• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Arkadaşlar merhabalar ben yeni katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp bebek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var
Gözünaydın canım benim ❤️ İstanbul'da değilim malesef bilgim yok o yüzden ☺️

Kızlar İstanbul’da olanlar bir yardım edin valla çok sıkıntıdayım 🥺🙏 nasıl bulucam kime güvenicem devletten korkuyorum kendi tüp bebek doktorum çok pahalı sadece muayene ücreti 2000₺ napcaz bilmiyorum valla

Herkesi boşver canım malesef önlerine gecemeyiz. Umarım sağlıkla pozitifi görürsün 🙏 10.gunde vermiştim bende canım aslında çıkar diye düşünüyorum
evet aslında çıkar da eşim de ben de olumsuz sonuç görürüz diye de korkuyoruz sanırım eşim özellikle yok cumartesi diyor garanti olsun diyor ben de tamam dedim doktor 26sına demişti hayırlısı artık olumlu düşünüyorum aslında ama sonucu göreceğiz bakalım gebelik testi bile almadım koymadım

Canım ben de aynı. 🥰 12. gün cumartesi test yap dedi doktor. Eşim ile ayrı şehirlerdeyiz şuan. Ben gelmeden yapmak yok diye tutturdu. Yarın gece gelse en azından cuma gecesi yapsam diye bekliyorum. 🤓
Benim de ishalim var doktor ile konuşarak vitamini değiştirdim ama yine de tam geçmedi.
İnşallah cumartesi günü güzel sonuçlar alırsın.
hadi hayırlısı ikimiz de hepimiz de seviniriz inşallah eşim tam günü olsun derdinde aslında benden daha fazla stresli farkındayım bir belirti oluyor dur bakalım falan diyerek çok sevinmeyi de savuşturuyor ikna etmek istiyorum yarın akşam için ama bakalım beklemek de zor kasıklarım ağrıyor birazevde fazla yürüyünce falan ishal neden bilemiyorum geçer inşallah gaz da var mı

Kızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi 😐😭

hadi hayırlısı ikimiz de hepimiz de seviniriz inşallah eşim tam günü olsun derdinde aslında benden daha fazla stresli farkındayım bir belirti oluyor dur bakalım falan diyerek çok sevinmeyi de savuşturuyor ikna etmek istiyorum yarın akşam için ama bakalım beklemek de zor kasıklarım ağrıyor birazevde fazla yürüyünce falan ishal neden bilemiyorum geçer inşallah gaz da var mı
Hafif var çok yoğun değil. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız, stresiniz erir gider :)

Kızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi 😐😭
Kanda değerin düşüktür daha belki ondan idrar testinde çıkmamıştır idrara geç düşüyor üzülme direk kan testi ver daha iyi

Hafif var çok yoğun değil. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız, stresiniz erir gider :)
ALLAH RAZI OLSUN canım inşallah amin amin amin stres zor şey beklediğimiz seneler de fazlalaştıkça daha zorlaşıyor

evet aslında çıkar da eşim de ben de olumsuz sonuç görürüz diye de korkuyoruz sanırım eşim özellikle yok cumartesi diyor garanti olsun diyor ben de tamam dedim doktor 26sına demişti hayırlısı artık olumlu düşünüyorum aslında ama sonucu göreceğiz bakalım gebelik testi bile almadım koymadım
O zaman kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın boş yere kendinizi strese sokmamis olursunuz umarım hakkımızda hayırlısı olur ❤️

Back