2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kuzum benim görüşmen çok iyi olmuş.Lütfen üzülme bebeğini de kendinize strese sokma kuzum benim yiyeceklerle falan nasıl düşer onlara da bakalım yemeklerde önlem alırsın.İlaçla düşürecekler Allah'ın izniyle inşallah onlarada gerek kalmadan kendiliğinden düşsün ama ilaç kullanırsan da düşün ki direkt tansiyon hastası olup gebe kalanlar var.Senin hastalığın yok sadece bu dönem de böyle birşey oldu İnşallah düşecek kzuum benim Allah'ın izniyle birşey olmayacak.Duamdasın

Masallah canim 10 nisan canim benim kontrolum insallah benim de hersey yolunda gider , bugun midem cok fena beni isyerinde cok zorluyor. Umarim hafif gecer calismasam hic umrumda degil yatarim da boyle olunca zor oluyor tabi bi de yogun calisiyorum
İnşallah yolundadır canım benim merak etme sen Benim de tam tersi iştahım çok açık vitaminler mi yapıyor anlamadım.İnşallah hafifler canım benim

Kuzum ben hiç anlamıyorum bu testlerden anlayan biri inşallah vardır.Bazen hafif pıhtılaşma çıkıyor galiba önemsiz görebiliyorlar onları forumda öyle bir kaç kez denk geldim ama tam emin değilim kuzum

Allah razı olsun canım benim inşallah dediğin gibi olur o kadar kotu hissediyorum ki kendimi o kadar tedaviyle hamile kaldım tam sevinecekken bu oldu baya kotu hissediyorum kendimi

Allah razı olsun canım benim inşallah dediğin gibi olur o kadar kotu hissediyorum ki kendimi o kadar tedaviyle hamile kaldım tam sevinecekken bu oldu baya kotu hissediyorum kendimi
Tahmin edebiliyorum kuzum .Bunlar ufak tefek tuzu biberi inşallah birşey olmayacak

Kuzum ben hiç anlamıyorum bu testlerden anlayan biri inşallah vardır.Bazen hafif pıhtılaşma çıkıyor galiba önemsiz görebiliyorlar onları forumda öyle bir kaç kez denk geldim ama tam emin değilim kuzum
Kendi doktoruma sordum ama yurtdisindaymis yarın dönüş yapacak içime kurt düştü hayirlisi

Ah canim yaa hic oyle dusunme artk tansiyon 3 insandna 2 sinde var ilacini duzenli kullanirsin kendine dikkat edersen hicbrsey olmaz Allahin izniylee kendini kotu dusunup kotuyucagirma unutma kader soze ceker

Valla gerhun oluyorum 3. Kutu bitiyo agri sizi geciyor da yerlerindeki yumrular ne yaptiysam gecmedi igne vurucak yer bulamiyo hemsire

Ah canim yaa hic oyle dusunme artk tansiyon 3 insandna 2 sinde var ilacini duzenli kullanirsin kendine dikkat edersen hicbrsey olmaz Allahin izniylee kendini kotu dusunup kotuyucagirma unutma kader soze ceker
Çok haklısın canım benim insan okuduklarinda da çok etkileniyor maalesef

Bende şişlik yok yavrum ya sadece aşırı ağrı tuvalete giderken ağlıcam resmen o haldeyim o kadar ağrım var ara ara masaj yapıyorum ama fayda yok

Internet zaten saglam insani bile mezara koyar hic arastirma yapma bakma doktorunu dinle yeter canim
Ay evet yemin ederim öyle güzel olumlu 1 tane bişey yok bakmayı kestim aslında kendime aylar önce söz verdim birdaha netten birşey arastirmicam diye takı bugüne kadar neyse artık bakmayacam ya

O kadar mı kotu ya biz kan sulandirici iğneye kotu diyorduk desene bu ondan çok çok fena acaba ilk diyemi 2.3 de dahami az acır inşallah öyle olur zorlanmadan atlatırsın canım benim ya birde karından mi vurulsan
Kalçadan diye yazmış ona göre vermiş iğneleri reçeteleri çarşambaya kadar sabır edicez artık

9.gün=521
11.gün=1623
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu sizce ikiz olma ihtimali var mı
.
Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
İkizlik durumu beta hcg ile ölçülebilen nir durum değil aslında çünkü tek grbeliklerde de yüksek değerlere ulaşılabiliyor. En garantisi keseyi görmek

Doğru söylüyorsun herkesin bedeni bünyesi farklı ama napıcan kadınız meraksızhiç bir işimiz yok

Doğru söylüyorsun herkesin bedeni bünyesi farklı ama napıcan kadınız meraksızhiç bir işimiz yok
Tabikii:) inşallah en hayırlısı olsun herkes için. Bi yandan ikiz güzel gibi geliyo bi yandan ürkütüyo ama Allah ne dilerse o oluyo Kese ne zaman göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…