Amin canim vakti saati geldiginde bizi bulcaktir insaAllahAllah binlerce kez razı olsun kuzum rabbim hepimize versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim vakti saati geldiginde bizi bulcaktir insaAllahAllah binlerce kez razı olsun kuzum rabbim hepimize versin inşallah
Canım teşekkür ederim onun işlemden olduğunu zannediyorum hemen o akşam geldi çünkü ben ilk günden itibaren tuttu dedim hep konustum hatta onla isim bile taktım kalitesini bilmiyorum canım doktoruma güvenim tamdi o tamam dedi benim için tamamdıHayırlı olsun canım ben eski mesajları okudum sorum var sana 6. Gün embriyosu demişsin kalite ne ve ilk gün leke geldi demişsin akşama mi o işlem hemen sonrasimi ve hamile olduğunu gonulden his edilir ya sen his ettin mi ben dün oldum ondan bu kadar sorum teşekkür ederim
Amin canım Allah razı olsunSu mubarek gunlerde rabbim en hayorlisni versin ve senin icin kolaylastirsin canim benim gonlunu ferah tut sabirla bekicez
Amin canım Allah razı olsun inşallah hepimize nasip olsunHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin
Canm bende ayırt edemedim bir an transfer öncesi hafif ağrı vardı şimdi artınca acaba gebelik mi yoksa ilaclar mi yanıltıyor diye düşündüm hayırlısı artikCanım bende göğüs ağrısı yaşamıştım ama senin anlattığin kadar şiddetli değildi ama vardı yani ve bende hiç göğüs ağrısı olmazdı göğsüm agriyinca ordan anlamıştım şükür pozitif çıktı ilaçlar yapiyormu bilmiyorum ama illa ki hormon ilaçları vücut farklilasiyor
Valla benimde oyle gogus agrim var insallah gebeliklerimze isarettir:)Kızlar kullandığımız ilaclar göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik yapar mı transfer öncesi hafif ağrılar vardı ama bugün transferin 11.gunu yan taraflara kolum değince acıyor şişti ve sertlesti sanki kahverengi uc taraflarida genişledi biraz sizce gebelik belirtisi mi yada ilaclar yapıyor mu normalde
Çok teşekkürler canımHarika haber canım benim çok güzel çıkmış maşallah
Allah razı olsun sağolunAh maşallah gözün aydın canım
Allah razı olsun inşallah kuzumAy maşallah canim benim çok iyi değerin gözün aydın
Ne güzel, Allah'ım bize de nasip etsin 8 günüm var , en az kac olması lazım kiKızlar bugün test gunumdu sonucum 577
Benim başından beri en belirgin şikayetim göğüsler. Transferden beri şişkinlik ve ağrı var. Ben ilaçlardan diye biliyorum. Ama inşallah gebelik belirtisidir aynı zamandaKızlar kullandığımız ilaclar göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik yapar mı transfer öncesi hafif ağrılar vardı ama bugün transferin 11.gunu yan taraflara kolum değince acıyor şişti ve sertlesti sanki kahverengi uc taraflarida genişledi biraz sizce gebelik belirtisi mi yada ilaclar yapıyor mu normalde
Valla zaman nasıl geçmiyor anlatamam size her sabah karnım ağrıyor regl sancısı gibi çok üzülüyorum ister istemez. Nedense hiç umut yok bu sefer içimde. Genelde hep full pollyanna olurum negatif testi görür ama ya geç tutunduysa derim. Bu sefer olmadığını biliyorum sanki çok garip. İnşallah yanılıyorumdur.Hahahah canım benim kotu düşünme hamilelik belirtileri de olabilir az kaldı dayan sonuca
Ya hadi hayırlı haberler inşallah. Çok heyecanlı. Mevla yüzünü de kalbini de güldürsün inşallahBugun test günüm canım 1 saat önce kan verdim 2 saate çıkar dedi bekliyorum.. 7.gun kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı Allahtan umit kesilmez umutla bekliyorum sonucu bakalim
Bilmiyorum canım o değeri. Amin canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsinNe güzel, Allah'ım bize de nasip etsin 8 günüm var , en az kac olması lazım ki
Pek umudum kalmadı canım pazartesi belli olucak.İnşallah hakkimızda hayırlısı neyse o olsun.Amin canım benim inşallah sağlıkla ilerler bazı doktorlar çok aceleci büyümesini beklemiyor inşallah büyür seninki beta sağlıkla artmaya devam eder
Ya tam da demek istediğime tercüman oldun. Şuan o bebişlerin geleceği biraz da bize bağlı. İnşallah bizim bebişlerimiz çok şanslı olacak dimiBence çok haklısın bildiğim bir şeyi hatırlattığın için teşekkür ederim. Bende kendimi ifade ederken veya birşeylere sinirlendiğimde ağlayan bir insanım psikologla konuştuğumda bana aynı şeyleri anlatmıştı ve ben ilk çocuğum benden önce bir abim doğmuş ve 2 gün içinde ölmüş annem benim için çok korkmuş her hafta kontrole gitmiş ve bana yas enerjisiyle doğmuşsun demişti onu hala taşıyorum
Teşekkür ederim benim içinde güzel his var hatta hafifledim transfer sonrası öyle değişik güzel duygu leke Filan yok bende benim de 6. Gün dondurulmuş embriyo du ben hep aytel Kürsu okuyorum karnıma o sırada okudum inşallah benimledir amin senin için de çok sevindim darısı banaCanım teşekkür ederim onun işlemden olduğunu zannediyorum hemen o akşam geldi çünkü ben ilk günden itibaren tuttu dedim hep konustum hatta onla isim bile taktım kalitesini bilmiyorum canım doktoruma güvenim tamdi o tamam dedi benim için tamamdı
Umut kuşu ne oldu sonucunCanm bende ayırt edemedim bir an transfer öncesi hafif ağrı vardı şimdi artınca acaba gebelik mi yoksa ilaclar mi yanıltıyor diye düşündüm hayırlısı artik
Çok zordur ama çok güçlü birisin gerçekten tebrik ediyorum seni. İnşallah ramazan sana uğurlu gelir ne dileğin varsa kabul olur inşallah. Kendini yıpratma sen daha lazımsınBn artik uzulmeyi yavas yavas birakiyorm her ne kdr uzulmicem diye kendimi ikna etsemde oyle olmadi 4 ayda 2 kere tup denedim ve hepsinde hersey bastan yapildi ama sukur ramazanla brlkte toplardim birz