- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
Ben vajinalden çekiniyorum ya. Arkadaşım vajinalde keseyi gördü eve gelince kanama başladı düşük yaptıVajinal canım 5+2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben vajinalden çekiniyorum ya. Arkadaşım vajinalde keseyi gördü eve gelince kanama başladı düşük yaptıVajinal canım 5+2
Bugün yine fitil kalintisiyla birlikte geldi canımi sıktı ya hemsirem kanaman oldukça üç gün üst üste proluton yaptırabilirsin dedi bu arada coraspin ve oksapari kesmediler bugün sanırım yine yaptiricam bişey olmaz demi kuzum ya seneler sonra pozitif gördüm kaubetmek istemiyorumNormal kuzum iğne olunca ve dinlenince geçiyor merak etme yorma kendini
Bence çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlarrr sonucum 735.7 çıktı. 13. Günümdeyim. Çok heyecanlıyım sevinemiyorum bile. İyi mi sizce?
Canım benden 32 yumurta toplandı ve sonuçta sadece 3 embriyom oluştu birini transfer oldum şuan Allah'ın izniyle hamileyim inşallah senin için yeterli olan bir tanesi üzme kendini inşallah sana tutunacak olan embriyon olusur ve kavuşursunuzArkadaslar dün opu oldun 15 yumurta toplandı 9u olgunmuş bugün aradılar sadece 3ü döllenmiş moralim yerlerde bu kadar az döllenme hiç beklemiyodum allah bilir 5.güne giden olacak mı napıcam ben böyle olan var mı aranızda tüm her sey bosa mı gidecek çok korkuyorum
Evet canim ayni yerde yaptirdim, iğne yok dondurulmustu.Canım aynı yerde mi yaptırdın testi ? Bir de çatlatma iğnesi kullandın mı ?
Canım hiç korkma benimde çok belim agrimisti hatta bacaklarıma kadar vuruyordu hamileyim hala ağrıyorGünaydın. Ben de test verdim ama dün akşamdan beri belim ağrıyor. Neyin nesidir bu anlamadım. 9. gün silik çizgiyi görmüştüm ama şimdi korktum biraz.
Canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla dergerlerin artar insallahKızlar sonucum çıktı. 11. gün 228 çıktı. Doktorum iyi dedi. 2 gün sonra tekrarını istedi. Ama öğrendiğim andan itibaren ağrı sızı herşey başladı. Bilmiyorum psikolojik mi ama...
Canım gözün aydın çok iyi değerinKızlarrr sonucum 735.7 çıktı. 13. Günümdeyim. Çok heyecanlıyım sevinemiyorum bile. İyi mi sizce?
1 gün degil yalniz 2 gün arayla yaptirdim testleriDegerin bir gunde %50 artimis doktorlar 2 gunde bir 60 istiyorlar hic canini sikma bence gayet guzel
OLumsuz dusunup negatife verme kendini olumlu dusun hayira yor gayet guzel degerin bir sonraki kan testinde daha guzel oldgunu gorceksn1 gün degil yalniz 2 gün arayla yaptirdim testleri
Hic korkma canm bemmde 7 tane toplanmisti 1 tane iyi br tanesi orta kaliteydi onemli olan saglkla tutunmasinzaten br tane koyuyorlar oda hayirliysya tutunduktan sonra hicbirsey olmz ❤Arkadaslar dün opu oldun 15 yumurta toplandı 9u olgunmuş bugün aradılar sadece 3ü döllenmiş moralim yerlerde bu kadar az döllenme hiç beklemiyodum allah bilir 5.güne giden olacak mı napıcam ben böyle olan var mı aranızda tüm her sey bosa mı gidecek çok korkuyorum
İnşallah canım korkuyoruz işte, emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah hepimizinOLumsuz dusunup negatife verme kendini olumlu dusun hayira yor gayet guzel degerin bir sonraki kan testinde daha guzel oldgunu gorceksn
35.9 çıktı, biraz canı sıkıldı ama, pazartesiyi bekliyoru sabırsızlıklaCanım hiç korkma benimde çok belim agrimisti hatta bacaklarıma kadar vuruyordu hamileyim hala ağrıyor
Tabi her ne kadar denirse densin insan knedine soz geciremiyorİnşallah canım korkuyoruz işte, emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah hepimizin
Kaçıncı gün canım kaç embiriyo önemli olan 2 kat artış merak etme35.9 çıktı, biraz canı sıkıldı ama, pazartesiyi bekliyoru sabırsızlıkla
Doktor istegiyle degil kendim yapiyorum canım, ben ilk testi soyledim, tamam artik yapma test gununde yaparsin demisti.. dinlemedim keske dinleseydim valla3. Kez kan ister kuzum doktor merak etme sağlıkla artar değerin
5. Gün 2 emb transferi, bugün de 11. günKaçıncı gün canım kaç embiriyo önemli olan 2 kat artış merak etme
Canım kahverengi leken oldu mu ben dün biraz fazla hareket ettim dünden beri silik silik az az geliyor korktum birazCanım hiç korkma benimde çok belim agrimisti hatta bacaklarıma kadar vuruyordu hamileyim hala ağrıyor