- 21 Eylül 2021
- 1.204
- 457
- 73
- 24
Amin inşallah ohh iyiyiEvet canim ilk kese cok sukur gordum bebisi de gordum 2 hafta sonra sa kalp atisini gorucez insallah. Kac mm sormadim ama hersey yolunda dedi. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah ohh iyiyiEvet canim ilk kese cok sukur gordum bebisi de gordum 2 hafta sonra sa kalp atisini gorucez insallah. Kac mm sormadim ama hersey yolunda dedi. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Ben evde tek başıma okuyorum kuzum. Ben haftasonu başladım.2 şer cüz okuyorum ben 1 saat sürüyor.Bu akşam iftara davetliyiz muhtemelen gelince 1 tane okurum.Derslerim de olduğu için boşluklarda okumaya çalışıyorum.Kadir gecesine kadar inşallah Rabbim nasip ederse bitireceğim.Bana psikolojik olarak çok iyi geliyor kuran okumak meditasyon gibiCok guzel mukabeleye evde mi yapiyorsunz bende istiyorm ama calistigim icin gidemiyorm
Canım benim İnşallah Rabbim muzcizesini yaşatsın sağlıkla gelişsinler ilerlesinler inşallahKızlar bitik durumdayım suan 3embriyonun 3üde gelememiş 3.güne. Hamilelik vadetmiyolar dedi embriyolog. Hala yasıyolarmıs 5.güne kadar bekleyecez gelisesebilir gelişmeyedebilir dedi. Çok kötüyüm her şey bosa mıydı diye. Böyle olup gelisen var mı
Turkcesinden mi okuyorsun rabbim kabul etsin bizede dua et bende baslicam ya bu aksam ya da yarin aksamBen evde tek başıma okuyorum kuzum. Ben haftasonu başladım.2 şer cüz okuyorum ben 1 saat sürüyor.Bu akşam iftara davetliyiz muhtemelen gelince 1 tane okurum.Derslerim de olduğu için boşluklarda okumaya çalışıyorum.Kadir gecesine kadar inşallah Rabbim nasip ederse bitireceğim.Bana psikolojik olarak çok iyi geliyor kuran okumak meditasyon gibi
Evet kuzum Arapça okunuşunu yazıyorlar ya ondan okuyorum Amin canım inşallah Ederim tabi ki Allah'ım hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul eder inşallahTurkcesinden mi okuyorsun rabbim kabul etsin bizede dua et bende baslicam ya bu aksam ya da yarin aksam
İnşallah nolur dua edin gelişsinler nası olacak böyle bilmiyorumCanım benim İnşallah Rabbim muzcizesini yaşatsın sağlıkla gelişsinler ilerlesinler inşallah
çok zor bir süreç oturup beklemekten ve dua etmeklten başka birşey gelmiyor elden, yumurta ya da sperm kalitesi ile ilgili ir durum mu? Embriyolog bilgi verdi mi?Arkadaslar dün opu oldun 15 yumurta toplandı 9u olgunmuş bugün aradılar sadece 3ü döllenmiş moralim yerlerde bu kadar az döllenme hiç beklemiyodum allah bilir 5.güne giden olacak mı napıcam ben böyle olan var mı aranızda tüm her sey bosa mı gidecek çok korkuyorum
3.gün sperm faktörü etkili olmaya baslıyor dedi şuanki geriliği yumurtadan anladığım kadarıylaçok zor bir süreç oturup beklemekten ve dua etmeklten başka birşey gelmiyor elden, yumurta ya da sperm kalitesi ile ilgili ir durum mu? Embriyolog bilgi verdi mi?
O kadar cok dua ettim o kadar cok üzüldüm ki bundan daha baska napacam bilmiyorum suan transfer bile olamayacak mıyım hiç beklenmedik bi durum oldu bana bu siz daha ömce duydunuz muçok zor bir süreç oturup beklemekten ve dua etmeklten başka birşey gelmiyor elden, yumurta ya da sperm kalitesi ile ilgili ir durum mu? Embriyolog bilgi verdi mi?
Ayn durumdayız canım, şu an 3. tüp bebek tedavime devam ediyorum. Acıbadem Bület Tıraş'ta tedavi gördüm embriyoları genetiğe falan gönderdim ancak boş gebelik ile sonuçlandı. Şu anda Aret Kamar'da tedavi görüyorum. yumurta toplama oldu ancak geriye 1 embriyom kaldı risk almamak için bir kere daha yumurta toplama işlemi yaptırıcam.Kızlar erkek azosperm sorunu ile tüp bebek yaptıran var mı aranızda ? Süreciniz nasıldı tüp bebek merkezi olarak nereyi tercih ettiniz memnun kaldınız mı
canım 3. tüp bebek denemem inan her seferinde hiç hesapta olmayan bir yığın şey ile karşılaştım, elimizden gelen hiçbir şey yok. benim 11 embriyodan yalnızca bir tane kaldı. Yapacak bişey yok yeniden yumurta toplatma kararı aldım, Hemen canını sıkma bu tedaviye başladın artık evet süreç uzuyor ama sonu selamet olsunda varsın uzasın, Paniğe kapılma lütfen. Doktorun ile görüşüp bir yumurta daha toplatırsın, belki yumurta kaliten için birşey falan önerir.O kadar cok dua ettim o kadar cok üzüldüm ki bundan daha baska napacam bilmiyorum suan transfer bile olamayacak mıyım hiç beklenmedik bi durum oldu bana bu siz daha ömce duydunuz mu
Bilmiyorum suan beynim allak bullak oldu napıcam bi fikrim yok dua ediyorum sadece allaha yalvarıyorumcanım 3. tüp bebek denemem inan her seferinde hiç hesapta olmayan bir yığın şey ile karşılaştım, elimizden gelen hiçbir şey yok. benim 11 embriyodan yalnızca bir tane kaldı. Yapacak bişey yok yeniden yumurta toplatma kararı aldım, Hemen canını sıkma bu tedaviye başladın artık evet süreç uzuyor ama sonu selamet olsunda varsın uzasın, Paniğe kapılma lütfen. Doktorun ile görüşüp bir yumurta daha toplatırsın, belki yumurta kaliten için birşey falan önerir.
Evet canım ciftti, ilkinde yüzde %60, ikinci de %200 artis olunca korktum :)hayırlı olsun canım, gayet sağlıklı aslında ilerlemen.
çift embriyomuydu 8-10 günler arası ciddi artış var :)
Geç tutunma da biraz imkansiz gibi canım ya, cunku 5. Gün yaptigim idrar testinde gormustum ilk cizgiyi. Doktora sormuyorum, ilk testte zaten kızdı, erken yaptirdim diye, gunu bekle dediKuzum hiç bilgim yok açıkcası ama böyle yavaş artıp sonra bir den artan kişiler vardır forumda Geç tutunma da böyle oluyor sanırım doktora sorabildin mi ?
Canım benim ilk yumurta toplama işleminde 3 adet 5. Gün embriyosu 2 adet 6. Gün embriyosu vardı 5. Gün embriyosunun transferleri kimyasal oldu akabinde 6. Gün embriyolarını transfer için gittiğimde başka bi doktor transfer etmek istemediğini söyledi tekrar yumurta toplayalım dedi ve bir düzine vitamin takviyesi verdi vitamin takviyesi sonrasında toplanan 8 yumurtanın 6 sı 5. Güne gitti yani vitamin takviyesinin sonucunu ben embriyolarda gördüm sakın üzülme o yüzden vitamin takviyelerinin işe yaradığını düşünüyorumBilmiyorum suan beynim allak bullak oldu napıcam bi fikrim yok dua ediyorum sadece allaha yalvarıyorum
Hayirli olsun canm saglikla kucagina alirsin insaAllah ❤Bugün keseyi gördüm 10 Mart 5.gün tek embriyo transferi idi.