2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Maşallah canım çok sevindim adına, dediğin gibi Rabbim hepimize, burdaki herkese nasip etsin bu güzel duyguları

Tebrik ederim canım benim Kuzum ben keseyi de kalp atışını da vajinal gördüm 6+5 günlükte muayene oldum muhtemelen karından duyulurdu ama doktorum kese ve kalp atışı için vajinal bakıyor bundan sonraki süreç rutin karından olacak inşallah

Ben 3 gun vurdurdum sadece ama o da yetti 3 gun hangi tarafta o taeafin ustune otramadim yagli igne oldugu icin yakiyor

Amin canım benim inşallah Bir tek kendi annemle sen erkek dedin Allah nasip ederse o gün geldiğinde çok merak ediyorum Rabbim hayırlı olan nasıl olacaksa öyle nasip eder inşallah
Anneler hisseder bende anne yarisi sayilirim artik

Ahh kuzum bilmezmiyim transferden beri 2 gün de 1 ekstra kalçadan oluyorum Tam geçer gibi oluyor 2. İğne süresi geliyor Çok ağrı yapıyor 1.5 ay daha kullanıcam bende 3. Aya kadar verdiler bana

Oyy kuzum benim de göbekten günde 2 tane 3 günde 1 de kalçadan progestan var

O kadar mı kotu ya biz kan sulandirici iğneye kotu diyorduk desene bu ondan çok çok fena acaba ilk diyemi 2.3 de dahami az acır inşallah öyle olur zorlanmadan atlatırsın canım benim ya birde karından mi vurulsan

O kadar mı kotu ya biz kan sulandirici iğneye kotu diyorduk desene bu ondan çok çok fena acaba ilk diyemi 2.3 de dahami az acır inşallah öyle olur zorlanmadan atlatırsın canım benim ya birde karından mi vurulsan
Kalçadan olan çok ağrı yapıyor kuzum üstüne oturamıyorsun sol dan vuruldum diyelim yatarken sola dönemiyorsun öyle bir ağrı

İğnenin adı ne bendeki prulutan dex hiç acıtmıyor, kan sulandırıcı iğne çok ağrı yapıyor