Allah yardımcın olsun kuzum o zaman senin tansiyona baktılar miKarından da var kuzum bu ekstra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun kuzum o zaman senin tansiyona baktılar miKarından da var kuzum bu ekstra
Amin kuzum benim Bebişler iyi olsunda gelip geçici ağrılar bunlar Baktılar kuzum benim tansiyonum normalde hep düşüktür 9/5-9/6-10-5 bugün heyecandan heralde 11/7 olmuş Normalmiş kuzum çok şükür.Sen nasıl oldun ölçebiliyor musun kuzum ne durumdaAllah yardımcın olsun kuzum o zaman senin tansiyona baktılar mi
Merhaba embriyo kaliteniz neydi, doğal siklus transfer mi oldunuz?Bende Şişli Memorial de tedavi gördüm de pgt li embriyo transferi için adetimi bekliyorumKızlar merhaba 24 Mart'ta dondurulmuş 6. Gün emriyo transferi oldum, bugün 6. Günüm bekliyorum. Sizler hangi hastanede transfer oldunuz, pgt yapıldı mı ? Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
6. Gün Embriyo 5 AA kalitelisindeydi, kromozom taşıyıcılığı hastalığım olduğu için pgt yapıldı, donduruldu. Adet sonrası merkez doğal siklus takip ediyor, yumurta çatladıktan 6 gün sonra transfer yapıldıMerhaba embriyo kaliteniz neydi, doğal siklus transfer mi oldunuz?Bende Şişli Memorial de tedavi gördüm de pgt li embriyo transferi için adetimi bekliyorum
Anladım umarım hayırlı, güzel sonuçlar alırsınız6. Gün Embriyo 5 AA kalitelisindeydi, kromozom taşıyıcılığı hastalığım olduğu için pgt yapıldı, donduruldu. Adet sonrası merkez doğal siklus takip ediyor, yumurta çatladıktan 6 gün sonra transfer yapıldı
Sevindim senin adına kuzum benden yine olctuler dün 16 ydi ilki ikincisi 14 lerde çıkmıştı bugünde 14/7 çıktı benimki yüksek ilerliyor canım yarın tekrar gidicem anlamadım niye böyle oldu hep 11 12 çıkardı benim hiç anlamlandiramiyorum korkuyorum da bebeğe bişe olur diyeAmin kuzum benim Bebişler iyi olsunda gelip geçici ağrılar bunlar Baktılar kuzum benim tansiyonum normalde hep düşüktür 9/5-9/6-10-5 bugün heyecandan heralde 11/7 olmuş Normalmiş kuzum çok şükür.Sen nasıl oldun ölçebiliyor musun kuzum ne durumda
Bende kullanıyorum hatta transfer olmadan başladım iğneyi vurulmaya ilk zamanlar benim de öyle bir ağrım oluyordu ki ne yatabiliyordum ne oturabiliyordum doktorum arnica jel diye bir şey kuşlanmamı söyledi oluşan şiş bölgelere sertçe masaj yaparsan yumuşamaya başlıyor. Ben iğneye hala devam ediyorum 5+3 günlük oldukAy kızlar bu progestan iğne olarak kullananlar durumlarınız nasıl ay dün gece oldum iğne yatamadın sabaha kadar ağrıdan şimdide aynı dönemiyorum oturamıyorum evde duvarları tuta tuta yürüyorum belimin başından popomun altına kadar ağrıyor bu nasıl bişeymiş kız
Allah Allah inşallah en kısa zamanda düzene girer kuzum benim insan telaş yapıyor çok haklısın .Görümcemin de yüksek tansiyon problemi vardı o zaman ilaç mı verdiler yalan söylemeyin tam hatırlamıyorum ama çok sağlıklı çok tatlı bir yeğenimiz var maşallah Yüksek olsa bile hamilelikte kullanılan ilaçlara önlemini alırlar kuzum benim endişe etmemeye çalış sen düzelecek inşallahSevindim senin adına kuzum benden yine olctuler dün 16 ydi ilki ikincisi 14 lerde çıkmıştı bugünde 14/7 çıktı benimki yüksek ilerliyor canım yarın tekrar gidicem anlamadım niye böyle oldu hep 11 12 çıkardı benim hiç anlamlandiramiyorum korkuyorum da bebeğe bişe olur diye
Hatta benim başından beri günlük 2 ampul tek enjeksiyon olarak verildi hala da o şekilde devam ediyorBende kullanıyorum hatta transfer olmadan başladım iğneyi vurulmaya ilk zamanlar benim de öyle bir ağrım oluyordu ki ne yatabiliyordum ne oturabiliyordum doktorum arnica jel diye bir şey kuşlanmamı söyledi oluşan şiş bölgelere sertçe masaj yaparsan yumuşamaya başlıyor. Ben iğneye hala devam ediyorum 5+3 günlük olduk
Ay gerçekten mi çok sevindim içimi rahatlattın nette çünkü hiç iyi birşey yazmıyor hamileler için bebek gelisimi yavaşlar felan diyordu. İnşallah düzene girer benimde Acaba doktoru arayıp söylesem miAllah Allah inşallah en kısa zamanda düzene girer kuzum benim insan telaş yapıyor çok haklısın .Görümcemin de yüksek tansiyon problemi vardı o zaman ilaç mı verdiler yalan söylemeyin tam hatırlamıyorum ama çok sağlıklı çok tatlı bir yeğenimiz var maşallah Yüksek olsa bile hamilelikte kullanılan ilaçlara önlemini alırlar kuzum benim endişe etmemeye çalış sen düzelecek inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimDüşük değil endişe etmeyin artarak devam eder inşallah
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim inşallah artarAllah'tan ümit kesilmez inşallah sağlıkla arttar canım benim
Bu jel sadece kalça için midir? Göbek için de geçerli olur mu acaba?Bende kullanıyorum hatta transfer olmadan başladım iğneyi vurulmaya ilk zamanlar benim de öyle bir ağrım oluyordu ki ne yatabiliyordum ne oturabiliyordum doktorum arnica jel diye bir şey kuşlanmamı söyledi oluşan şiş bölgelere sertçe masaj yaparsan yumuşamaya başlıyor. Ben iğneye hala devam ediyorum 5+3 günlük olduk
Ohh gozun aydin beni neredeyse 8 haftalik olacakken cagirdi benim doktor biraz saglam i ama herkes keseden bi hafta sonra goruyor yani senin 3. Randevunda ben 2. Kere gormus olucam beklemek cok zorKızlar hepinize güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederim Bu grup hep pozitif haberlerle dolsun taşsın inşallah Şükürler olsun duyduk kalp atışını Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim 5+3 de sadece yolk kesesini görmüştük 6+5 im normalde ama ölçümde 6+4 çıktı.Herşey yolumdaymış şükürler olsun 2 hafta 1 intralipid serum alıcam 12. Haftaya kadar bir daha ki kontrol nasip olursa 13. Nisan da Rutin gebelik muayenesine döndük artık.Aile hekimine de bugün bildirdim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Girer kuzum benim hiç merak etme sen Haber ver bence kuzum en azından yönlendirir seni için rahat ederAy gerçekten mi çok sevindim içimi rahatlattın nette çünkü hiç iyi birşey yazmıyor hamileler için bebek gelisimi yavaşlar felan diyordu. İnşallah düzene girer benimde Acaba doktoru arayıp söylesem mi
Allah razı olsun canım benim Ben de 2. Randevum da gördüm kuzum İlk keseydi 10 gün sonra kalp atışı için geldik.Ama ne kadar geç gidersen o kadar net oluyor biz tabi heyecanlıyız beklemek zor gerçekten ama çok daha net oluyor kuzum.Bende 7. Hafta içinde gördüm bebeği ve kalp atışını Tarih olarak ne zaman gideceksinOhh gozun aydin beni neredeyse 8 haftalik olacakken cagirdi benim doktor biraz saglam i ama herkes keseden bi hafta sonra goruyor yani senin 3. Randevunda ben 2. Kere gormus olucam beklemek cok zor
Aynen kuzum haklısın en azından içim rahat eder onun dediklerine göreGirer kuzum benim hiç merak etme sen Haber ver bence kuzum en azından yönlendirir seni için rahat eder
Canim görüştüm doktorla malesef sınır da çıkmış dedi kendine kaliteli bir makina al ölç hergun dedi haftaya geldiğince bende ölçecem dedi muhtemelen tansiyon ilacına başlarız dedi dedim bebek için sıkıntı olurmi şuan olmaz ilerleyen aylarda gelişim sıkıntısı olur dedi ilaçla önleyecek galibaGirer kuzum benim hiç merak etme sen Haber ver bence kuzum en azından yönlendirir seni için rahat eder
Masallah canim 10 nisan canim benim kontrolum insallah benim de hersey yolunda gider , bugun midem cok fena beni isyerinde cok zorluyor. Umarim hafif gecer calismasam hic umrumda degil yatarim da boyle olunca zor oluyor tabi bi de yogun calisiyorumAllah razı olsun canım benim Ben de 2. Randevum da gördüm kuzum İlk keseydi 10 gün sonra kalp atışı için geldik.Ama ne kadar geç gidersen o kadar net oluyor biz tabi heyecanlıyız beklemek zor gerçekten ama çok daha net oluyor kuzum.Bende 7. Hafta içinde gördüm bebeği ve kalp atışını Tarih olarak ne zaman gideceksin