2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Gozun aydin canim hayirli ugurlu olsun bebislerin hic belli olmaz hafataya bakarsin ucuz olur

Günaydın kızlar Hayırlı , bereketli , güzel bir gün olsun inşallah Nasılsınız
Hayırlı günler canım iki gün önce bı yürüdüm hemen kahverengi leke oldu o dur budur korktuk çok hareket etmiyorum senin ne güzel hareketli hayatın varmış ben korkuyorum canım ya ne zaman eskiye döneceğim ben diyorum sürekli normalde çok hareketli biriyim şuan ev işi yemek bile yapmıyorum neler onerirsin canım

Benimkiler suan 3.günde olması gerekirken 2.gündelermis yasıyolarmıs ama akıbetleri belli değilmis su haliylede gebelik olmaz dedi allahım gerçekten cektiklerimiz için yüzümüze baksın bizlere evlat versin

Kızlar progestan dex acaba aile hekimine yazdiriliyormu doktor bana günde vurul dedi garanti olsun diye ama ben 3 günde 1 felan vurulurum

Kızlar progestan dex acaba aile hekimine yazdiriliyormu doktor bana günde vurul dedi garanti olsun diye ama ben 3 günde 1 felan vurulurum
Bence yazdiriliyr diye dusunuyorum progestan fitilimi ben saglik ocaginda yazdirmistim ama yanlis yonlendirmekte istemem telefonla br sor istersen canm

Bence yazdiriliyr diye dusunuyorum progestan fitilimi ben saglik ocaginda yazdirmistim ama yanlis yonlendirmekte istemem telefonla br sor istersen canm
İğne olduğu için teredutte kaldm bende Çarşamba gidicem bu arada doktora normalde şehir dışında gittiğim doktor ama yolculuk yapma dedi burdaki doktoruma gidicem oda Çarşamba gel dedi 2 gün vurulmasam bişey olmaz heralde fitil kullanıyorum hem muaynede sonra doktor bakar kanama alanı varmı felan

Suan kanaman filan yok dimi sen yine aksatma ilaclarini ne olur ne olmaz

Canım neden dr her gun vurul dedigi halde 3 gunde 1 vuruluyosun. Lütfen her gün vurul igneni progestan cok onemli, vajinal tablet farklı iğne farklı mg, yetersiz kalmasın

Suan kanaman filan yok dimi sen yine aksatma ilaclarini ne olur ne olmaz
Yok kuzum kanamam felan çok şükür o yüzden dedim çarşambaya kadar bekliyom o doktorda gerek görürse başlarım fitil kullanıyorum günde zaten 6 adet

Canım neden dr her gun vurul dedigi halde 3 gunde 1 vuruluyosun. Lütfen her gün vurul igneni progestan cok onemli, vajinal tablet farklı iğne farklı mg, yetersiz kalmasın
Canım şöyle aslında kanaman olursa dedi benim kanamam olmadı şükür o yüzden Çarşamba burdaki doktorumda kontrol etsin oda gerekli görürse kullanırım tabiki

Benim de 9embriyonun 2 tanesi 5. Günde gelişimlerini tamamladılar ve donduruldular. 2 tanesinin 3. Günden sonra gelisimleri durmuş ve imha edilmiş. 5 tanesi de 5. Güne kadar gelip gelişimlerini durdurmuslardi ama 1 gün şans verdiler ve 6. Gün 2 tanesi daha donduruldu. Yani umut var hala umudunu kaybetme çok dua et. Nasıl bir bekleyiş olduğunu çok iyi biliyorum Rabbim yardımcın olsun

Kızlar benim embriyoların kalitesi 4bb,4bb,4bc,6ab' ymiş. Hepsi blast embriyolarmis ama hiç 5 yok embriyolog iyi kalite dedi ama 5 le başlayanlar iyi kalite diye biliyordum ben kafam çok karıştı bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…