2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

6. Gün diyemiyorum, 6. Gunun gecesi gittik cunku saatte 2 falandi. Hadi 7. Gün desem gene de cok geldi bir tık korktum ikiz olmasindan ama olsun hayırlısıyla göreyim bende
Ya hayırlısı olsun inşallah. İkiz, tekiz Allah gönlüne göre versin. Gözün aydın, tebrik ederim. Bize umut olan haberler bunlar

Kiloluda değilsin ya gayet iyisin tabiki ilaçlar iğneler ödem yapsa sadece kiloda aldırıyor baya. Yürüme yürüme ilk aylardan beisi zorlamayalim. Ye gitsin nolcak ya sağlıklı olduktan sonra arada sagliksizda yesen bişey olmazz bana doktorum istediğini ye dedi bende onu dinliyorum canım doktorum

Ben normalde de zayıf değilim. Yeme düzenim değişmediği halde iğne ve ilaçlar sayesinde kocaman bir göbeğim oldu. Göbeğime bakarsak 12 haftalık hamile olduğumu düşünebiliriz

Ben normalde de zayıf değilim. Yeme düzenim değişmediği halde iğne ve ilaçlar sayesinde kocaman bir göbeğim oldu. Göbeğime bakarsak 12 haftalık hamile olduğumu düşünebiliriz
Bende senin gibiyim çok zayıf değilim balık etliyim polikistik over hastasıyım çok çabuk kilo alan bir vücudum var bundan dolayı pcos çok zor bı hastalik malesef. Ben tüp bebeğe başlarken 15 kilo felan verdim çok iyi bir kiloya gelmiştim göbek mobek kalmamıştı şimdi bakiyorumda eski halime geri döndüm ve çok yemedigim halde bende yumurta büyütme asamasnda iğneler aşırı kilo yaptı ilaçlar la birlikte şuanda hala ödem olduğunu hissediyorum ilaç ve ignelerden gerçi bebek sağlıklı olsunda illaki verilir

Evet canim en az 5 in uzerinde olması lazım pozitif diye bilmek için kaçıncı gunundu bugün erkenmi verdin
3. Gün empriyosuydu öncesini saymazsak transferden sonra 10. Gündü cumartesi test yap demişlerdi ama ne farkeder olacak olsa şimdi de az da olsa belirti verirdi olmamış

3. Gün empriyosuydu öncesini saymazsak transferden sonra 10. Gündü cumartesi test yap demişlerdi ama ne farkeder olacak olsa şimdi de az da olsa belirti verirdi olmamış
Allah'tan ümit kesilmez belki yukselir bilemezsin ki kotu düşünüp üzme kendini umarım sağlıkla yükselir. Buralarda neler okuyoruz hicbisey imkansız değil

Kesinlikle katılıyorum. Şuan kilo umrumda bile değil, bir pozitifi görelim. Ondan sonra Allah kerim.

Ben de lekelenme az oldu. 1 kere geldi, o da 2. gün. Devamı gelmedi. Ama ağrılar beni zorluyor, adet ağrım var, ha geldi ha gelecek gibi. Bugün tam adet günüm zaten, sürekli wc gidiyorum. :/
Sen daha test yapmadın dimi kuzum yani tutunma belirtileri gibi seninki inşallah olmazsin

Kızlar merhaba dr dan çıktım. Hiç iyi değil sağlıksız bir gebelikmiş.ilaçları kestiler regli olmamı bekliycez.Vücut atar kendi dedi eğer atmazsa serum verilip düşük yapılıcak. Değer iyi artmadığı için ve kese var ama küçük 2,5 dedi

Canım nasıl sağlıksız yani kimyasal gebelik mi sağlıksız dediğin değerlerin kaçtı senin

Kimyasal değil en son değerim 431,5
Acaba başka bir doktora dahami gorunsen ben ilk gebeligimde nerdeyse 3 doktora gittim hepsi aynısını diyince mecbur kürtaj oldum. Tek doktora bağlı kalma istersen. Acaba sebep ne neden böyle olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…