2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ay bende sevdim doktorunu

Ben normalde de zayıf değilim. Yeme düzenim değişmediği halde iğne ve ilaçlar sayesinde kocaman bir göbeğim oldu. Göbeğime bakarsak 12 haftalık hamile olduğumu düşünebiliriz
Ay evet kuzum ya benim de göbeğim şiş İğneler ilaçlar çok normal gerçekten

Ay evet kuzum ya boşver kilo dediğin alınır verilir yeter ki bebişler sağlıklı olsun

Kuzum benim Allah'ım yardım etsin sana Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin mucizesini

Arkadaşlar merhabalar ben yeni katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp bebek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var

Sen daha test yapmadın dimi kuzum yani tutunma belirtileri gibi seninki inşallah olmazsin
Yok daha yapmadım, yarın gece ya da cumartesi sabah kan veririm inşallah diye ümit ediyorum.
Aslında bir yanım biraz umutsuz, 7 yıllık evliyim. Eşimde ve bende bir sıkıntı olmadığı halde hiç hamile kalmadım. Bu da ilk denemem, o nedenle insan inanamıyor da, ümit etmeye de korkuyor. Karışık duygular :S

Değer de yüksek gerçekten neden böyle oldu acaba
Bilmiyorum ki kuzum dr artışın iyi olmadığını söyledi.ultrasonlada baktı 2,5 cm mm neyse o kese var dedi düşmesini bekliycez ilaçları kestirdi.Regli olursun yakında dedi olmazsa serumla düşürülecek.

Kotu dusunme benimde ilk denememdi insana en garip gelen zaten sebepsiz infertilite bazen psikolojik olduğunda söyleyenler var tabi ama herşey kısmet vakti zamanı gelince nasip ediyor rabbim

Avrupa yakası Avcılar'da Türkan Mutafoğlu diye bir doktor var. Olgun bir bayan. İnsanı rahatlatan, çok fazla ilaç yanlısı olmayan, anne gibi birisi. Benim aklımda o var, Mevla nasip ederse inşallah... İki arkadaşım gitti ikisi de çok memnun kaldı. Çok ilgiliymiş. Sezaryen deyince hayır dur bakalım, önce normali deneyeceğiz elimizden geldiğince diyormuş. :)

Peki hastane de mi çalışıyor kendisi normal özel muayenesi mi var biliyor musunuz

Kotu dusunme benimde ilk denememdi insana en garip gelen zaten sebepsiz infertilite bazen psikolojik olduğunda söyleyenler var tabi ama herşey kısmet vakti zamanı gelince nasip ediyor rabbim
Açıkçası ben psikoterapide aldım hatta hala alıyorum. Yani ne var ne yok herseyi yapmak adına. Ama olumsuz olursa sanırım tekrar denemeyi düşünmüyorum. Kaderim deyip önüme bakmayı tercih edeceğim. Çünkü süreç gerçekten zorlayıcı. :S

Peki hastane de mi çalışıyor kendisi normal özel muayenesi mi var biliyor musunuz
Özel muayenesi var, doğuma o civardaki hastanelere gelebiliyor. Ama Avcılar Hospital ile anlaşması var. Ücret düşmüyor fazla ama doktor ekibi ve ekipmanı iyi tanıdığı için orası rahat oluyormuş. Muayene ücretleri ise ortalama diye biliyorum. Çok yukarıda değildi yani.

Tamam not alıyorum çok teşekkür ederim

İnşallah hiç onlara gerek kalmaz. Süreç gerçekten çok zor yaşayan bilir tabiki umarım pozitifi görürsün sağlıklı şekilde ama olumlu pozitif düşün iyi enerji çek

İnşallah hiç onlara gerek kalmaz. Süreç gerçekten çok zor yaşayan bilir tabiki umarım pozitifi görürsün sağlıklı şekilde ama olumlu pozitif düşün iyi enerji çek
Amin amin inşallah. Hepimiz için benim için de en güzel pozitif neticeler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…