• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Normal kuzum iğne olunca ve dinlenince geçiyor merak etme yorma kendini ☺️
Bugün yine fitil kalintisiyla birlikte geldi canımi sıktı ya hemsirem kanaman oldukça üç gün üst üste proluton yaptırabilirsin dedi bu arada coraspin ve oksapari kesmediler bugün sanırım yine yaptiricam bişey olmaz demi kuzum ya 🙈 seneler sonra pozitif gördüm kaubetmek istemiyorum 😚

Arkadaslar dün opu oldun 15 yumurta toplandı 9u olgunmuş bugün aradılar sadece 3ü döllenmiş moralim yerlerde bu kadar az döllenme hiç beklemiyodum allah bilir 5.güne giden olacak mı napıcam ben böyle olan var mı aranızda tüm her sey bosa mı gidecek çok korkuyorum

Arkadaslar dün opu oldun 15 yumurta toplandı 9u olgunmuş bugün aradılar sadece 3ü döllenmiş moralim yerlerde bu kadar az döllenme hiç beklemiyodum allah bilir 5.güne giden olacak mı napıcam ben böyle olan var mı aranızda tüm her sey bosa mı gidecek çok korkuyorum
Canım benden 32 yumurta toplandı ve sonuçta sadece 3 embriyom oluştu birini transfer oldum şuan Allah'ın izniyle hamileyim inşallah senin için yeterli olan bir tanesi üzme kendini inşallah sana tutunacak olan embriyon olusur ve kavuşursunuz ❤️

Günaydın. Ben de test verdim ama dün akşamdan beri belim ağrıyor. Neyin nesidir bu anlamadım. 9. gün silik çizgiyi görmüştüm ama şimdi korktum biraz.
Canım hiç korkma benimde çok belim agrimisti hatta bacaklarıma kadar vuruyordu hamileyim hala ağrıyor

Hic korkma canm bemmde 7 tane toplanmisti 1 tane iyi br tanesi orta kaliteydi onemli olan saglkla tutunmasinzaten br tane koyuyorlar oda hayirliysya tutunduktan sonra hicbirsey olmz ❤

Back