2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım tedavin hayırlı olsun Ben adetin 2. Gün estrofeme başladım 15. Gün ek olarak fitil ve iğne eklendi.20. gün de transfer oldum.Sıkıntısız ilerledi inşallah seninde öyle olsun
İnşallah çok sağolun sizinde gebeliğiniz Hay’ı olsun inşallah

14 martta kan vermeye gidicem ama ben evde yapicam 9 gun filan da gecenkin de de yapmistu negatif cikmisti zaten kanda da negatifti
Ay benim de 14 Mart Ama ben evde yapmıcam kuzum ya çok etkileniyorum çıkmayınca eğrisi doğrusu 14 Mart da belli olsun Tıp bayramı uğurlu gelsin bize

Ay benim de 14 Mart Ama ben evde yapmıcam kuzum ya çok etkileniyorum çıkmayınca eğrisi doğrusu 14 Mart da belli olsun Tıp bayramı uğurlu gelsin bize
Bende bekleyip umut edip olmayinca daha cok uzuluyorum hazirikli olursamo kdr cok uzulmem

Progestron guzel canim esrradiol da cumartesiye kdr biraz daha yukselir gayetguzel icin ferah olsun canim
İnşallah Anestezi ile görüştük son iğneleri vurdum gece ovitralle olacağım hayırlısı kızlar Bir hafta olacak aramızda sizlerle Covid testi de yaptılar

Aranıza yeni katıldım 12-13 gün sonra adetle birlikte ilaçlara baslicakmısım ne baslicam ne vurulcam ne olacak nasıl vurulacam neler olacak cok endiseliyim doktorum dondurulmus transfer yapıcam dedi. Esimde sperm yok sayılır onda sperm cıkarsa baslicaz, bende hersey normal o yüzden doktor normal de kullanılan ilaçların %25ini ancak kullancaksın dedi, esimde sperm çıkmazda ben adetin 2.günü baslayacağım iğneye falan bosa mı baslamıs olacam acaba birde sehir dısından geliyorum ankaraya 4saat yoldan. Acaa spermi önce alıp dondursalar sonra bana tedavi baslasalar olmaz mı daha mantıklı değil mi aranızda böyle bisey yasayan var mı

İlaçlarınızı nasıl kullanacağınızı anlatmadılar mı size.Spermleri yumurtaları aynı gün alıyolar birleştirmek için sonra embriyo olarak donduruluyor.

İlaçlarınızı nasıl kullanacağınızı anlatmadılar mı size.Spermleri yumurtaları aynı gün alıyolar birleştirmek için sonra embriyo olarak donduruluyor.
Daha ilaç baslamadığı için adet olunca anlatacaklarmıs o zamanda tedavi ve ikaç baslayacakmışım burdan okuduğum kadarıyla doktor hanıma ilaçlar zor bulunuyomus önceden alsam mı dedim hayır buradaki eczanelerde bulursunuz almayın daha dedi hatta adet 2. Günü alacam heralde. Çok aşırı heyecanlı olduğun için anlattıkları bazı seyleri bile unuttum ya da tekrar tekrar sordum hep. Bide sperm sıkıntı yani çıkacakmı cıkmayacakmı belli değil ya nası devam edilecek ilkde olunca bise bilmiyorum size sorayım dedim belki bizim gibi spermle alakalı işlem yaptıran vardır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…