İnsallah guzel sonuclar alirsinKızlar ben de kan verdim, sonuç bekliyorum. 11. günüm
Herkese aynen deyip geçiyorumBnmde martta olan tazeydi hersy tekrardan baslamistk ve yumurta dondurmadik brdaha karar verirsem yine bastankim o herkes ya bosver sen varsin gerisi yok bosver
Bemm gecen yil eylulde kardesim evlendi 1 hafta sonra kaynim evlendi smdi ikisininde cocklari dogdu iki tarafa gidince uzulme seninde olur cumleleri basladiHerkese aynen deyip geçiyorum
Benden sonra evlenenlerin de çocuğu olduBemm gecen yil eylulde kardesim evlendi 1 hafta sonra kaynim evlendi smdi ikisininde cocklari dogdu iki tarafa gidince uzulme seninde olur cumleleri basladi
Bnmde 32Benden sonra evlenenlerin de çocuğu oldubana üzülme 40ından sonra da hamile kalınır diyorlar ki 32 yaşındayım ne kadar anlaşıylı insanlar velev ki belki hiç çocuğum olmayacak derdi başkalarını gerdi
Kese boyutu o 2,5 Amin canımkese boyutu mu kotu, kanama alanı mı varmıs ,
anlayamadım.
ınsallahhh hakkında en hayırlısı olsun canım
Canım hemen canını sıkma 48 saatte en az yüzde 66 artması gerekiyor. Ki senin de oran olarak çok yakınKızlar selam, dr 28 i test gunu ver demisti ama ben dayanamadim, bugunde verdim. 2 gun once 117 cikmıstı, simdi 182,5 cikti.. İlkini gece 1 de yaptirdim, ikincisini gece 12’de, sadece 1 saat fark var hani sabah aksam da degil. Benimde biraz moralim bozuldukotu biseyler mi oluyor..
Gozun aydin canim yerlesiyordur o yuzden de olabilir hemen kotuyu dusunme annesi❤Kızlar sonucum çıktı. 11. gün 228 çıktı. Doktorum iyi dedi. 2 gün sonra tekrarını istedi. Ama öğrendiğim andan itibaren ağrı sızı herşey başladı. Bilmiyorum psikolojik mi ama...
Degerin bir gunde %50 artimis doktorlar 2 gunde bir 60 istiyorlar hic canini sikma bence gayet guzelKızlar selam, dr 28 i test gunu ver demisti ama ben dayanamadim, bugunde verdim. 2 gun once 117 cikmıstı, simdi 182,5 cikti.. İlkini gece 1 de yaptirdim, ikincisini gece 12’de, sadece 1 saat fark var hani sabah aksam da degil. Benimde biraz moralim bozuldukotu biseyler mi oluyor..
İnşallah sağlıkla artsın kuzum16 mart transfer tarihim 2 embriyo transfer yapıldı. Doktor evet düşük ama p.tesi bir daha test ver dedi. Çok moralim bozuldu
Normal kuzum iğne olunca ve dinlenince geçiyor merak etme yorma kendiniKızlar bugün kahverengi lekem oldu proluton iğne yaptırdım siz neler yapıyorsunuz bu konuda doktorum dinlen bol su iç dedi korkuyorum birazcık ama normalmiş herhalde
Geç tutunmuş olabilir kuzum önemli olan artışı sağlıkla artsın inşallahkızlar kan verdim 5.gün embriyosu iki tane konmuştu bugün 10 . gün 29.9 çıktı sizce çok mu düşük şimdi 2 gün sonrasına yine kan vermeliyim bakalım artış ne kadar olur böyle çıkan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Tebrik ederim canım benimKızlar sonucum çıktı. 11. gün 228 çıktı. Doktorum iyi dedi. 2 gün sonra tekrarını istedi. Ama öğrendiğim andan itibaren ağrı sızı herşey başladı. Bilmiyorum psikolojik mi ama...
Canım aynı yerde mi yaptırdın testi ? Bir de çatlatma iğnesi kullandın mı ?Kızlar selam, dr 28 i test gunu ver demisti ama ben dayanamadim, bugunde verdim. 2 gun once 117 cikmıstı, simdi 182,5 cikti.. İlkini gece 1 de yaptirdim, ikincisini gece 12’de, sadece 1 saat fark var hani sabah aksam da degil. Benimde biraz moralim bozuldukotu biseyler mi oluyor..
Vajinal canım 5+2Keseyi gören arkadaşlar acaba vajinal ultrason mu karından ultrasonla mı gördünüz? Kaçıncı haftada
3. Kez kan ister kuzum doktor merak etme sağlıkla artar değerinKızlar selam, dr 28 i test gunu ver demisti ama ben dayanamadim, bugunde verdim. 2 gun once 117 cikmıstı, simdi 182,5 cikti.. İlkini gece 1 de yaptirdim, ikincisini gece 12’de, sadece 1 saat fark var hani sabah aksam da degil. Benimde biraz moralim bozuldukotu biseyler mi oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?