Hayırlısı olsun inşallah canım benimCanm bende ayırt edemedim bir an transfer öncesi hafif ağrı vardı şimdi artınca acaba gebelik mi yoksa ilaclar mi yanıltıyor diye düşündüm hayırlısı artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah canım benimCanm bende ayırt edemedim bir an transfer öncesi hafif ağrı vardı şimdi artınca acaba gebelik mi yoksa ilaclar mi yanıltıyor diye düşündüm hayırlısı artik
Kotu düşünme bak bebiste etkilenir tutunması zorlaşmasın o eski polyanna haline hemen geri dön. Allah'tan ümit kesilmez her an herşey olabilirValla zaman nasıl geçmiyor anlatamam size her sabah karnım ağrıyor regl sancısı gibi çok üzülüyorum ister istemez. Nedense hiç umut yok bu sefer içimde. Genelde hep full pollyanna olurum negatif testi görür ama ya geç tutunduysa derim. Bu sefer olmadığını biliyorum sanki çok garip. İnşallah yanılıyorumdur.
Rabbim hakkinda en hayırlısını versin inşallah dualarım seninlePek umudum kalmadı canım pazartesi belli olucak.İnşallah hakkimızda hayırlısı neyse o olsun.
gerçekten hiç düşünememiştim. Çok değerli bilgiler teşekkür ederimArkadaşlar hepimizin bildiği benim de mesleğimden dolayı çok yakın şahit olduğum bir durum var ki, Tüp bebek yoluyla sahip olunan bebeklerin ebeveynlerinde kaybetme korkusu çok yoğun oluyor. Kaygı hormonlar aracılığı ile bebeğe geçiyor. Bebek anne karnından itibaren kaygılı bir ortamda büyümüş oluyor ve maalesef çocuğu etkiliyor. Kaygılı, kaybetme korkusu olan bir çocuk olabiliyor.
Bir diğer husus da kayıplardan sonra gelen sağlıklı bebek. Anne diğer kaybının acısını hala çok aktif yaşıyorsa iki bebeğin sürecini karıştırırsa yine aynı şekilde ikinci bebeğe anne karnında bazı korkular geçiyor. Yaşadığı için suçluluk hissetme ya da ölüm korkusu gibi.
Kendimizi rahatlatmanın yolu ise, şimdi ve buradaya gelmiş olmak. Yani evet geçmişte çok zorluk yaşadım ama şuan sağlıklı bir bebeğe sahibim. Şuan sürecim gayet iyi gidiyor. Geçmişte yaşadıklarım geçmişte kaldı. Şimdi bebeğimle birlikte yeni bir sayfa başladı. Her sağlık anne gibi ben de çocuğuma kavuşabileceğim gibi telkinlerde bulunmak.
Ya da evet diğer çocuğumu kaybettim, demekki öyle olması gerekti. Onun için gerçekten üzgünüm. ancak şimdi yeni çocuğum ile yeni bir sayfa başlıyor. İkisinin kaderi birbirinden bağımsız. Biri diğerinin yerine gelmiyor. Çocuğum kendi kaderiyle geliyor. Şimdi onunla yeni güzellikleri birlikte deneyimleyeceğiz. Gün gün yaşayacağız. Zihnimi geçmişe gitmeden burada tutmak için elimden geleni yapacağım gibi.
Eğer haddimi aştıysam özür dilerim. Sadece bildiğim bir hususu sizlerle paylaşmak istedim.
Evet hemen dönmem lazım Allah hepimizin yardımcısı olsunKotu düşünme bak bebiste etkilenir tutunması zorlaşmasın o eski polyanna haline hemen geri dön. Allah'tan ümit kesilmez her an herşey olabilir
Allah razı olsun canım Rabbim nasip etsin inşallah ben Meryem süresini gün gün dinlemeye çalıştım canım burdan bı arkadaş önermişti Allah razı olsun inşallahTeşekkür ederim benim içinde güzel his var hatta hafifledim transfer sonrası öyle değişik güzel duygu leke Filan yok bende benim de 6. Gün dondurulmuş embriyo du ben hep aytel Kürsu okuyorum karnıma o sırada okudum inşallah benimledir amin senin için de çok sevindim darısı bana
valla gelde br bana sor ilk zamanlar hep pozitiftim sonra kimyasal oldu filan baya uzuldm ama sukur toparladm ramazanimi ziyan etmeyeym dedmÇok zordur ama çok güçlü birisin gerçekten tebrik ediyorum seni. İnşallah ramazan sana uğurlu gelir ne dileğin varsa kabul olur inşallah. Kendini yıpratma sen daha lazımsın
Kuzum şimdi gördüm mesajını Amin inşallah Nasılsın ?Gunaydin kizlar ramazanimiz mubarek bol mujdeli haberli olsun ❤❤
Amin kuzum benim Allah razı olsun inşallahGup gup gup edicekk ben burdayim merak edip beni strese sokma dicek
Elhamdulillah canim sukur ramaznin huzurunu yasamaya calisyorum sen napiyprsun ay ne guzel heyacanlisin evin havasi bile degisti dimi daha gelmedenKuzum şimdi gördüm mesajını Amin inşallah Nasılsın ?
Gözünaydın canım benimKızlar gözlerime inanamıyorum gerçek mi bu
Eki Görüntüle 3222866
Gozun aydin canimm saglikla kucagina al kipkirmiz hemde cizgin mubarek olsun ❤Kızlar gözlerime inanamıyorum gerçek mi bu
Eki Görüntüle 3222866
Ohh ne güzel canım benim Rabbim kabul etsin orucunu niyetlerini inşallah Öyle kuzum gerçekten bir yan da mutluluk bir yan da endişe şükürler olsun güzel geçiyorElhamdulillah canim sukur ramaznin huzurunu yasamaya calisyorum sen napiyprsun ay ne guzel heyacanlisin evin havasi bile degisti dimi daha gelmeden
Aminn canm ben ilk hamileligimde ogrendigmz andan baslamisti soyle yapariz boyle olur istemsizce gelisiyordu herhseyOhh ne güzel canım benim Rabbim kabul etsin orucunu niyetlerini inşallah Öyle kuzum gerçekten bir yan da mutluluk bir yan da endişe şükürler olsun güzel geçiyor
İnşallah evet onuda dinliyorum inşallah tesir ederAllah razı olsun canım Rabbim nasip etsin inşallah ben Meryem süresini gün gün dinlemeye çalıştım canım burdan bı arkadaş önermişti Allah razı olsun inşallah
Kuzum bana ilaç gibi geldi bu yazdığın çok ama çok teşekkür ederim Ekran görüntüsü alıp söyleyeceğim ,okuyacağımArkadaşlar hepimizin bildiği benim de mesleğimden dolayı çok yakın şahit olduğum bir durum var ki, Tüp bebek yoluyla sahip olunan bebeklerin ebeveynlerinde kaybetme korkusu çok yoğun oluyor. Kaygı hormonlar aracılığı ile bebeğe geçiyor. Bebek anne karnından itibaren kaygılı bir ortamda büyümüş oluyor ve maalesef çocuğu etkiliyor. Kaygılı, kaybetme korkusu olan bir çocuk olabiliyor.
Bir diğer husus da kayıplardan sonra gelen sağlıklı bebek. Anne diğer kaybının acısını hala çok aktif yaşıyorsa iki bebeğin sürecini karıştırırsa yine aynı şekilde ikinci bebeğe anne karnında bazı korkular geçiyor. Yaşadığı için suçluluk hissetme ya da ölüm korkusu gibi.
Kendimizi rahatlatmanın yolu ise, şimdi ve buradaya gelmiş olmak. Yani evet geçmişte çok zorluk yaşadım ama şuan sağlıklı bir bebeğe sahibim. Şuan sürecim gayet iyi gidiyor. Geçmişte yaşadıklarım geçmişte kaldı. Şimdi bebeğimle birlikte yeni bir sayfa başladı. Her sağlık anne gibi ben de çocuğuma kavuşabileceğim gibi telkinlerde bulunmak.
Ya da evet diğer çocuğumu kaybettim, demekki öyle olması gerekti. Onun için gerçekten üzgünüm. ancak şimdi yeni çocuğum ile yeni bir sayfa başlıyor. İkisinin kaderi birbirinden bağımsız. Biri diğerinin yerine gelmiyor. Çocuğum kendi kaderiyle geliyor. Şimdi onunla yeni güzellikleri birlikte deneyimleyeceğiz. Gün gün yaşayacağız. Zihnimi geçmişe gitmeden burada tutmak için elimden geleni yapacağım gibi.
Eğer haddimi aştıysam özür dilerim. Sadece bildiğim bir hususu sizlerle paylaşmak istedim.
Kuzum bunları çok yaşan var gebelik belirtisi ne de benziyor ama bende hiç biri olmadıKızlar kullandığımız ilaclar göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik yapar mı transfer öncesi hafif ağrılar vardı ama bugün transferin 11.gunu yan taraflara kolum değince acıyor şişti ve sertlesti sanki kahverengi uc taraflarida genişledi biraz sizce gebelik belirtisi mi yada ilaclar yapıyor mu normalde
Ben tutmuyorum kuzumHamisler oruc tutmuyorsunuz dimi aman dikkat edin zaten muafsiniz
Hadi inşallah bize güzel haberler vereceksin canım benimBugun test günüm canım 1 saat önce kan verdim 2 saate çıkar dedi bekliyorum.. 7.gun kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı Allahtan umit kesilmez umutla bekliyorum sonucu bakalim
Amin canım çok sağolRabbim hakkinda en hayırlısını versin inşallah dualarım seninle