How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar iyi geceler, ben 3. Testimi verdim.
Bu seferde 680 cikti.
Testler şöyleydi;
2 gün arayla
6. Gun 117
8. Gun 182
10. Gun 680
hepsi gece 12 de verdim
Bir şey ters gidiyo olabilir mi? Sıçrayan artıştan ötürü

Bu seferde 680 cikti.
Testler şöyleydi;
2 gün arayla
6. Gun 117
8. Gun 182
10. Gun 680
hepsi gece 12 de verdim

hayırlı olsun canım, gayet sağlıklı aslında ilerlemen.
çift embriyomuydu 8-10 günler arası ciddi artış var :)

Aynen öyle canım dahası ilaçları bırakınca inanılmaz ağrım başladı yarın hiçbirşey yokmuş gibi işe gidip gülümsemem gerekiyor 🤔
Canım benim Allah yardımcınız olsun ilk transferimden biliyorum bu duyguyu Nasip ne zamansa o zaman seni , sizi bulacak inşallah 🤲🏻❤️

Bu seferde 680 cikti.
Testler şöyleydi;
2 gün arayla
6. Gun 117
8. Gun 182
10. Gun 680
hepsi gece 12 de verdim
Kuzum hiç bilgim yok açıkcası ama böyle yavaş artıp sonra bir den artan kişiler vardır forumda ☺️ Geç tutunma da böyle oluyor sanırım doktora sorabildin mi ?

günaydın kuzu.
iyi valla dün 2. kanı verdim bende 181.2 çıktı.
yarın da vericem bakalım beta takibine devam :)

sen nasılsın nasıl geçiyor :)
Ohh süper canım sağlıkla artsın inşallah ❤️🤲🏻 Bende Perşembe kontrolümü bekliyorum kalp atışı için inşallah hayırlısıyla ☺️ Bir yandan mukabeleye başladım ,bir yandan akşam derslerim var, bir yandan haftaya sınavlarım var , bir yandan işe git gel 😅 Baya yoğunum bu ara ama çok Şükür Allah'ıma ☺️

Gunaydin kuzumm aminn guzel gunlerimiz olsun 😍 valla ben de is guc ramazan sukur bugunumuze sen nasilsin nasl gidiyor bebisle 😊
Çok şükür kuzum benim ❤️ Kuzum belirtim olmadığı için çok anlayamıyorum sadece göğüslerim şişti bir de ters yattığımda rahatsız oluyor galiba canım acıyor başka bir belirti yok.Dün kalçadan iğne günümdü sağ taraftan vurdular.Yan uzanmıştım kalçam ağrıyor diye kasığımı sıktım heralde bir kalktım nasıl kasığım acıyor Allah'tan kalkınca geçti korktum biraz ama çok şükür birşey yok ❤️ Hayırlısıyla kalp atışını da gümbür gümbür duyarsak rahat edeceğim heralde kuzum ya keseyi gördük çok Şükür ama kalp atışı duyunca daha net olacak gibi geliyor galiba bana ☺️ Sen nasılsın kuzum neler yapıyorsun ❤️

Çok şükür kuzum benim ❤️ Kuzum belirtim olmadığı için çok anlayamıyorum sadece göğüslerim şişti bir de ters yattığımda rahatsız oluyor galiba canım acıyor başka bir belirti yok.Dün kalçadan iğne günümdü sağ taraftan vurdular.Yan uzanmıştım kalçam ağrıyor diye kasığımı sıktım heralde bir kalktım nasıl kasığım acıyor Allah'tan kalkınca geçti korktum biraz ama çok şükür birşey yok ❤️ Hayırlısıyla kalp atışını da gümbür gümbür duyarsak rahat edeceğim heralde kuzum ya keseyi gördük çok Şükür ama kalp atışı duyunca daha net olacak gibi geliyor galiba bana ☺️ Sen nasılsın kuzum neler yapıyorsun ❤️
Canim kalp atisi icin ne zaman gidiceksin. Doktor suan 5 haftalik diyoruz biz dedi. Uygulamalarda da 6+1 gorunuyor 🥰

Evet canim ilk kese cok sukur gordum bebisi de gordum 2 hafta sonra sa kalp atisini gorucez insallah. Kac mm sormadim ama hersey yolunda dedi. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🥰🙏🏻🙏🏻
Gözünaydın canım benim ❤️ Bende geçen hafta görmüştüm keseyi çok şükür Allah'ıma ☺️ Bu Perşembe de kalp atışı için gideceğiz nasip olursa.Allahım bu mübarek ay da isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguları ❤️❤️❤️

Canim kalp atisi icin ne zaman gidiceksin. Doktor suan 5 haftalik diyoruz biz dedi. Uygulamalarda da 6+1 gorunuyor 🥰
Kuzum 5+3 de kese gördüm yolk kesesi de vardı ama bebiş çok küçük olduğu için onu göremedim ☺️ , 6+5 de kalp atışı için çağırdı.Bu Perşembe gideceğiz nasip olursa ☺️ Geçen hafta doktorum da 5+3 demişti bana bakalım bu hafta ne diyecek sağlıkla ilerlesinler tutunsunlar büyüsünler inşallah yavrularımız ❤️

Kuzum 5+3 de kese gördüm yolk kesesi de vardı ama bebiş çok küçük olduğu için onu göremedim ☺️ , 6+5 de kalp atışı için çağırdı.Bu Perşembe gideceğiz nasip olursa ☺️ Geçen hafta doktorum da 5+3 demişti bana bakalım bu hafta ne diyecek sağlıkla ilerlesinler tutunsunlar büyüsünler inşallah yavrularımız ❤️
Kiz ben o yolk kesesi olayini sormadim bisey de demedim 🫣 5+3 erkenmis evet benim doktorum beni gec cagirdi o sayede gorebildim 2 tane koydurmustuk tek mis ama zaten benim amacim oydu 🥰 Allah kalana omur versin insallah🙏🏻valla 2 hafta sonra 8 haftalik oluyo neredeyse gerci benim doktorum biraz degisik 😂

Cok normal canim benim o kadar emek ugras sonra en kucuk birseyde bile insan birsye dusunuyor cok normal ilk 3 aydan sonra hersey rayina oturur artk icin birz rahat eder hayirlisyla😄 bende napim gunduzleri is aksamlari iftar teravih sahur oyle geciyor 🙂

Kiz ben o yolk kesesi olayini sormadim bisey de demedim 🫣 5+3 erkenmis evet benim doktorum beni gec cagirdi o sayede gorebildim 2 tane koydurmustuk tek mis ama zaten benim amacim oydu 🥰 Allah kalana omur versin insallah🙏🏻valla 2 hafta sonra 8 haftalik oluyo neredeyse gerci benim doktorum biraz degisik 😂
Bebişi gördüyseniz yolk da vardır canım zaten bir kaç hafta sonra kaybolacak yolk kesesi görevi plesanta alacak ☺️ Garanti olsun diye 2 hafta sonra çağırmıştır.Ben de 7. Hafta içindeyim şuan ne kadar geç o kadar garanti beni de keseden 10 gün sonra çağırdılar ☺️ Benim de çift transferdi tek kese gördük ☺️ Sağlıklı olsunlarda tek çift hiç farketmez zaten ❤️ Heyecanla Perşembeyi bekliyoruz bakalım ☺️

Cok normal canim benim o kadar emek ugras sonra en kucuk birseyde bile insan birsye dusunuyor cok normal ilk 3 aydan sonra hersey rayina oturur artk icin birz rahat eder hayirlisyla😄 bende napim gunduzleri is aksamlari iftar teravih sahur oyle geciyor 🙂
İnşallah kuzum benim ❤️ Ramazan çok güzel bir ay gerçekten bende mukabeleye başladım Arapça bilmiyorum okunuşundan okuyorum bebiş için niyetlendim okurken çok iyi geliyor bana, biraz heyecanlı bir dönem sanki sakinleştiriyor beni çok şükür ❤️

İnşallah kuzum benim ❤️ Ramazan çok güzel bir ay gerçekten bende mukabeleye başladım Arapça bilmiyorum okunuşundan okuyorum bebiş için niyetlendim okurken çok iyi geliyor bana, biraz heyecanlı bir dönem sanki sakinleştiriyor beni çok şükür ❤️
Cok guzel mukabeleye evde mi yapiyorsunz bende istiyorm ama calistigim icin gidemiyorm

Back