Ay bende sevdim doktorunuKiloluda değilsin ya gayet iyisin tabiki ilaçlar iğneler ödem yapsa sadece kiloda aldırıyor baya. Yürüme yürüme ilk aylardan beisi zorlamayalim. Ye gitsin nolcak ya sağlıklı olduktan sonra arada sagliksizda yesen bişey olmazz bana doktorum istediğini ye dedibende onu dinliyorum canım doktorum
Ay evet kuzum ya benim de göbeğim şişBen normalde de zayıf değilim. Yeme düzenim değişmediği halde iğne ve ilaçlar sayesinde kocaman bir göbeğim oldu. Göbeğime bakarsak 12 haftalık hamile olduğumu düşünebiliriz
Ay evet kuzum ya boşver kilo dediğin alınır verilir yeter ki bebişler sağlıklı olsunBende senin gibiyim çok zayıf değilim balık etliyim polikistik over hastasıyım çok çabuk kilo alan bir vücudum var bundan dolayı pcos çok zor bı hastalik malesef. Ben tüp bebeğe başlarken 15 kilo felan verdim çok iyi bir kiloya gelmiştim göbek mobek kalmamıştı şimdi bakiyorumda eski halime geri döndüm ve çok yemedigim halde bende yumurta büyütme asamasnda iğneler aşırı kilo yaptı ilaçlar la birlikte şuanda hala ödem olduğunu hissediyorum ilaç ve ignelerden gerçi bebek sağlıklı olsunda illaki verilir
Evet kuzum0.300 negatif oluyor değil mi
Aynen oyle kuzum son 1 hafta sayılır artıkAy evet kuzum ya boşver kilo dediğin alınır verilir yeter ki bebişler sağlıklı olsun
Kuzum benimKızlar merhaba dr dan çıktım. Hiç iyi değil sağlıksız bir gebelikmiş.ilaçları kestiler regli olmamı bekliycez.Vücut atar kendi dedi eğer atmazsa serum verilip düşük yapılıcak. Değer iyi artmadığı için ve kese var ama küçük 2,5 dedi
Değer de yüksek gerçekten neden böyle oldu acabaKimyasal değil en son değerim 431,5
Amin canim Allah razı olsun bekleyen dileyen herkese güzel hayirli haberler diliyorumYa hayırlısı olsun inşallah. İkiz, tekiz Allah gönlüne göre versin. Gözün aydın, tebrik ederim. Bize umut olan haberler bunlar
Allah razı olsun sağol canım benim.Kuzum benimAllah'ım yardım etsin sana Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin mucizesini
Yok daha yapmadım, yarın gece ya da cumartesi sabah kan veririm inşallah diye ümit ediyorum.Sen daha test yapmadın dimi kuzum yani tutunma belirtileri gibi seninki inşallah olmazsin
Bilmiyorum ki kuzum dr artışın iyi olmadığını söyledi.ultrasonlada baktı 2,5 cm mm neyse o kese var dedi düşmesini bekliycez ilaçları kestirdi.Regli olursun yakında dedi olmazsa serumla düşürülecek.Değer de yüksek gerçekten neden böyle oldu acaba
Kotu dusunme benimde ilk denememdi insana en garip gelen zaten sebepsiz infertilite bazen psikolojik olduğunda söyleyenler var tabi ama herşey kısmet vakti zamanı gelince nasip ediyor rabbimYok daha yapmadım, yarın gece ya da cumartesi sabah kan veririm inşallah diye ümit ediyorum.
Aslında bir yanım biraz umutsuz, 7 yıllık evliyim. Eşimde ve bende bir sıkıntı olmadığı halde hiç hamile kalmadım. Bu da ilk denemem, o nedenle insan inanamıyor da, ümit etmeye de korkuyor. Karışık duygular :S
Avrupa yakası Avcılar'da Türkan Mutafoğlu diye bir doktor var. Olgun bir bayan. İnsanı rahatlatan, çok fazla ilaç yanlısı olmayan, anne gibi birisi. Benim aklımda o var, Mevla nasip ederse inşallah... İki arkadaşım gitti ikisi de çok memnun kaldı. Çok ilgiliymiş. Sezaryen deyince hayır dur bakalım, önce normali deneyeceğiz elimizden geldiğince diyormuş. :)Arkadaşlar merhabalar ben yeni katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp bebek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var
Peki hastane de mi çalışıyor kendisi normal özel muayenesi mi var biliyor musunuzAvrupa yakası Avcılar'da Türkan Mutafoğlu diye bir doktor var. Olgun bir bayan. İnsanı rahatlatan, çok fazla ilaç yanlısı olmayan, anne gibi birisi. Benim aklımda o var, Mevla nasip ederse inşallah... İki arkadaşım gitti ikisi de çok memnun kaldı. Çok ilgiliymiş. Sezaryen deyince hayır dur bakalım, önce normali deneyeceğiz elimizden geldiğince diyormuş. :)
Açıkçası ben psikoterapide aldım hatta hala alıyorum. Yani ne var ne yok herseyi yapmak adına. Ama olumsuz olursa sanırım tekrar denemeyi düşünmüyorum. Kaderim deyip önüme bakmayı tercih edeceğim. Çünkü süreç gerçekten zorlayıcı. :SKotu dusunme benimde ilk denememdi insana en garip gelen zaten sebepsiz infertilite bazen psikolojik olduğunda söyleyenler var tabi ama herşey kısmet vakti zamanı gelince nasip ediyor rabbim
Özel muayenesi var, doğuma o civardaki hastanelere gelebiliyor. Ama Avcılar Hospital ile anlaşması var. Ücret düşmüyor fazla ama doktor ekibi ve ekipmanı iyi tanıdığı için orası rahat oluyormuş. Muayene ücretleri ise ortalama diye biliyorum. Çok yukarıda değildi yani.Peki hastane de mi çalışıyor kendisi normal özel muayenesi mi var biliyor musunuz
Tamam not alıyorum çok teşekkür ederimÖzel muayenesi var, doğuma o civardaki hastanelere gelebiliyor. Ama Avcılar Hospital ile anlaşması var. Ücret düşmüyor fazla ama doktor ekibi ve ekipmanı iyi tanıdığı için orası rahat oluyormuş. Muayene ücretleri ise ortalama diye biliyorum. Çok yukarıda değildi yani.
İnşallah hiç onlara gerek kalmaz. Süreç gerçekten çok zor yaşayan bilir tabiki umarım pozitifi görürsün sağlıklı şekilde ama olumlu pozitif düşün iyi enerji çekAçıkçası ben psikoterapide aldım hatta hala alıyorum. Yani ne var ne yok herseyi yapmak adına. Ama olumsuz olursa sanırım tekrar denemeyi düşünmüyorum. Kaderim deyip önüme bakmayı tercih edeceğim. Çünkü süreç gerçekten zorlayıcı. :S
Amin amin inşallah. Hepimiz için benim için de en güzel pozitif neticeler inşallah.İnşallah hiç onlara gerek kalmaz. Süreç gerçekten çok zor yaşayan bilir tabiki umarım pozitifi görürsün sağlıklı şekilde ama olumlu pozitif düşün iyi enerji çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?