• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ne yaptin canim aldilar mi ben sikisk bekliyorm hala😀 3 taneden 1 tanesi iyimis biri beni birakms biride az kalite olmazsa br daha denerim 😀
Serumun bitmesini bekliyorum kuzum bende muhtemelen 1 saat sonra alırlar beni daha idrara sıkışmadım çünkü 😅 1 tanesi iyi ya çok şükür Allah'a.İnşallah hayırlı haberler verecek bize o 1 taneler 😍

Serumun bitmesini bekliyorum kuzum bende muhtemelen 1 saat sonra alırlar beni daha idrara sıkışmadım çünkü 😅 1 tanesi iyi ya çok şükür Allah'a.İnşallah hayırlı haberler verecek bize o 1 taneler 😍
Resmen ucunda gitim gidicem diyor baya savas veriyorum idrarla😀 amincanim ya bebislerimizin haberlerni vermek saglkla kucagimiza aldgmz gunleride konusalim cok amin🥰

Resmen ucunda gitim gidicem diyor baya savas veriyorum idrarla😀 amincanim ya bebislerimizin haberlerni vermek saglkla kucagimiza aldgmz gunleride konusalim cok amin🥰
Amin kuzum benim.Ben su içmeden sıkışmaya başladım 😅

Hayırlı haberler inşallah dualarım sizinle 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Aaa çok üzüldüm canım 😔 İnşallah Mart ayı uğurlu gelsin hepimize ❤️ Sen bana çok umut olmuştun hayırlısı böyleymiş.İnşallah bu ay hepimiz göreceğiz hayırlısıyla sağlıkla pozitifleri.Şimdi neler kullanıyorsun ne aşamadasın
Evet hayırlısı öyleymiş. İnşallah umudumuz çok yüksek. Ben estrofem kullanıyorum ve vitamin şu anda.. 6 martta transfer günüm belli olacak

Merhabalar şubat ayı İçin biosteron kullanıyorum. Folik asit ve d vitamini de var. Mart ayında tüp bebek süreci başlıycak sanırım Mart sonu ilk defa transfer yapılacak amh ve fsh değerlerim iyi ama süreç nasıl olacak? Neler yaşayacağım hiç bilmiyorum. Eşimde sperm yavaşlığı söz konusu benimde yumurtalıklarımdan biri diğerinde küçük ve daha az çakışıyor. Lütfen deneyimli arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Şuan 6 tane dondurulmuş var canım.2 tanesi çok iyi , diğerleri iyi ve orta kalite dedi doktorum ama Aa ba şekilde söylemedi.Yaşımdan dolayı çift transfer olmayacakmış yine tek olacak ama embriyoları nasıl dondurdular bilgim yok kuzum
Ben şimdi d vitamini ve biestoron kullanıyorum. Tüp bebek için tedavi göreceğiz.Şubat sonu Regl olduğumda kan alınacak sonrasında ilaçlar yazılıp tedavi başlayacak mart sonuna denk gelmiş olacak sanırım değil mi? Hiç tedavi sürecini bilmiyorum

Allah razi olsun canm benim islem tamam yavrucakla geldik eve hayirlisyla😀
rosaline16 rosaline16 Kızlaarrr ben hala hastanedeyim akşam çıkacakmışım ama büyük sürpriz çift transfer oldum 😍 Hala inanmıyorum Allah'ım Hepimize hayırla ve sağlıkla pozitif haberleri alıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️

Merhabalar şubat ayı İçin biosteron kullanıyorum. Folik asit ve d vitamini de var. Mart ayında tüp bebek süreci başlıycak sanırım Mart sonu ilk defa transfer yapılacak amh ve fsh değerlerim iyi ama süreç nasıl olacak? Neler yaşayacağım hiç bilmiyorum. Eşimde sperm yavaşlığı söz konusu benimde yumurtalıklarımdan biri diğerinde küçük ve daha az çakışıyor. Lütfen deneyimli arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Canım tedavin hayırlı olsun ❤️ Ben adetin 2. Gün estrofeme başladım 15. Gün ek olarak fitil ve iğne eklendi.20. gün de transfer oldum.Sıkıntısız ilerledi inşallah seninde öyle olsun

Ben şimdi d vitamini ve biestoron kullanıyorum. Tüp bebek için tedavi göreceğiz.Şubat sonu Regl olduğumda kan alınacak sonrasında ilaçlar yazılıp tedavi başlayacak mart sonuna denk gelmiş olacak sanırım değil mi? Hiç tedavi sürecini bilmiyorum
Taze transfer olursa Mart sonu Nisan başı olur canım ama dondurulmuş olursa Mayıs'a denk gelir

Amin kuzum benim.Ben su içmeden sıkışmaya başladım 😅
Sira sende haberlerni bekliyorum😀
rosaline16 rosaline16 Kızlaarrr ben hala hastanedeyim akşam çıkacakmışım ama büyük sürpriz çift transfer oldum 😍 Hala inanmıyorum Allah'ım Hepimize hayırla ve sağlıkla pozitif haberleri alıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Aa cok sevindim senin adina insaAllah cifter ucuzler olur 😀 bnm doktorda 2 koyalim dedi ama embriyolog izin vermedi devlette tek koyuyorlar 😀

Sira sende haberlerni bekliyorum😀

Aa cok sevindim senin adina insaAllah cifter ucuzler olur 😀 bnm doktorda 2 koyalim dedi ama embriyolog izin vermedi devlette tek koyuyorlar 😀
Amin kuzum hakkımızda en hayırlısı nasılsa öyle olsun.Normalde benimki de koymuyordu ama 2 li dondurmuşlar embryoları 2 Side iyi kalite olduğu için koydular.Yoksa 1 tane yavrum gidecekti boş yere 🥺 Kan günün ne zaman kuzum ben daha hastanedeyim çıkarken söyleyecekler galiba 😅

Çok güzel çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Bende çift transfer olacağım

Amin kuzum hakkımızda en hayırlısı nasılsa öyle olsun.Normalde benimki de koymuyordu ama 2 li dondurmuşlar embryoları 2 Side iyi kalite olduğu için koydular.Yoksa 1 tane yavrum gidecekti boş yere 🥺 Kan günün ne zaman kuzum ben daha hastanedeyim çıkarken söyleyecekler galiba 😅
14 martta kan vermeye gidicem ama ben evde yapicam 9 gun filan da 😀 gecenkin de de yapmistu negatif cikmisti zaten kanda da negatifti

Back