaa çok teşekkür ederimHayırlı olsun tedavin canımBen adetin 2. Günü estrofeme başlamıştım transferden 1 hafta öncede prolutex iğne ve lutinus fitil eklenmişti.Benim transferim adetin 20. Gününe denk gelmişti.Sen rahim filmi çektirdiği ne göre adetli değilsin şuan ama ilaçlara başlamışsın senin daha farklı olacak galiba ama yine de normalde 14. Gün yumurtlama baz alıyorlar ya genellikle adetin 19-22 günleri arasında transfer oluyor ama farklılık olanlarda var tabi
Tutunsunlar da miniklerim kullaniriz artık ne yapalım
Hayırlı olsun tedavin canımHerkese merhaba 27 martta 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum sanırım hiç bir belirtim yok kendimi dinlemekten yoruldum
Şu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun inşallah
7 Nisan test tarihim ama sabredebilecek miyim bilmiyorum ama erken de yapmak istemiyorum kafam aşırı karışık
Aşağı yukarı öyle denk gelebilir kuzum evetYaa çok teşekkür ederimbenim de adetim dün bitti bugün çektirdim. 12 sinde cagirdiysa transfer bayramdan önceye mi denk gelecek acaba? Galiba öyle olacak
Amin canım benimTutunsunlar da miniklerim kullaniriz artık ne yapalımsiz de hayırlısıyla sağlıkla vaktinde kucağınıza alın inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun tedavin canımAmin inşallah 1 hafta var azıcık daha sabır
Bidaha yapmayayım da lekelenmem olursa sorup ona göre artırayım en iyisi, korkuyla insan yapmaması gereken şeyi yapıyor panikleBilemedim kuzum ben leke gelince kalçadan olan ipnem var 3 günde 1 günü olmasa bile onu vurdur diyorlar .Fitil de progestan sonuçta bişey olmaz sanırım ama sormakta fayda var kuzum ya
Amin canım Allah razı olsunÇok teşekkür ederim amin inşallahsizi de tebrik ederim sağlıcakla gelsin kucağınız dolsun inşallah sizin 4.gün belirtiniz olmuş muydu ? Ya da bu aşamada olan var mıydı?
Haklısın canım benim belki yerinde olsam bende yapardım bilemiyorum bazen doktora ulaşmak zor olabiliyor.Nacizane tavsiyem Allah korusun bir daha olur da doktor ulaşamazsan acile gidip lekenmem var dersen iğne yapıyorlar kuzum progestan o keser hemen merak etmeBidaha yapmayayım da lekelenmem olursa sorup ona göre artırayım en iyisi, korkuyla insan yapmaması gereken şeyi yapıyor panikle
Tamam canım Allah korusun da olursa dediğin gibi yaparım teşekkür ederimHaklısın canım benim belki yerinde olsam bende yapardım bilemiyorum bazen doktora ulaşmak zor olabiliyor.Nacizane tavsiyem Allah korusun bir daha olur da doktor ulaşamazsan acile gidip lekenmem var dersen iğne yapıyorlar kuzum progestan o keser hemen merak etme
Testi kaçıncı gün yaptınızAmin canım Allah razı olsunHepimiz için inşaallah Benim 2. Günden itibaren sancım vardı kuzum normalde de adetten 1 hafta önce sancılarım başlar benim adet tarihi yakın olduğu için başladı sancılar sanırım.Uzanınca geçiyordu ayakta ağrıyordu.Belirti diyemem açıkcası birebir adet olcakmışım gibiydi
Ben 7. Gün yaptım erken gebelik testi normalde kan testine ladar yapmayacaktım.Bu arada çift transferdi benim.O gün konserve birşey yedim meğer yasakmış içime kurt düştü ya varsa birşey olduysa diye bir cesaret yap belki çıkmaz daha erken dedim kendime.Gün içinde yapmıştım canım silik çizgi çıktı öyle öğrendim.Çift transfer olmasa cesaret edemezdim ama tek tuttuTesti kaçıncı gün yaptınız
Hepimiz için inşallah
La ilahe illa ente süphaneke inni künti minezzalimin ben her gün 1000 tane okudum 7 gece çok iyi geliyor insanın ruhuna daralinca hep çekiyorum Hz yunus duasıKızlar transfer öncesinde esnasında ve sonrasında özellikle okuduğunuz dualar var mı?
AayyyyBen 7. Gün yaptım erken gebelik testi normalde kan testine ladar yapmayacaktım.Bu arada çift transferdi benim.O gün konserve birşey yedim meğer yasakmış içime kurt düştü ya varsa birşey olduysa diye bir cesaret yap belki çıkmaz daha erken dedim kendime.Gün içinde yapmıştım canım silik çizgi çıktı öyle öğrendim.Çift transfer olmasa cesaret edemezdim ama tek tuttu
Kuzum erken diye çıkmazsa demorolize olursun en azından 8. Gün sabah ilk idrarla yapAayyyy
Bende mi 7.gün sabah yapsam ki acaba zaten 6.gün kanda betahcg görünmeye başlıyormuş ama insan işte cesaret edemiyor olmaz korkusuyla
Kaçıncı denemenizdi
Benim 5.denemem genetik testli embriyo tek transfer edildi
İntralipid serumu ilk defa duydum 5.tedavim ilk defa duydum açıkçası inşallah başka tedavi olmaz ve gerek kalmazKuzum erken diye çıkmazsa demorolize olursun en azından 8. Gün sabah ilk idrarla yapBenim 2. Denemeydi canım ilk kimyasal olmuştu çok şükür 2. Transferde pozitif sonuç aldık.Bende önce Rabbimin izniyle sonra da intralipid serum alıyorum bu transferde onun da vesile olduğunu düşünüyorum.İnşallah darısı sana olsun kuzum güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım benimİntralipid serumu ilk defa duydum 5.tedavim ilk defa duydum açıkçası inşallah başka tedavi olmaz ve gerek kalmaz
Güzel haberler veririm inşallah bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?