How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

İyi günler herkese☺️ 2 Mart transfer günüydü şu an 6+1 im kesemizi gördük ve kalp atışımızı duyduk çok şükür 🤲🏻 çift embriyo transferiydi tek kese göründü ama tek kesede ikinci bebişte vardı ama onun yaşam belirtisi yok dedi doktor rahim emer dedi ama iki hafta sonra tekrar bakalım dedi
Yaaa çok sevindim canım benim ❤️ Bizim seninle değerlerimiz çok yakındı benim de tek görünmüştü Allah nasip ederse ben de Perşembe günü gideceğim kalp atışı için ❤️😍😍

Benim de 9embriyonun 2 tanesi 5. Günde gelişimlerini tamamladılar ve donduruldular. 2 tanesinin 3. Günden sonra gelisimleri durmuş ve imha edilmiş. 5 tanesi de 5. Güne kadar gelip gelişimlerini durdurmuslardi ama 1 gün şans verdiler ve 6. Gün 2 tanesi daha donduruldu. Yani umut var hala umudunu kaybetme çok dua et. Nasıl bir bekleyiş olduğunu çok iyi biliyorum😔 Rabbim yardımcın olsun🤲
Çok zor durumdayım her şeyin bosa gitmis olması cok zoruma gitti 5.gün tekrar konusucaz insallah iyi bi haber alırım🙏🏻

Hayırlı günler canım 😍 iki gün önce bı yürüdüm hemen kahverengi leke oldu o dur budur korktuk çok hareket etmiyorum senin ne güzel hareketli hayatın varmış ben korkuyorum canım ya ne zaman eskiye döneceğim ben diyorum sürekli normalde çok hareketli biriyim şuan ev işi yemek bile yapmıyorum neler onerirsin canım 😇
Kuzum bende çok yürümüyorum açıkcası yorulunca bende de gelmişti çünkü .Rutin şeylere devam açıkcası iş yerinde tuvalet üst katta günde 7-8 kere merdiven çıkıyorum 😅 Evde yemek yapıyorum sadece kuzum temizliğe eşim bakıyor sağolsun .Namazı hala oturarak kılıyorum.Çok normale döndüm denilemez işim oturarak evde de ayaklarımı uzatıp ders dinliyorum kuzum.İşk 3 ay öyle uzun uzun yürümeyi düşünmüyorum.Allah nasip ederse 2. Trimester da başlarım yürüyüşlere.Hatta bugün 2. İntralipid serumu aldım bu hafta ekstra dikkat edeceğim ☺️ Eşim oruç tutuyor yine sahur iftar hazırlıklarını yavaş yavaş yapıyorum kuzum

Kızlar benim embriyoların kalitesi 4bb,4bb,4bc,6ab' ymiş. Hepsi blast embriyolarmis ama hiç 5 yok embriyolog iyi kalite dedi ama 5 le başlayanlar iyi kalite diye biliyordum ben kafam çok karıştı 🤦🏼‍♀️ bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Kuzum bana sadece iyi kalite denildi bu şekilde söylemediği için bilgim yok açıkçası

Çok zor durumdayım her şeyin bosa gitmis olması cok zoruma gitti 5.gün tekrar konusucaz insallah iyi bi haber alırım🙏🏻
Daha hicbirsey bitmiş değil bırakma kendini hemen. Ben de ilk duydugumda yıkılmıştım 3. Güne kadar 9 embriyo geldi ama 5. Gün aradıklarında sadece 2 tane dondurduk dediler sok oldum çok üzüldüm ama bak 6. Gün 2 tane daha donduruldu. Kendini hemen karamsarlığa sürükleme daha hicbisey bitmiş değil.

Kuzum çift transfer olduğunu şimdi gördüm artış ondan o zaman 😍☺️
Canımm hayırlısı bakalım tek çift farketmez 🤩 normalde test günüm yarın, 680’den 1200 lere falan 2 katı artsa acaba ne zaman muayneye cagirir diye dusunuyorum. Salı gunu test yapip arayin dediler cunku. illa 20. Gunlere kadar bekletiyolar mi acaba yoksa degere göre mi cagriyolar 🤔

Canımm hayırlısı bakalım tek çift farketmez 🤩 normalde test günüm yarın, 680’den 1200 lere falan 2 katı artsa acaba ne zaman muayneye cagirir diye dusunuyorum. Salı gunu test yapip arayin dediler cunku. illa 20. Gunlere kadar bekletiyolar mi acaba yoksa degere göre mi cagriyolar 🤔
Kuzum benim 12. Gün 810 du sanırım değerim 1 hafta sonra keseyi görmüştüm 5+3 de ☺️ Nasip olursa bu perşembe de kalp atışı için gideceğiz ❤️ 6+5 de gitmiş olacağım.Sende 1 hafta sonra çok rahat görürsün keseyi ☺️

Kuzum benim 12. Gün 810 du sanırım değerim 1 hafta sonra keseyi görmüştüm 5+3 de ☺️ Nasip olursa bu perşembe de kalp atışı için gideceğiz ❤️ 6+5 de gitmiş olacağım.Sende 1 hafta sonra çok rahat görürsün keseyi ☺️
Maşallah canım sana da 🧿🧿♥️ Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasipte etsin inşallah 🥰 ben şuan programlarda 3 hafta 6 günlük cikiyorum 4 hafta diyebiliriz heralde, haftaya belki dedigin gibi gorebilirim:)) ben 1200 lere falan gelince hemen gozukur sandim cahillik🤭 bir de vajinal ultrasonla mı goruldu senin yoksa karından mı hic bisey bilmiyorum resmen yaa 🤣

Maşallah canım sana da 🧿🧿♥️ Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasipte etsin inşallah 🥰 ben şuan programlarda 3 hafta 6 günlük cikiyorum 4 hafta diyebiliriz heralde, haftaya belki dedigin gibi gorebilirim:)) ben 1200 lere falan gelince hemen gozukur sandim cahillik🤭 bir de vajinal ultrasonla mı goruldu senin yoksa karından mı hic bisey bilmiyorum resmen yaa 🤣
Amin canım benim inşallah ❤️🤲🏻 Vajinal de görüldü canım muhtemelen kalp atışı için gittiğimde de vajinal bakacak sonra karından ultrasona geçeceğiz Rabbim izin verirse ☺️ Karından sanırım 7. Ve 8. Haftalarda daha net görülüyor çünkü

Kızlar merhaba hepinize🌺 pozitifi görenlere hayırlı olsun diyorum sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah. Negatif görenler canınızı sıkmayın Rabbim zamani gelince gönderecektir minik mercimekleri:)) Üzülüp stres yapmanın bi faydasi yok zararı var aksine. Bana gelince kızlar transfer günüm belli oldu 31 Mart 😍 Çok heyecanlıyım dua istiyorum sizden bu mübarek günlerde çok ihtiyacım var dualarınıza 🙏

Amin canım benim inşallah ❤️🤲🏻 Vajinal de görüldü canım muhtemelen kalp atışı için gittiğimde de vajinal bakacak sonra karından ultrasona geçeceğiz Rabbim izin verirse ☺️ Karından sanırım 7. Ve 8. Haftalarda daha net görülüyor çünkü
10 Mart 5.gün embriyosu transferi bugün abdominal usg (karından ) ile kese görüldü

Back