2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bemm gecen yil eylulde kardesim evlendi 1 hafta sonra kaynim evlendi smdi ikisininde cocklari dogdu iki tarafa gidince uzulme seninde olur cumleleri basladi
Benden sonra evlenenlerin de çocuğu oldu bana üzülme 40ından sonra da hamile kalınır diyorlar ki 32 yaşındayım ne kadar anlaşıylı insanlar velev ki belki hiç çocuğum olmayacak derdi başkalarını gerdi

Bnmde 32 aynen oyle br de sey var enazindan bir tane olsaydi yeter

Kızlar sonucum çıktı. 11. gün 228 çıktı. Doktorum iyi dedi. 2 gün sonra tekrarını istedi. Ama öğrendiğim andan itibaren ağrı sızı herşey başladı. Bilmiyorum psikolojik mi ama...

Kızlar selam, dr 28 i test gunu ver demisti ama ben dayanamadim, bugunde verdim. 2 gun once 117 cikmıstı, simdi 182,5 cikti.. İlkini gece 1 de yaptirdim, ikincisini gece 12’de, sadece 1 saat fark var hani sabah aksam da degil. Benimde biraz moralim bozuldu kotu biseyler mi oluyor..

Canım hemen canını sıkma 48 saatte en az yüzde 66 artması gerekiyor. Ki senin de oran olarak çok yakın

Degerin bir gunde %50 artimis doktorlar 2 gunde bir 60 istiyorlar hic canini sikma bence gayet guzel

Kızlar bugün kahverengi lekem oldu proluton iğne yaptırdım siz neler yapıyorsunuz bu konuda doktorum dinlen bol su iç dedi korkuyorum birazcık ama normalmiş herhalde
Normal kuzum iğne olunca ve dinlenince geçiyor merak etme yorma kendini

Geç tutunmuş olabilir kuzum önemli olan artışı sağlıkla artsın inşallah

Kızlar sonucum çıktı. 11. gün 228 çıktı. Doktorum iyi dedi. 2 gün sonra tekrarını istedi. Ama öğrendiğim andan itibaren ağrı sızı herşey başladı. Bilmiyorum psikolojik mi ama...
Tebrik ederim canım benim Sağlıkla ilerlesin inşallah O ağrılar ara ara devam ediyor kuzum merak etme

Canım aynı yerde mi yaptırdın testi ? Bir de çatlatma iğnesi kullandın mı ?

3. Kez kan ister kuzum doktor merak etme sağlıkla artar değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…