• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım kahverengi leken oldu mu ben dün biraz fazla hareket ettim dünden beri silik silik az az geliyor korktum biraz
Canım benim 2 gün önce çok açık renkte lekem geldi çok az korktum hemen doktoru aradim korkma dinlen dedi ben kan sulandirici kullanıyordum onları kestirdi şükür birdaha da gelmedi ama normal diyorlar doktorunu ara kesen bişey versin istersen

Canım benim 2 gün önce çok açık renkte lekem geldi çok az korktum hemen doktoru aradim korkma dinlen dedi ben kan sulandirici kullanıyordum onları kestirdi şükür birdaha da gelmedi ama normal diyorlar doktorunu ara kesen bişey versin istersen
Canım ben görüştüm proluton iğne verdi ama ekstradan kullandığım coraspin oksapari kesmedi dinlen bol su iç dedi ama sanırım korkulacak bişey değilmiş yani inşallah

Canım ben görüştüm proluton iğne verdi ama ekstradan kullandığım coraspin oksapari kesmedi dinlen bol su iç dedi ama sanırım korkulacak bişey değilmiş yani inşallah
Yok yok kuzum değilmiş aynen ama işte ister istemez korkuyoruz bizlerde ☺️

Canım benden 32 yumurta toplandı ve sonuçta sadece 3 embriyom oluştu birini transfer oldum şuan Allah'ın izniyle hamileyim inşallah senin için yeterli olan bir tanesi üzme kendini inşallah sana tutunacak olan embriyon olusur ve kavuşursunuz ❤️
Çok teşekkürler ama 15 yumurtadan kala kala 3 kalması çok üzdü beni nerdeyse telefonda ağlayacaktım umarım güzel gelişirler bana dua edin lütfen 😇

Hic korkma canm bemmde 7 tane toplanmisti 1 tane iyi br tanesi orta kaliteydi onemli olan saglkla tutunmasinzaten br tane koyuyorlar oda hayirliysya tutunduktan sonra hicbirsey olmz ❤
İnşllah güzel olur ve 3. 5.güne kadar yaşarlar çok moralim bozuldu 😕 ama umarım gelişirler iyi düşünmeye calıscam😊

Kızlar nasılsınız ? Zaman geçmiyor sanki daha ilk muayene gidicem cuma günü geçmiyor günler. Bir yandan korku bir yandan heyecan çok zormuş gerçekten. Kanda pozitif görmekle bitmiyormuş. Acaba değer hala iyi mi? Kese görünücek mi bir sürü soru valla 🤲🥰

Ben vajinalden çekiniyorum ya. Arkadaşım vajinalde keseyi gördü eve gelince kanama başladı düşük yaptı
Kuzum vajinal muayenenin hiç bir zararı yok bilimsel olarak açıklandı bu zaten zararlı olan birşey olsa doktorlar bakmaz merak etme ☺️ Rahim çok farklı bir bölge ultrasonun girdiği vajina çok farklı bölge ☺️ Bununla ilgili tonlarca doktor açıklması var gönlün rahat olsun.Arkadaşının zaten düşük olacaktır o an a denk gelmiştir kuzum.

Bugün yine fitil kalintisiyla birlikte geldi canımi sıktı ya hemsirem kanaman oldukça üç gün üst üste proluton yaptırabilirsin dedi bu arada coraspin ve oksapari kesmediler bugün sanırım yine yaptiricam bişey olmaz demi kuzum ya 🙈 seneler sonra pozitif gördüm kaubetmek istemiyorum 😚
Kuzum kanamada genelde kesiyorlar ama proluton verdikleri için kesmediler sanırım ☺️ Kırmızı kan gelmediği sürece sorun yok merak etme dinlen iğneni yaptı geçecektir inşallah ❤️

Kızlar nasılsınız ? Zaman geçmiyor sanki daha ilk muayene gidicem cuma günü geçmiyor günler. Bir yandan korku bir yandan heyecan çok zormuş gerçekten. Kanda pozitif görmekle bitmiyormuş. Acaba değer hala iyi mi? Kese görünücek mi bir sürü soru valla 🤲🥰
Öyle kuzum gerçekten ☺️ Keseden sonra da kalp atışı için bekliyorsun doğana kadar böyle telelaşlarımız olacak sanırım ☺️

Hmm .. O zaman bekle kuzum muayene için ne zaman çağırdılar
Canim daha muaynenin adı geçmiyor ki..
bugun 9. Günüm. 12. Gün testi tekrarlayip arayın dediler sadece..
6. Günün gecesi, 8. Günün gecesi olarak 2 test verdim simdiye kadar. Evet yüksek deger gordum fakat katlanması %55 kadar bir sey olmus.
117-182 olarak. Ne diycegimi sasirdim valla

Canim daha muaynenin adı geçmiyor ki..
bugun 9. Günüm. 12. Gün testi tekrarlayip arayın dediler sadece..
6. Günün gecesi, 8. Günün gecesi olarak 2 test verdim simdiye kadar. Evet yüksek deger gordum fakat katlanması %55 kadar bir sey olmus.
117-182 olarak. Ne diycegimi sasirdim valla
Forumda yavaş artıp sonra yükselen var kuzum endişe etme desem de edeceksin biliyorum ama 12. Güne kadar bekleyeceksin kuzum şuan stres yapmamaya çalış sadece ❤️

Back