• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Günaydın Kızlar ☺️ Umarım herkes iyidir ❤️ Ben gebelipi öğrendiğimden beri garip bir ruh halindeyim hep bir heyecan ,acaba iyi mi , büyüdü mü , kalp atışını nasıl duyacağız vs içimde mutluluk ve korkuları aynı anda yaşıyorum galiba ☺️ Siz de durumlar nasıl ☺️
Canım merhaba iyim teşekkür ederim sen nasılsın?bende aynı durumdayım mutluda değilim sanırım. Bazen batma olmuyor korkuyorum idrara inanmadım kan veriyim değişir dedim kanda pozitif çıktı çok ama bilmiyorum

Canım merhaba iyim teşekkür ederim sen nasılsın?bende aynı durumdayım mutluda değilim sanırım. Bazen batma olmuyor korkuyorum idrara inanmadım kan veriyim değişir dedim kanda pozitif çıktı çok ama bilmiyorum
İyiyim şükürler olsun kuzum.Endişe sarıyor kuzum ☺️ Keseyi görünce rahatlıycam dedim rahatladım da ama bu kez de kalp atışı heyecanı sardı ☺️ Doğana kadar hatta doğduktan sonra da böyle olacak galiba ☺️

Günaydın Kızlar ☺️ Umarım herkes iyidir ❤️ Ben gebelipi öğrendiğimden beri garip bir ruh halindeyim hep bir heyecan ,acaba iyi mi , büyüdü mü , kalp atışını nasıl duyacağız vs içimde mutluluk ve korkuları aynı anda yaşıyorum galiba ☺️ Siz de durumlar nasıl ☺️
Günaydın canım seni çok iyi anlıyorum merakimdan olecem acaba napıyor şuan nasıl bişey 😆❤️

Kızlar bugün test gunumdu sonucum 577 🙈❤️
Hayırlı olsun canım ☺️ ben eski mesajları okudum sorum var sana 6. Gün embriyosu demişsin kalite ne ve ilk gün leke geldi demişsin akşama mi o işlem hemen sonrasimi ve hamile olduğunu gonulden his edilir ya sen his ettin mi ben dün oldum ondan bu kadar sorum teşekkür ederim

Back