• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Haydaaa 😍😂 Kaçıncı gün bugün kuzum güzel haberlerini bekliyoruz ☺️❤️❤️

:D kuzu 7. gün bugün. aslında yarın hastanede işim vardı yarın vercektim.
çalışırken böyle bi gidip kan vermem gerektiği hissi geldi bana hemen çıktım gittim öğlen saati :D

inşallah ufakta olsa bişey görürüm ya inşaalah

:D kuzu 7. gün bugün. aslında yarın hastanede işim vardı yarın vercektim.
çalışırken böyle bi gidip kan vermem gerektiği hissi geldi bana hemen çıktım gittim öğlen saati :D

inşallah ufakta olsa bişey görürüm ya inşaalah
Hadi inşallah canım benim bizi de heyecanlandırdın bekliyoruz güzel haberlerini ❤️❤️❤️

Bana hemşire eğer dayanılmaz ağrın olursa mutlaka haber ver demişti canım istersen dr yaz

Bakalım oyalanmaya çalışıyorum. Şimdilik iyiyim. Sabah bi ağlama krizi geldi. Anlatsam gülmekten ölürsünüz. Benim belim ağrıyordu baktım ilk denememde de öyle olmuştu negatifti üzüldüm. Sonra eşim kapının arkasında asılı hırkaları burdan al dolaba koy dedi. Ama yer yok ki dedim gözlerim doldu. Sonra aklıma geldi ilk transferde de sebebsiz saçma sapan ağlamıştım. Sonra bu da mı negatif acaba diye başladım ağlamaya. Eşim delirmişim gibi bakıyor tabi😅 bugünün haricinde çok iyiyim sabırlıyım yani hayret😅 çoktan test yapmıştım yani normalde.
Ahaha beklemek çok sinir bozucu bişey,sinirleriniz yıpranmış biraz ondan olmuş sanırım,😅 ama ben bekleyenlemedim ve bugün test yaptım sonuç çift çizgi hatta silik çıktı diye beta HCG testide verdim 187 çıktı şimdi pazartesi doktor günümü bekliyorum o söylemeden inanamiycam sanırım 🙈😅
Bana hemşire eğer dayanılmaz ağrın olursa mutlaka haber ver demişti canım istersen dr yaz

Bakalım oyalanmaya çalışıyorum. Şimdilik iyiyim. Sabah bi ağlama krizi geldi. Anlatsam gülmekten ölürsünüz. Benim belim ağrıyordu baktım ilk denememde de öyle olmuştu negatifti üzüldüm. Sonra eşim kapının arkasında asılı hırkaları burdan al dolaba koy dedi. Ama yer yok ki dedim gözlerim doldu. Sonra aklıma geldi ilk transferde de sebebsiz saçma sapan ağlamıştım. Sonra bu da mı negatif acaba diye başladım ağlamaya. Eşim delirmişim gibi bakıyor tabi😅 bugünün haricinde çok iyiyim sabırlıyım yani hayret😅 çoktan test yapmıştım yani normalde.

Back