• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bemm gecen yil eylulde kardesim evlendi 1 hafta sonra kaynim evlendi smdi ikisininde cocklari dogdu iki tarafa gidince uzulme seninde olur cumleleri basladi 😀
Benden sonra evlenenlerin de çocuğu oldu 😀 bana üzülme 40ından sonra da hamile kalınır diyorlar ki 32 yaşındayım 😀 ne kadar anlaşıylı insanlar velev ki belki hiç çocuğum olmayacak derdi başkalarını gerdi

Benden sonra evlenenlerin de çocuğu oldu 😀 bana üzülme 40ından sonra da hamile kalınır diyorlar ki 32 yaşındayım 😀 ne kadar anlaşıylı insanlar velev ki belki hiç çocuğum olmayacak derdi başkalarını gerdi
Bnmde 32 😀 aynen oyle br de sey var enazindan bir tane olsaydi yeter 😀

Kızlar sonucum çıktı. 11. gün 228 çıktı. Doktorum iyi dedi. 2 gün sonra tekrarını istedi. Ama öğrendiğim andan itibaren ağrı sızı herşey başladı. Bilmiyorum psikolojik mi ama...

Kızlar selam, dr 28 i test gunu ver demisti ama ben dayanamadim, bugunde verdim. 2 gun once 117 cikmıstı, simdi 182,5 cikti.. İlkini gece 1 de yaptirdim, ikincisini gece 12’de, sadece 1 saat fark var hani sabah aksam da degil. Benimde biraz moralim bozuldu:KK43: kotu biseyler mi oluyor..

Kızlar selam, dr 28 i test gunu ver demisti ama ben dayanamadim, bugunde verdim. 2 gun once 117 cikmıstı, simdi 182,5 cikti.. İlkini gece 1 de yaptirdim, ikincisini gece 12’de, sadece 1 saat fark var hani sabah aksam da degil. Benimde biraz moralim bozuldu:KK43: kotu biseyler mi oluyor..
Canım hemen canını sıkma 48 saatte en az yüzde 66 artması gerekiyor. Ki senin de oran olarak çok yakın

Degerin bir gunde %50 artimis doktorlar 2 gunde bir 60 istiyorlar hic canini sikma bence gayet guzel😍

Kızlar bugün kahverengi lekem oldu proluton iğne yaptırdım siz neler yapıyorsunuz bu konuda doktorum dinlen bol su iç dedi korkuyorum birazcık ama normalmiş herhalde 🤔
Normal kuzum iğne olunca ve dinlenince geçiyor merak etme yorma kendini ☺️

kızlar kan verdim 5.gün embriyosu iki tane konmuştu bugün 10 . gün 29.9 çıktı sizce çok mu düşük şimdi 2 gün sonrasına yine kan vermeliyim bakalım artış ne kadar olur böyle çıkan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Geç tutunmuş olabilir kuzum önemli olan artışı sağlıkla artsın inşallah 🤲🏻❤️

Kızlar sonucum çıktı. 11. gün 228 çıktı. Doktorum iyi dedi. 2 gün sonra tekrarını istedi. Ama öğrendiğim andan itibaren ağrı sızı herşey başladı. Bilmiyorum psikolojik mi ama...
Tebrik ederim canım benim ❤️ Sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲🏻❤️ O ağrılar ara ara devam ediyor kuzum merak etme ☺️

Canım aynı yerde mi yaptırdın testi ? Bir de çatlatma iğnesi kullandın mı ?

3. Kez kan ister kuzum doktor merak etme sağlıkla artar değerin ☺️

Back