- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
Cnm yerlesme kanamasi olabilir miKızlar benim adet olacakmış gibi pembe kanamam başladı doktorumu aradım bir iğne verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm yerlesme kanamasi olabilir miKızlar benim adet olacakmış gibi pembe kanamam başladı doktorumu aradım bir iğne verdi
Hangi doktora gidiyosunuz suan??Kızlar İstanbul’da olanlar bir yardım edin valla çok sıkıntıdayım nasıl bulucam kime güvenicem devletten korkuyorum kendi tüp bebek doktorum çok pahalı sadece muayene ücreti 2000₺ napcaz bilmiyorum valla
Canım devam et sende o zaman ilsclara belki yükselir umarım yerleşme kanamasıdirYok kızlar yerleşme kanaması delik kan verdim 1,2 çıktı doktorum test gününü bekle ilaçlarına devam et deyip başka birşey demiyor
Kuzum test yapmışmıydın sen iğneni yaptı kuzum progestan verdi muhtemelen kesiyor kanamayı merak etme kuzumKızlar benim adet olacakmış gibi pembe kanamam başladı doktorumu aradım bir iğne verdi
Canım belki geç dollenmedir bende 7,8 günlerde çıkmıştı ama bellide olmaz belki HCG yeterli seviyeye gelmemiştir inşallah yerleşme kanamasidirKızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi
Şimdi gördüm kuzum geç döllenme olabilir diye bıraktırmıyor muhtemelen kuzumYok kızlar yerleşme kanaması delik kan verdim 1,2 çıktı doktorum test gününü bekle ilaçlarına devam et deyip başka birşey demiyor
Ben MedicalPark bahçelievler Latif küpelioğlu bende çok memnunum. Ücretler için zaten ortalama aynı segment dr’lar ve hastaneler aynı oluyor..Kızlar İstanbul’da olanlar bir yardım edin valla çok sıkıntıdayım nasıl bulucam kime güvenicem devletten korkuyorum kendi tüp bebek doktorum çok pahalı sadece muayene ücreti 2000₺ napcaz bilmiyorum valla
Canım doktora ulaşamayınca hastaneye gittim kan verdim o arada doktorum aradı pruluton iğne yaptır test gününü bekle bugün test verme dedi ben zaten yaptırmıştım sonuç da söylediğim gibi bugün 8. Gün 12. Güne mucize mi olacak onu da bilmiyorum boşa yapıyorum bu kadar ilacı diye düşünüyorumKuzum test yapmışmıydın sen iğneni yaptı kuzum progestan verdi muhtemelen kesiyor kanamayı merak etme kuzum
Bahçeci ebru ÖztürkHangi doktora gidiyosunuz suan??
Vardır doktorun bir bildiği. İnşallah bir güzellik olur senin için. Olmasa da sen son ana kadar yapman gerekeni yap ki için rahat olsun. Öyle bir paylaşım okumuştum, ilacı bırakmış sonra pozitif ama düşük beta hcg çıkmış. İlacıma devam etseydim diye pişman olmuştu..Yok kızlar yerleşme kanaması delik kan verdim 1,2 çıktı doktorum test gününü bekle ilaçlarına devam et deyip başka birşey demiyor
O zaman tekrar doktoru ara ya da yaz istersen. Sonucu görsün. Dediğin gibi boşuna ilaç almış olma. Ben sonucu gördüğü halde devam et dedi sanmıştım.Canım doktora ulaşamayınca hastaneye gittim kan verdim o arada doktorum aradı pruluton iğne yaptır test gününü bekle bugün test verme dedi ben zaten yaptırmıştım sonuç da söylediğim gibi bugün 8. Gün 12. Güne mucize mi olacak onu da bilmiyorum boşa yapıyorum bu kadar ilacı diye düşünüyorum
Benim doktorum bahar Çağlar kadikoyde kliniği var çok ilgili samimi biri istersen bakabilirsin muayene ücreti 850 tlKızlar İstanbul’da olanlar bir yardım edin valla çok sıkıntıdayım nasıl bulucam kime güvenicem devletten korkuyorum kendi tüp bebek doktorum çok pahalı sadece muayene ücreti 2000₺ napcaz bilmiyorum valla
Kuzum geç döllenme olduğunda olabiliyor forumda var bunu yaşayanlar.Ama haklısın kuzum böyle hissetmen de normalCanım doktora ulaşamayınca hastaneye gittim kan verdim o arada doktorum aradı pruluton iğne yaptır test gününü bekle bugün test verme dedi ben zaten yaptırmıştım sonuç da söylediğim gibi bugün 8. Gün 12. Güne mucize mi olacak onu da bilmiyorum boşa yapıyorum bu kadar ilacı diye düşünüyorum
O zaman tekrar doktoru ara ya da yaz istersen. Sonucu görsün. Dediğin gibi boşuna ilaç almış olma. Ben sonucu gördüğü halde devam et dedi sanmıştım.
Canım bilmiyorum artık tedavi gördüğüm hastaneye gittim iğne yaptırmaya orda ki doktora gösterdim sen devam et dedi yine anlamadım artık üç gün daha sabredeyimVardır doktorun bir bildiği. İnşallah bir güzellik olur senin için. Olmasa da sen son ana kadar yapman gerekeni yap ki için rahat olsun. Öyle bir paylaşım okumuştum, ilacı bırakmış sonra pozitif ama düşük beta hcg çıkmış. İlacıma devam etseydim diye pişman olmuştu..
Benim doktorum bahar Çağlar kadikoyde kliniği var çok ilgili samimi biri istersen bakabilirsin muayene ücreti 85
Canım bilmiyorum artık tedavi gördüğüm hastaneye gittim iğne yaptırmaya orda ki doktora gösterdim sen devam et dedi yine anlamadım artık üç gün daha sabredeyim
Tamamdır ben not alıyorum teşekkürlerBenim doktorum bahar Çağlar kadikoyde kliniği var çok ilgili samimi biri istersen bakabilirsin muayene ücreti 850 tl
Bence iyi kuzum 2 güne tekrar ver 2 kat artması lazım hayırlı uğurlu olsunKızlar kan verdim 8. Günüm 130 çıktı iyi mi değer sizce
İnşallah bu sefer olur sağlıkla az kalmış 27 sine biraz daha dayan düşünme diyemem elde değil düşünmemek ama biraz oyalan inşallah hemen geçer Zaman
Bana hemşire eğer dayanılmaz ağrın olursa mutlaka haber ver demişti canım istersen dr yazBen ağrı kesici kullandım, dayanmadım çünkü ağrılara.
Benim 1. Günden itibaren hep ağrım oldu canım ara ara kesildi ara ara devam etti .Olumlu düşün
Bakalım oyalanmaya çalışıyorum. Şimdilik iyiyim. Sabah bi ağlama krizi geldi. Anlatsam gülmekten ölürsünüz. Benim belim ağrıyordu baktım ilk denememde de öyle olmuştu negatifti üzüldüm. Sonra eşim kapının arkasında asılı hırkaları burdan al dolaba koy dedi. Ama yer yok ki dedim gözlerim doldu. Sonra aklıma geldi ilk transferde de sebebsiz saçma sapan ağlamıştım. Sonra bu da mı negatif acaba diye başladım ağlamaya. Eşim delirmişim gibi bakıyor tabi bugünün haricinde çok iyiyim sabırlıyım yani hayret çoktan test yapmıştım yani normalde.bende tüp bebek sürecindeyim,öyle bakarken farkettim bende 27sinde öğrenicem,korkmayın yaşadığınız tüm belirtileri bende yaşıyorum,hatta bugün 9.günüm lekelenmede oldu, şimdi dahada heyecan yaptım,inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız, emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah :)