Gozun aydin canim hayirli ugurlu olsun bebislerinİyi günler herkese2 Mart transfer günüydü şu an 6+1 im kesemizi gördük ve kalp atışımızı duyduk çok şükür çift embriyo transferiydi tek kese göründü ama tek kesede ikinci bebişte vardı ama onun yaşam belirtisi yok dedi doktor rahim emer dedi ama iki hafta sonra tekrar bakalım dedi
Teşekkür ederim sırada kalp atışı heyecanıHayirli olsun canm saglikla kucagina alirsin insaAllah ❤
Amin inşallah çok teşekkür ederimGozun aydin canim hayirli ugurlu olsun bebislerinhic belli olmaz hafataya bakarsin ucuz olur
Hayırlı günler canımGünaydın kızlarHayırlı , bereketli , güzel bir gün olsun inşallah Nasılsınız
Ooo kalp atisi dersin sonra gelisimi sonra cinsiyeti sonra dogumu rabbim saglikla ilertlesin canmTeşekkür ederim sırada kalp atışı heyecanı
Saglikli eli ayagi duzgun olsunda bitene olsunAmin inşallah çok teşekkür ederimbüyük bi süpriz olur ama hayırlısı artık
Benimkiler suan 3.günde olması gerekirken 2.gündelermis yasıyolarmıs ama akıbetleri belli değilmis su haliylede gebelik olmaz dedi allahım gerçekten cektiklerimiz için yüzümüze baksın bizlere evlat versinCanım benim ilk yumurta toplama işleminde 3 adet 5. Gün embriyosu 2 adet 6. Gün embriyosu vardı 5. Gün embriyosunun transferleri kimyasal oldu akabinde 6. Gün embriyolarını transfer için gittiğimde başka bi doktor transfer etmek istemediğini söyledi tekrar yumurta toplayalım dedi ve bir düzine vitamin takviyesi verdi vitamin takviyesi sonrasında toplanan 8 yumurtanın 6 sı 5. Güne gitti yani vitamin takviyesinin sonucunu ben embriyolarda gördüm sakın üzülme o yüzden vitamin takviyelerinin işe yaradığını düşünüyorum
Bence yazdiriliyr diye dusunuyorum progestan fitilimi ben saglik ocaginda yazdirmistim ama yanlis yonlendirmekte istemem telefonla br sor istersen canmKızlar progestan dex acaba aile hekimine yazdiriliyormu doktor bana günde vurul dedi garanti olsun diye ama ben 3 günde 1 felan vurulurum
İğne olduğu için teredutte kaldm bende Çarşamba gidicem bu arada doktora normalde şehir dışında gittiğim doktor ama yolculuk yapma dedi burdaki doktoruma gidicem oda Çarşamba gel dedi 2 gün vurulmasam bişey olmaz heralde fitil kullanıyorum hem muaynede sonra doktor bakar kanama alanı varmı felanBence yazdiriliyr diye dusunuyorum progestan fitilimi ben saglik ocaginda yazdirmistim ama yanlis yonlendirmekte istemem telefonla br sor istersen canm
Progestan dex i karsilamiyor canim devlet malesefKızlar progestan dex acaba aile hekimine yazdiriliyormu doktor bana günde vurul dedi garanti olsun diye ama ben 3 günde 1 felan vurulurum
Anladım canım teşekkür ederimProgestan dex i karsilamiyor canim devlet malesef
Suan kanaman filan yok dimi sen yine aksatma ilaclarini ne olur ne olmazİğne olduğu için teredutte kaldm bende Çarşamba gidicem bu arada doktora normalde şehir dışında gittiğim doktor ama yolculuk yapma dedi burdaki doktoruma gidicem oda Çarşamba gel dedi 2 gün vurulmasam bişey olmaz heralde fitil kullanıyorum hem muaynede sonra doktor bakar kanama alanı varmı felan
Canım neden dr her gun vurul dedigi halde 3 gunde 1 vuruluyosun. Lütfen her gün vurul igneni progestan cok onemli, vajinal tablet farklı iğne farklı mg, yetersiz kalmasınKızlar progestan dex acaba aile hekimine yazdiriliyormu doktor bana günde vurul dedi garanti olsun diye ama ben 3 günde 1 felan vurulurum
Yok kuzum kanamam felan çok şükür o yüzden dedim çarşambaya kadar bekliyom o doktorda gerek görürse başlarım fitil kullanıyorum günde zaten 6 adetSuan kanaman filan yok dimi sen yine aksatma ilaclarini ne olur ne olmaz
Canım şöyle aslında kanaman olursa dedi benim kanamam olmadı şükür o yüzden Çarşamba burdaki doktorumda kontrol etsin oda gerekli görürse kullanırım tabikiCanım neden dr her gun vurul dedigi halde 3 gunde 1 vuruluyosun. Lütfen her gün vurul igneni progestan cok onemli, vajinal tablet farklı iğne farklı mg, yetersiz kalmasın
Benim de 9embriyonun 2 tanesi 5. Günde gelişimlerini tamamladılar ve donduruldular. 2 tanesinin 3. Günden sonra gelisimleri durmuş ve imha edilmiş. 5 tanesi de 5. Güne kadar gelip gelişimlerini durdurmuslardi ama 1 gün şans verdiler ve 6. Gün 2 tanesi daha donduruldu. Yani umut var hala umudunu kaybetme çok dua et. Nasıl bir bekleyiş olduğunu çok iyi biliyorumKızlar bitik durumdayım suan 3embriyonun 3üde gelememiş 3.güne. Hamilelik vadetmiyolar dedi embriyolog. Hala yasıyolarmıs 5.güne kadar bekleyecez gelisesebilir gelişmeyedebilir dedi. Çok kötüyüm her şey bosa mıydı diye. Böyle olup gelisen var mı
Hayirli olsun insallah :)Kızlaaarr sonucum 128 çıktıııiki gün sonra tekrarlayacağım çok mutlyuuuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?