• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar hepinize güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederim ❤️ Bu grup hep pozitif haberlerle dolsun taşsın inşallah 🤲🏻 Şükürler olsun duyduk kalp atışını Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum 🤲🏻❤️ Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim 5+3 de sadece yolk kesesini görmüştük 6+5 im normalde ama ölçümde 6+4 çıktı.Herşey yolumdaymış şükürler olsun ❤️ 2 hafta 1 intralipid serum alıcam 12. Haftaya kadar bir daha ki kontrol nasip olursa 13. Nisan da ☺️ Rutin gebelik muayenesine döndük artık.Aile hekimine de bugün bildirdim ☺️ Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Kızlar hepinize güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederim ❤️ Bu grup hep pozitif haberlerle dolsun taşsın inşallah 🤲🏻 Şükürler olsun duyduk kalp atışını Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum 🤲🏻❤️ Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim 5+3 de sadece yolk kesesini görmüştük 6+5 im normalde ama ölçümde 6+4 çıktı.Herşey yolumdaymış şükürler olsun ❤️ 2 hafta 1 intralipid serum alıcam 12. Haftaya kadar bir daha ki kontrol nasip olursa 13. Nisan da ☺️ Rutin gebelik muayenesine döndük artık.Aile hekimine de bugün bildirdim ☺️ Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Maşallah canım 🧿 çok sevindim adına🥰, dediğin gibi Rabbim hepimize, burdaki herkese nasip etsin bu güzel duyguları 🤲💙

Hanımlar merhabaa ben salı günü keseyi gördüm çok şükür 🙏 Kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez ama kalp atışını duyan kişiler karın ultrasonundan mı duydunuz vajinal muayeneden mi duydunuz kalp atışı
Tebrik ederim canım benim ❤️😍 Kuzum ben keseyi de kalp atışını da vajinal gördüm ☺️ 6+5 günlükte muayene oldum muhtemelen karından duyulurdu ama doktorum kese ve kalp atışı için vajinal bakıyor bundan sonraki süreç rutin karından olacak inşallah ☺️

Ay kızlar bu progestan iğne olarak kullananlar durumlarınız nasıl ay dün gece oldum iğne yatamadın sabaha kadar ağrıdan şimdide aynı dönemiyorum oturamıyorum evde duvarları tuta tuta yürüyorum belimin başından popomun altına kadar ağrıyor bu nasıl bişeymiş kız 😂
Ben 3 gun vurdurdum sadece ama o da yetti 3 gun hangi tarafta o taeafin ustune otramadim yagli igne oldugu icin yakiyor😀

Ay kızlar bu progestan iğne olarak kullananlar durumlarınız nasıl ay dün gece oldum iğne yatamadın sabaha kadar ağrıdan şimdide aynı dönemiyorum oturamıyorum evde duvarları tuta tuta yürüyorum belimin başından popomun altına kadar ağrıyor bu nasıl bişeymiş kız 😂
Ahh kuzum bilmezmiyim transferden beri 2 gün de 1 ekstra kalçadan oluyorum 😅 Tam geçer gibi oluyor 2. İğne süresi geliyor 😅 Çok ağrı yapıyor 1.5 ay daha kullanıcam bende 3. Aya kadar verdiler bana 😅

Ben günde 3 göbekten, 5 günde bir kalçadan vuruluyorum. Göbeğim çok morardı, vurulacak yer kalmadı. Bacağıma geçtik ama oradan çok acıyor. Zorlanıyorum. Kalçadan ilk vurulduğumda yanıyor ama sonra açılıyor. Hafif hissediyorum. Çok zorlanmıyorum yani.
Sen kalçadan hangi sıklıkla vuruluyorsun? Göbek iğnen var mı?
Oyy kuzum ❤️ benim de göbekten günde 2 tane 3 günde 1 de kalçadan progestan var

Yaa valla sorma kuzum felçli gibiyim evin içinde töbe Estağfirullah bende hep duphaston kullanıyorum hemde progestan fitil , az bişey kanlanma olmuş 5 ampul kalçadan vur dedi haftaya çarşambaya kadar daha ben bitane de devrildim yani anlatamam ağlayasım geliyor evin içinde yürüyemiyorum resmen
O kadar mı kotu ya biz kan sulandirici iğneye kotu diyorduk desene bu ondan çok çok fena acaba ilk diyemi 2.3 de dahami az acır inşallah öyle olur zorlanmadan atlatırsın canım benim ya birde karından mi vurulsan

O kadar mı kotu ya biz kan sulandirici iğneye kotu diyorduk desene bu ondan çok çok fena acaba ilk diyemi 2.3 de dahami az acır inşallah öyle olur zorlanmadan atlatırsın canım benim ya birde karından mi vurulsan
Kalçadan olan çok ağrı yapıyor kuzum üstüne oturamıyorsun sol dan vuruldum diyelim yatarken sola dönemiyorsun öyle bir ağrı 🤦🏻‍♀️😅

İğnenin adı ne bendeki prulutan dex hiç acıtmıyor, kan sulandırıcı iğne çok ağrı yapıyor

Back