• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba bizim de problemimiz azospermi. İstanbul bahçeci fulyada Bülent Erol hocaya gittik. 3 aylık klomen ve takviye vitaminler ile çok şükür sperm çıkışı oldu. Bahçeci gerçekten çok ilgili bi merkez ama çok pahalı
İnanın artık parasından çok psikolojik sürecini düşünüyorum. Evet maddi olarakta çok yıpratıcı ama manevi olarak daha çok yıpratıyor. Bülent Erol u cok duydum araştırdım ama emin olamadım. Pahalı evet ama o ücreti vermeye değer mi o kafamı karıştırdı

İnanın artık parasından çok psikolojik sürecini düşünüyorum. Evet maddi olarakta çok yıpratıcı ama manevi olarak daha çok yıpratıyor. Bülent Erol u cok duydum araştırdım ama emin olamadım. Pahalı evet ama o ücreti vermeye değer mi o kafamı karıştırdı
Yani bana sorarsan tabii ki değer. Mikrotese gününde son bu örnek alalım dediler ve sperm çıkışı oldu ameliyat kıyafetleriyleydi eşim. Merkez gerçekten iyi. Özellikle laboratuarları ve embriyologlari çok iyi. Sağlıkla ilerler mi bilmiyoruz ama biz ilk denemede pozitif sonuç aldık

Kızlar erkek azosperm sorunu ile tüp bebek yaptıran var mı aranızda ? Süreciniz nasıldı tüp bebek merkezi olarak nereyi tercih ettiniz memnun kaldınız mı 😊
Eşiniz bu konuda tedavi görebilir benim eşim online olarak murat mermerkaya ile tedavi oldu degerlerimiz biraz olsun arttı sonrasında tüp bebek olduk çok şükür hamileyim hayırlısıyla Allah herkese nasip etsin inşallah ❤️

Canim vardir bir hayir demekten baska caremiz yok suan ne kdr uzuldgunu inan cok iyi anliyorum ama bize sadece tevekkul etmek dusuyor 😔
Aynen öyle canım dahası ilaçları bırakınca inanılmaz ağrım başladı yarın hiçbirşey yokmuş gibi işe gidip gülümsemem gerekiyor 🤔

Selam kizlar 3.gün embryosu transfer edildi. bugün 6.günu.aramizda varmi 3.gün embryosu transfer olup erken test yapan

Kızlar pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum benim 12. Günümdü test verdim negatif 🙄 nasibimde yine beklemek varmış
Rabbim en doğru zamanda bize de nasip edecektir..denemeye devam edicez..bu arada 14 martta transfer olup pozitif sonuç alanla karşılaşmadım, bizim için en güzel tarihte rabbim nasip etsin🤲

Aynen öyle canım dahası ilaçları bırakınca inanılmaz ağrım başladı yarın hiçbirşey yokmuş gibi işe gidip gülümsemem gerekiyor 🤔
Hiç birşey yokmuş gibi gittim işe ama tam tersi çok şey vardı..öyle gidince daha yıpratıcı oldu, kaçtım herkesten..üzüntünü içine atma bence

Kızlar pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum benim 12. Günümdü test verdim negatif 🙄 nasibimde yine beklemek varmış
Canım benim hakkında hayırlısı olsun. Üzülmemek elde mi asla değil? Negatif bir sonuç değil, inşallah pozitife giden yolda sadece bir süreç. İnşallah en sağlıklı sıhhatli en güzel zamanda pozitifi görmek nasip olsun.

Back