How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Amin canım benim inşallah ❤️🤲🏻 Vajinal de görüldü canım muhtemelen kalp atışı için gittiğimde de vajinal bakacak sonra karından ultrasona geçeceğiz Rabbim izin verirse ☺️ Karından sanırım 7. Ve 8. Haftalarda daha net görülüyor çünkü
Sağol canım bilgiler için 🥰🌹 hepimiz için hayırlısı artık bakalım..🙏🏻

Daha hicbirsey bitmiş değil bırakma kendini hemen. Ben de ilk duydugumda yıkılmıştım 3. Güne kadar 9 embriyo geldi ama 5. Gün aradıklarında sadece 2 tane dondurduk dediler sok oldum çok üzüldüm ama bak 6. Gün 2 tane daha donduruldu. Kendini hemen karamsarlığa sürükleme daha hicbisey bitmiş değil.
Doğru söylüyorsun 😞 teşekkürler bu kadar dil döktüğün için gerçekten 🙏🏻 Allah razı olsun biraz daha iyiyim🙏🏻

Kızlar merhaba hepinize🌺 pozitifi görenlere hayırlı olsun diyorum sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah. Negatif görenler canınızı sıkmayın Rabbim zamani gelince gönderecektir minik mercimekleri:)) Üzülüp stres yapmanın bi faydasi yok zararı var aksine. Bana gelince kızlar transfer günüm belli oldu 31 Mart 😍 Çok heyecanlıyım dua istiyorum sizden bu mübarek günlerde çok ihtiyacım var dualarınıza 🙏
Tedavin hayırlı olsun canım benim ❤️ Hayırlı sağlıklı güzel sonuçlarını bekliyoruz ☺️

Kuzum bende çok yürümüyorum açıkcası yorulunca bende de gelmişti çünkü .Rutin şeylere devam açıkcası iş yerinde tuvalet üst katta günde 7-8 kere merdiven çıkıyorum 😅 Evde yemek yapıyorum sadece kuzum temizliğe eşim bakıyor sağolsun .Namazı hala oturarak kılıyorum.Çok normale döndüm denilemez işim oturarak evde de ayaklarımı uzatıp ders dinliyorum kuzum.İşk 3 ay öyle uzun uzun yürümeyi düşünmüyorum.Allah nasip ederse 2. Trimester da başlarım yürüyüşlere.Hatta bugün 2. İntralipid serumu aldım bu hafta ekstra dikkat edeceğim ☺️ Eşim oruç tutuyor yine sahur iftar hazırlıklarını yavaş yavaş yapıyorum kuzum
Maşallah canım bugünlere o zaman ❤️ ben normalde öğretmenim ikinci üniversite okuyorum o da online şimdi evde derslere giriyorum ayaklarımı uzatiyorum öyle bugün yemek yapmaya başladım 😇 çok misafirliğe bı yere gidemiyorum o leke olayından dolayı kısa yuruyusler yapıyorum su kalp atışını bir duyayım rahatliycam herhalde sende oylesindir gerçi o zamanda şu üç ay bitsin deriz 😄😍

Maşallah canım bugünlere o zaman ❤️ ben normalde öğretmenim ikinci üniversite okuyorum o da online şimdi evde derslere giriyorum ayaklarımı uzatiyorum öyle bugün yemek yapmaya başladım 😇 çok misafirliğe bı yere gidemiyorum o leke olayından dolayı kısa yuruyusler yapıyorum su kalp atışını bir duyayım rahatliycam herhalde sende oylesindir gerçi o zamanda şu üç ay bitsin deriz 😄😍
Ay ne güzel canım 😍 Bende yüksek lisans yapıyorum 7 yıl aradan sonra 🤦🏻‍♀️😅 Aynı durumdayız kuzum ya 😍 Kalp atışını duyunca inşallah rahat edeceğiz ☺️ Senin kontrolün ne zamandı kuzum o kadar çok konuşma oluyor ki unutuyorum artık 😅

Kızlar ben sabah akşam prolutex iğne kullanıyorum doktorum lekelenmeler için progestan fitil ekledi günde 1 kere. İğneleri sabah 10 akşam 10 yapmıyorum fitili acaba yatarken mi koymalıyım yoksa gün içinde mi? Doktor fark etmez dedi ama kullananlara sorum dedim.

Kızlar ben sabah akşam prolutex iğne kullanıyorum doktorum lekelenmeler için progestan fitil ekledi günde 1 kere. İğneleri sabah 10 akşam 10 yapmıyorum fitili acaba yatarken mi koymalıyım yoksa gün içinde mi? Doktor fark etmez dedi ama kullananlara sorum dedim.
Canım eğer günde 1 verdiyse bence yatarken kullan, max sürede içerde kalmış olur ♥️

Kızlar iyi akşamlar çiçeklerim bu bulantı ve kusmalara ne iyi gelir bileniniz varmı yemek kokusu felan çok kotu geliyor günlerdir yemek yiyemez oldum 😔 Yediğim şeylerde hazmedemeden istifra ediyorum nedir bunun çaresi 🌸

Kızlar iyi akşamlar çiçeklerim bu bulantı ve kusmalara ne iyi gelir bileniniz varmı yemek kokusu felan çok kotu geliyor günlerdir yemek yiyemez oldum 😔 Yediğim şeylerde hazmedemeden istifra ediyorum nedir bunun çaresi 🌸
Pek bir çaresi yok gibi canım ya çubuk kraker iyi geliyor biraz ama çok etkiliyorsa doktoruna söylersen bulantı hapları var verebilir

Back