Kızlar hepinize güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederim Bu grup hep pozitif haberlerle dolsun taşsın inşallah Şükürler olsun duyduk kalp atışını Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim 5+3 de sadece yolk kesesini görmüştük 6+5 im normalde ama ölçümde 6+4 çıktı.Herşey yolumdaymış şükürler olsun 2 hafta 1 intralipid serum alıcam 12. Haftaya kadar bir daha ki kontrol nasip olursa 13. Nisan da Rutin gebelik muayenesine döndük artık.Aile hekimine de bugün bildirdim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Maşallah canım çok sevindim adına, dediğin gibi Rabbim hepimize, burdaki herkese nasip etsin bu güzel duygularıKızlar hepinize güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederim Bu grup hep pozitif haberlerle dolsun taşsın inşallah Şükürler olsun duyduk kalp atışını Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim 5+3 de sadece yolk kesesini görmüştük 6+5 im normalde ama ölçümde 6+4 çıktı.Herşey yolumdaymış şükürler olsun 2 hafta 1 intralipid serum alıcam 12. Haftaya kadar bir daha ki kontrol nasip olursa 13. Nisan da Rutin gebelik muayenesine döndük artık.Aile hekimine de bugün bildirdim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah