Canım benim inşallah çok güzel haberlerini alacağızKızlar ben de yarın keseyi görmeye gideceğim benim için de dua edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim inşallah çok güzel haberlerini alacağızKızlar ben de yarın keseyi görmeye gideceğim benim için de dua edin
Öyleymiş kuzum Gebelik testleri benim hastanem de çok pahalı 2900 TL istiyorlar O yüzden şehir hastanesi ya da araştırma Hastanesi'ne randevu almaya çalışıyorum Başladı telaşlar çok şükürHayırlı olsun canım benim çok sevindim senin adına şimdide sağlık ocağı işleri başlayacak test felan isticekler
Hayırlı olsun canım benim insallah sağlıkla artışıda görürsünBenim de bugün test günümdü. 10.gün test sonucum 300 çıktı.
2.test için pazartesi yaptır dediler.
Çok güzel çıkmış değerin canım maşallah Sağlıkla ilerlesinBenim de bugün test günümdü. 10.gün test sonucum 300 çıktı.
2.test için pazartesi yaptır dediler.
Gebelik testi dediğin ne kuzum kan testini kast ediyorsan sağlık ocağında ebe seni takip etmek zorunda onlar prosedüre göre bütün testleri yapıyorlar ama başka testlerse bilmiyorum benide bugün çağırdı ebem sağlık ocağına kan aldılar herşeye bakacaklarmisÖyleymiş kuzum Gebelik testleri benim hastanem de çok pahalı 2900 TL istiyorlar O yüzden şehir hastanesi ya da araştırma Hastanesi'ne randevu almaya çalışıyorum Başladı telaşlar çok şükür
Bunları istemişler kuzum.Benim ebem izinliymiş bugün başkası yardımcı oldu kan testlerinin sonucunu bildirirseniz bize dedi.Salı günü kan alma günleri sanırım söylediğin yi oldu kuzum ben atıyım onları Sorayım tekrarGebelik testi dediğin ne kuzum kan testini kast ediyorsan sağlık ocağında ebe seni takip etmek zorunda onlar prosedüre göre bütün testleri yapıyorlar ama başka testlerse bilmiyorum benide bugün çağırdı ebem sağlık ocağına kan aldılar herşeye bakacaklarmis
Canım kesinlikle sor sağlık ocağına muhtemelen yapıyorlardır. Yapmıyorsa araştır hastane boş yere ücret ödemeBunları istemişler kuzum.Benim ebem izinliymiş bugün başkası yardımcı oldu kan testlerinin sonucunu bildirirseniz bize dedi.Salı günü kan alma günleri sanırım söylediğin yi oldu kuzum ben atıyım onları Sorayım tekrar
Hayırlısı olsun inşallah bende yarın gideceğim kısmetseKızlar ben de yarın keseyi görmeye gideceğim benim için de dua edin
Aynen kuzum ya sağlık ocağı hiç aklıma gelmemişti gerçekten Çok teşekkür ederim canım benimCanım kesinlikle sor sağlık ocağına muhtemelen yapıyorlardır. Yapmıyorsa araştır hastane boş yere ücret ödeme
Hayirlirsiyla keseni gorup bizemutlu haber vermeni beklicez canim ❤Kızlar ben de yarın keseyi görmeye gideceğim benim için de dua edin
Evet kuzum yarın akşam kese için gidicem inşallahAmin kuzum benim inşallah Senin yarın dı değil mi ?
Kuzum önemli olan artışı hiç üzme kendini stres yapma İnşallah sağlıkla artsın değerinKizlar merhaba benim bugün transferin 10. Günü beta 44 çıktı düşük mü acaba? Önce çok sevindim şimdi yüksek değerleri görünce düşük mü diye korktum
Ayyy ne güzel telaşlar güzel haberlerini bekliyoruz canım benimEvet kuzum yarın akşam kese için gidicem inşallah
Saglik ocaginda yapiyorlar canm bu testleriBunları istemişler kuzum.Benim ebem izinliymiş bugün başkası yardımcı oldu kan testlerinin sonucunu bildirirseniz bize dedi.Salı günü kan alma günleri sanırım söylediğin yi oldu kuzum ben atıyım onları Sorayım tekrar
Süper kuzum ya Öğleden sonra arıyım bakalım çok teşekkür ederimSaglik ocaginda yapiyorlar canm bu testleri
Kuzum en alt sıradaki toxoplazma , rubella, cmv üç testi yapamıyor sağlık ocağı gerisini yaparlarBunları istemişler kuzum.Benim ebem izinliymiş bugün başkası yardımcı oldu kan testlerinin sonucunu bildirirseniz bize dedi.Salı günü kan alma günleri sanırım söylediğin yi oldu kuzum ben atıyım onları Sorayım tekrar
İnşallah kuzum inşallahAyyy ne güzel telaşlar güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
Rica ederim canim benim ne demekAynen kuzum ya sağlık ocağı hiç aklıma gelmemişti gerçekten Çok teşekkür ederim canım benim
Aynen cNim ara sor sabahtan vermen gerekiyor bunlari birde k kadar para verme bebisine briseyler alirsinSüper kuzum ya Öğleden sonra arıyım bakalım çok teşekkür ederim