Tamam kuzum benimKuzum en alt sıradaki toxoplazma , rubella, cmv üç testi yapamıyor sağlık ocağı gerisini yaparlar
Ya yicem seniAynen cNim ara sor sabahtan vermen gerekiyor bunlari birde k kadar para verme bebisine briseyler alirsin
Eli ayagi duzgun olsun saglikli olsun ama erkek olcak seninYa yicem seni
Rica ederim kuzum ne demek. Sağlık ocağını aramışken sorarsın gene ama onlar yapılmıyordu eskiden. Bende ilk test vermeye gittiğimde 10.gün bana diğer bürün testleri yaptı sağlık ocağı doktorum çünküTamam kuzum benimÇok teşekkür ederim Ona göre şehir hastanesi ya da araştırmaya da bakıcam bakalım
Gözün aydın canım. hep güzel haberler olsun inşallah.Kızlar hepinize güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederimBu grup hep pozitif haberlerle dolsun taşsın inşallah Şükürler olsun duyduk kalp atışını Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim 5+3 de sadece yolk kesesini görmüştük 6+5 im normalde ama ölçümde 6+4 çıktı.Herşey yolumdaymış şükürler olsun 2 hafta 1 intralipid serum alıcam 12. Haftaya kadar bir daha ki kontrol nasip olursa 13. Nisan da Rutin gebelik muayenesine döndük artık.Aile hekimine de bugün bildirdim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Oh mis gibi gözün aydın canım benim maşallah supanallahKızlar hepinize güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederimBu grup hep pozitif haberlerle dolsun taşsın inşallah Şükürler olsun duyduk kalp atışını Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim 5+3 de sadece yolk kesesini görmüştük 6+5 im normalde ama ölçümde 6+4 çıktı.Herşey yolumdaymış şükürler olsun 2 hafta 1 intralipid serum alıcam 12. Haftaya kadar bir daha ki kontrol nasip olursa 13. Nisan da Rutin gebelik muayenesine döndük artık.Aile hekimine de bugün bildirdim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aaa Tebrikler gözün aydınBenim de bugün test günümdü. 10.gün test sonucum 300 çıktı.
2.test için pazartesi yaptır dediler.
Canım kaçıncı gün embiriyosu ciftmi tekmi önemli olan 2 gün sonra 2 kat artış kotu düşünme canım inşallah sağlıkla artarKizlar merhaba benim bugün transferin 10. Günü beta 44 çıktı düşük mü acaba? Önce çok sevindim şimdi yüksek değerleri görünce düşük mü diye korktum
İnşallah hayırlı haberler alırız yarınHayırlısı olsun inşallah bende yarın gideceğim kısmetse
5.gun tek transfer inşallah öyle olurCanım kaçıncı gün embiriyosu ciftmi tekmi önemli olan 2 gün sonra 2 kat artış kotu düşünme canım inşallah sağlıkla artar
Ay canım oncelikle inşallah hemen atlatırsın canım benim valla normalde bende alıp vurulucaktim ama dün kontrolde doktor düşük tehliken yok dedi kanama alanı felan yokmuş progestan fitil ve duphaston yeterli dedi. Şimdi sen böyle diyince heralde dayanamazdim ben Allah yardımcın olsun canım benim acaba masaj felan mi yapsan biraz kan akışı içinAy kızlar bu progestan iğne olarak kullananlar durumlarınız nasıl ay dün gece oldum iğne yatamadın sabaha kadar ağrıdan şimdide aynı dönemiyorum oturamıyorum evde duvarları tuta tuta yürüyorum belimin başından popomun altına kadar ağrıyor bu nasıl bişeymiş kız
Amin canım benim inşallahEli ayagi duzgun olsun saglikli olsun ama erkek olcak senin
İnşallah canım benim5.gun tek transfer inşallah öyle olur
Ben günde 3 göbekten, 5 günde bir kalçadan vuruluyorum. Göbeğim çok morardı, vurulacak yer kalmadı. Bacağıma geçtik ama oradan çok acıyor. Zorlanıyorum. Kalçadan ilk vurulduğumda yanıyor ama sonra açılıyor. Hafif hissediyorum. Çok zorlanmıyorum yani.Ay kızlar bu progestan iğne olarak kullananlar durumlarınız nasıl ay dün gece oldum iğne yatamadın sabaha kadar ağrıdan şimdide aynı dönemiyorum oturamıyorum evde duvarları tuta tuta yürüyorum belimin başından popomun altına kadar ağrıyor bu nasıl bişeymiş kız
Artışına bakicaz normalde yüksek olmasini bekliyoruz bazılarında artış olmuyor dedi her iki duruma da hazırlar gibi konuştuİnşallah canım benimdoktorun ne dedi
Yaa valla sorma kuzum felçli gibiyim evin içinde töbe Estağfirullah bende hep duphaston kullanıyorum hemde progestan fitil , az bişey kanlanma olmuş 5 ampul kalçadan vur dedi haftaya çarşambaya kadar daha ben bitane de devrildim yani anlatamam ağlayasım geliyor evin içinde yürüyemiyorum resmenAy canım oncelikle inşallah hemen atlatırsın canım benim valla normalde bende alıp vurulucaktim ama dün kontrolde doktor düşük tehliken yok dedi kanama alanı felan yokmuş progestan fitil ve duphaston yeterli dedi. Şimdi sen böyle diyince heralde dayanamazdim ben Allah yardımcın olsun canım benim acaba masaj felan mi yapsan biraz kan akışı için
Şansın açık olsun canımKızlar ben de yarın keseyi görmeye gideceğim benim için de dua edin
Benim sadece kalçadan canım 5 tane verdi dün biraz kanlanma olmuş önlem alalım dedi , progestan fitil ve duphastonda kullanıyorum ayrıca bide iğnesini verdi çarşamba tekrar kontrolüm var ama ben tekte geberdim sanki felç inmiş gibiyim ne kadar ağrılı bi ilaçmışBen günde 3 göbekten, 5 günde bir kalçadan vuruluyorum. Göbeğim çok morardı, vurulacak yer kalmadı. Bacağıma geçtik ama oradan çok acıyor. Zorlanıyorum. Kalçadan ilk vurulduğumda yanıyor ama sonra açılıyor. Hafif hissediyorum. Çok zorlanmıyorum yani.
Sen kalçadan hangi sıklıkla vuruluyorsun? Göbek iğnen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?