• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

allah razı olsun canım. darısı bekleyen herkesin başına inşaallah.
evet transferim 17 mart cuma 14:00 te oldu
sonuç 24 mart cuma 14:10 da çıktı. tam 7. gün
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah benim transferi saymazsak dördüncü günüm hiçbir belirti yok korkuyorum biraz

Kızlar bu gün 12. günüm. Sağ tarafımda yumurtalıklardan altda ağrım var. Kaç gündür ara-ara gelip gidiyordu. Ama bu gün sanki daha sık oluyo gibi. Öyle dayanılmayacak ağrı deyil. Ama korkuyorum. Tahlil günüm yarın. İdrar testıerim pozitif

Kızlar bu gün 12. günüm. Sağ tarafımda yumurtalıklardan altda ağrım var. Kaç gündür ara-ara gelip gidiyordu. Ama bu gün sanki daha sık oluyo gibi. Öyle dayanılmayacak ağrı deyil. Ama korkuyorum. Tahlil günüm yarın. İdrar testıerim pozitif
Ağrı yüzünden korktum ve test yapdım hala pozitif

Eklentiler

• IMG_20230324_193151.jpg
    IMG_20230324_193151.jpg
    160,4 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar testim çıktı ama 10,77 sonucum düşük geldi bana çok moralim bozuldu. Doktoruma yazdım cevap bekliyorum şimdi 😔

Kızlar bugün kahverengi lekem oldu proluton iğne yaptırdım siz neler yapıyorsunuz bu konuda doktorum dinlen bol su iç dedi korkuyorum birazcık ama normalmiş herhalde 🤔

kızlar kan verdim 5.gün embriyosu iki tane konmuştu bugün 10 . gün 29.9 çıktı sizce çok mu düşük şimdi 2 gün sonrasına yine kan vermeliyim bakalım artış ne kadar olur böyle çıkan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Amin canım bugün 12.gunum ama doktorum pazartesiye kadar ilaçlarına devam et tekrar test yap diyor 5.gun embriyosu yükselme ihtimali varmi saçma geldi bana ilaçlara devam etmek
Canım aynı durumdayız 1.2 çıktı benim devam et ilaçlara iğnelere dedi doktor inan ilaç geri geliyor gibi hissediyorum doktoruma çok kızıyorum boş yere kullandırıyor diye düşünüyorum

kızlar kan verdim 5.gün embriyosu iki tane konmuştu bugün 10 . gün 29.9 çıktı sizce çok mu düşük şimdi 2 gün sonrasına yine kan vermeliyim bakalım artış ne kadar olur böyle çıkan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Benimde 9. Gün transfer günüyle birlikte bugun kan verdim 10,77 çıktı. Doktor biraz düşük ama p.tesi bidaha kan ver dedi

Back