2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Tamam kuzum benim Çok teşekkür ederim Ona göre şehir hastanesi ya da araştırmaya da bakıcam bakalım
Rica ederim kuzum ne demek. Sağlık ocağını aramışken sorarsın gene ama onlar yapılmıyordu eskiden. Bende ilk test vermeye gittiğimde 10.gün bana diğer bürün testleri yaptı sağlık ocağı doktorum çünkü

Hanımlar merhabaa ben salı günü keseyi gördüm çok şükür Kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez ama kalp atışını duyan kişiler karın ultrasonundan mı duydunuz vajinal muayeneden mi duydunuz kalp atışı

Gözün aydın canım. hep güzel haberler olsun inşallah.

Oh mis gibi gözün aydın canım benim maşallah supanallah

Ay kızlar bu progestan iğne olarak kullananlar durumlarınız nasıl ay dün gece oldum iğne yatamadın sabaha kadar ağrıdan şimdide aynı dönemiyorum oturamıyorum evde duvarları tuta tuta yürüyorum belimin başından popomun altına kadar ağrıyor bu nasıl bişeymiş kız

Kizlar merhaba benim bugün transferin 10. Günü beta 44 çıktı düşük mü acaba? Önce çok sevindim şimdi yüksek değerleri görünce düşük mü diye korktum
Canım kaçıncı gün embiriyosu ciftmi tekmi önemli olan 2 gün sonra 2 kat artış kotu düşünme canım inşallah sağlıkla artar

Ay canım oncelikle inşallah hemen atlatırsın canım benim valla normalde bende alıp vurulucaktim ama dün kontrolde doktor düşük tehliken yok dedi kanama alanı felan yokmuş progestan fitil ve duphaston yeterli dedi. Şimdi sen böyle diyince heralde dayanamazdim ben Allah yardımcın olsun canım benim acaba masaj felan mi yapsan biraz kan akışı için

Eli ayagi duzgun olsun saglikli olsun ama erkek olcak senin
Amin canım benim inşallah Bir tek kendi annemle sen erkek dedin Allah nasip ederse o gün geldiğinde çok merak ediyorum Rabbim hayırlı olan nasıl olacaksa öyle nasip eder inşallah

Ben günde 3 göbekten, 5 günde bir kalçadan vuruluyorum. Göbeğim çok morardı, vurulacak yer kalmadı. Bacağıma geçtik ama oradan çok acıyor. Zorlanıyorum. Kalçadan ilk vurulduğumda yanıyor ama sonra açılıyor. Hafif hissediyorum. Çok zorlanmıyorum yani.
Sen kalçadan hangi sıklıkla vuruluyorsun? Göbek iğnen var mı?

Yaa valla sorma kuzum felçli gibiyim evin içinde töbe Estağfirullah bende hep duphaston kullanıyorum hemde progestan fitil , az bişey kanlanma olmuş 5 ampul kalçadan vur dedi haftaya çarşambaya kadar daha ben bitane de devrildim yani anlatamam ağlayasım geliyor evin içinde yürüyemiyorum resmen

Benim sadece kalçadan canım 5 tane verdi dün biraz kanlanma olmuş önlem alalım dedi , progestan fitil ve duphastonda kullanıyorum ayrıca bide iğnesini verdi çarşamba tekrar kontrolüm var ama ben tekte geberdim sanki felç inmiş gibiyim ne kadar ağrılı bi ilaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…