Amin inşallah canım hepimiz görelim pozitifleri inşallahseninde hayırlı haberini bekliyorum canımmm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım hepimiz görelim pozitifleri inşallahseninde hayırlı haberini bekliyorum canımmm..
Doktor kontrol gününe kadar içme dedi banaKızlar lekelenmesi veya kanaması olanlar lan sulandiriciyi bıraktıktan sonra ne zaman geri başladınız ?
Haydaaa Kaçıncı gün bugün kuzum güzel haberlerini bekliyoruz
Sen nasılsın canım özlettin kendiniDoktor kontrol gününe kadar içme dedi bana
Hadi inşallah canım benim bizi de heyecanlandırdın bekliyoruz güzel haberlerinikuzu 7. gün bugün. aslında yarın hastanede işim vardı yarın vercektim.
çalışırken böyle bi gidip kan vermem gerektiği hissi geldi bana hemen çıktım gittim öğlen saati
inşallah ufakta olsa bişey görürüm ya inşaalah
Anladim kuzum iğne kullaniyormuydunDoktor kontrol gününe kadar içme dedi bana
Yarına kadar dayanamadın dimihadi inşallah ya.
bu arada ben gittim kan verdim
Ahaha beklemek çok sinir bozucu bişey,sinirleriniz yıpranmış biraz ondan olmuş sanırım, ama ben bekleyenlemedim ve bugün test yaptım sonuç çift çizgi hatta silik çıktı diye beta HCG testide verdim 187 çıktı şimdi pazartesi doktor günümü bekliyorum o söylemeden inanamiycam sanırımBana hemşire eğer dayanılmaz ağrın olursa mutlaka haber ver demişti canım istersen dr yaz
Bakalım oyalanmaya çalışıyorum. Şimdilik iyiyim. Sabah bi ağlama krizi geldi. Anlatsam gülmekten ölürsünüz. Benim belim ağrıyordu baktım ilk denememde de öyle olmuştu negatifti üzüldüm. Sonra eşim kapının arkasında asılı hırkaları burdan al dolaba koy dedi. Ama yer yok ki dedim gözlerim doldu. Sonra aklıma geldi ilk transferde de sebebsiz saçma sapan ağlamıştım. Sonra bu da mı negatif acaba diye başladım ağlamaya. Eşim delirmişim gibi bakıyor tabi bugünün haricinde çok iyiyim sabırlıyım yani hayret çoktan test yapmıştım yani normalde.
Bana hemşire eğer dayanılmaz ağrın olursa mutlaka haber ver demişti canım istersen dr yaz
Bakalım oyalanmaya çalışıyorum. Şimdilik iyiyim. Sabah bi ağlama krizi geldi. Anlatsam gülmekten ölürsünüz. Benim belim ağrıyordu baktım ilk denememde de öyle olmuştu negatifti üzüldüm. Sonra eşim kapının arkasında asılı hırkaları burdan al dolaba koy dedi. Ama yer yok ki dedim gözlerim doldu. Sonra aklıma geldi ilk transferde de sebebsiz saçma sapan ağlamıştım. Sonra bu da mı negatif acaba diye başladım ağlamaya. Eşim delirmişim gibi bakıyor tabi bugünün haricinde çok iyiyim sabırlıyım yani hayret çoktan test yapmıştım yani normalde.
Gözünaydın canım benim tebrik ederimkızlar 79,40 çıktı. transferin 7. günü.
Gözünaydın canım benim tebrik ederim
Gozun aydin canim :) darisi bana insallah :)kızlar 79,40 çıktı. transferin 7. günü.
Kizlar silik çizgi bile çıksa pozitif dimi, birde 9. Gün 187 çıktı değer, sizce nasıl hamileyim dimi ben şimdi, bir sorun yoktur herhalde
İnşallah kuzumcanım teşekkür ederim. sağlıkla ilerler inşaallah.
Gozun aydin canim :) darisi bana insallah :)
Hamilesin canım 2 gün sonra tekrar kan verip artış nasıl ona bakarlarKizlar silik çizgi bile çıksa pozitif dimi, birde 9. Gün 187 çıktı değer, sizce nasıl hamileyim dimi ben şimdi, bir sorun yoktur herhalde
Hayırlı olsun canım tebrik ederimkızlar 79,40 çıktı. transferin 7. günü.
Hayırlı olsun canım tebrik ederim