Günaydın kızlar şükür bugunumuze transferimin yedinci günü kan vermiştim 29 çıktı dayanamadım ertesi gün bidaha verdim daha sonuç çıkmadı. Umarım yükselmiştir. İnşallah herşey yolundadir ne olur dua edinGünaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Bende iyiyim kuzum çok şükürGünaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım benimGünaydın kızlar şükür bugunumuze transferimin yedinci günü kan vermiştim 29 çıktı dayanamadım ertesi gün bidaha verdim daha sonuç çıkmadı. Umarım yükselmiştir. İnşallah herşey yolundadir ne olur dua edin
İnşallah canımHadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
Canım ilk transferimde benim hiç belirtim olmamıştı negatif düşündüm pozitif çıkınca şok olmuştum ama sonra kaybettim . Şimdi 2. Transferimi oldum 3 embriyo koyuldu 6. Günümdeyim yine hiç belirtim yok. Kafana takma belirtileriAma çift embiriyo bugün 6 gün hiçmi bi belirti olmaz
Zaten bugün 7.günüm gidip kan vericem işlerimi halledince. İnşAllah bende buraya kızlar belirti aramayın yazarım senin gibi . Ben hiç hamillelik yaşamadım. Benimde 2.denemem.Canım ilk transferimde benim hiç belirtim olmamıştı negatif düşündüm pozitif çıkınca şok olmuştum ama sonra kaybettim . Şimdi 2. Transferimi oldum 3 embriyo koyuldu 6. Günümdeyim yine hiç belirtim yok. Kafana takma belirtileri
İnşallah canımGünaydın kızlar şükür bugunumuze transferimin yedinci günü kan vermiştim 29 çıktı dayanamadım ertesi gün bidaha verdim daha sonuç çıkmadı. Umarım yükselmiştir. İnşallah herşey yolundadir ne olur dua edin
Nerde bende o cesaretBende iyiyim kuzum çok şükürSen test yapmış mıydın
Dualarimdasin canim insallah pozitifi sonuc alacaksinZaten bugün 7.günüm gidip kan vericem işlerimi halledince. İnşAllah bende buraya kızlar belirti aramayın yazarım senin gibi . Ben hiç hamillelik yaşamadım. Benimde 2.denemem.
7.günündemi kan verdin? Belirtilerin varmıydıGünaydın kızlar şükür bugunumuze transferimin yedinci günü kan vermiştim 29 çıktı dayanamadım ertesi gün bidaha verdim daha sonuç çıkmadı. Umarım yükselmiştir. İnşallah herşey yolundadir ne olur dua edin
Hayırlısı olsun inşallah canım bende verdim şimdi kanıYa ben beklicem herhalde kesin
Ya benim döllenmiş yumurtam çok az işteMerhaba bende de pkos var. 25 yumurtamdan 17si döllendi ve 7 tanesi 5. Güne ulaştı. İçinizi ferah tutun.
Günaydın..bugün 8.günüm..dün ara ara sancı vurdu bugün hiç sancı yok henüz tabi..şişkinliğim vardı transfer başından beri geçti sanki..elimden geleni yaptım hayırlısı AllahtanGünaydın KızlarUmarım herkes iyidir
Seninki bugün muyduuuHayırlısı olsun inşallah canım bende verdim şimdi kanı
Olsun bekle kuzum bekleNerde bende o cesaret
Amin canım inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizin süreciGünaydın..bugün 8.günüm..dün ara ara sancı vurdu bugün hiç sancı yok henüz tabi..şişkinliğim vardı transfer başından beri geçti sanki..elimden geleni yaptım hayırlısı Allahtan
Çok güzel inşallah yükseliş devam eder hayırlı haberlerini alalımGünaydın kızlar şükür bugunumuze transferimin yedinci günü kan vermiştim 29 çıktı dayanamadım ertesi gün bidaha verdim daha sonuç çıkmadı. Umarım yükselmiştir. İnşallah herşey yolundadir ne olur dua edin
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar bende bugün 4. Kez kan verdim sonucumu bekliyorum inşallah yükselmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?