O zamn en garanti sulandici kullanmak ama doktorumuz gerek yok diyorsa ve igneyi yazmıyorsa o da sıkıntı ya Allahım ne zor işlerdoktorlar bu konuda ıkıye ayrılıyor,
benımde mthfr 1298c Homozigot- faktör V: heterezigot.. bir doktor folık asıt yeterlı olur demıstı,
baska doktor da kesınlıkle gebelık oncesı folık asıt sonrasında ıgne kullanman lazım dedi..
pıhtılaşman var dedı..
ben ılk trasnferımde kullanmadım ama ıkıncısınde mutlaka ısteyecegım,O zamn en garanti sulandici kullanmak ama doktorumuz gerek yok diyorsa ve igneyi yazmıyorsa o da sıkıntı ya Allahım ne zor işler
Aynen rahimde beklemiş eski kandır dedi fitille gelmiştir dedi doktorum, kana dönmediği sürece problem yok dedi kanama olursa haber et dediHaklısın kuzum leke görünce insan panik oluyor ama kanama olmadığı sürece korkma dediler bana sen tabi ki doktoruna sor için rahatlasın canım benim
Süper kuzumAynen rahimde beklemiş eski kandır dedi fitille gelmiştir dedi doktorum, kana dönmediği sürece problem yok dedi kanama olursa haber et dedi
Bana banyoyla ilgli brssy demediler ertesi gun sicak suyla yikanmistim ama smdiki aklim olsa 1 hafta yikanmamKızlar transferin kaçıncı günü banyo yaptınız ?
3. Gün ayakta ılık suyla yıkandım canımKızlar transferin kaçıncı günü banyo yaptınız ?
Ay benim bugün 7. Günüm koktum artıkBana banyoyla ilgli brssy demediler ertesi gun sicak suyla yikanmistim ama smdiki aklim olsa 1 hafta yikanmam
Benim 7. Günüm artık yıkancam valla3. Gün ayakta ılık suyla yıkandım canım
Hayırlı olsun tedavin canımSelam kızlar 29 martta transfer oldum progestan estrofem kullanıyorum bel ağrısı ağız kuruluğu var sizde ne gibi belirtiler oldu tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevirinim öksürme hapsurma deseler de grip oldum transferden sonra sizce tutunmaya engel mi beni Bi aydinlatin
Çok şükür göründü keseRica ederim canımHaber ver bize de
Ilık suyla yıkan canım çok sıcak olmasın suBenim 7. Günüm artık yıkancam vallahemşirem aynı gün yıkanabilirsin dedi ama yok öyle bi cesaret bende
Ayy harika habeerrÇok şükür göründü kese
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Nasıl sabredecem bilmiyorumAyy harika habeerrGözünaydın canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah Bir daha ki randevu ne zaman
Saol kuzuuHayırlı olsun tedavin canımGrip için portakal ve kivi tüket ben öyle atlattım tam olmak üzereyken transfer döneminde de olur gibi oldum yine portakal ve kivi ertesi gün bir şeyim yok Ben de sadece adet öncesi olan belirtiler var su kuzum ekstra hiç birşey yaşamadım
Bence artk sen yavastan bir su dokunAy benim bugün 7. Günüm koktum artık
Hayirli olsun canimm sirada kalp sesi sonra agzi burnuÇok şükür göründü kese
Ya doktora soramadım kızar diye de ben leke gelince 4 tane koyuyorum fitili doktor 3 şeklinde yazmıştı, 2 3 kere felan yaptım da sorun olur muSüper kuzum
Evet kalp atışını beklerken bana da zaman geçmemişti2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Nasıl sabredecem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?