• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bende isten geldim evi sildim supurdum yarin icin yemek yaptim br kac gun yatar yuvarlanirim diye 😀

Ohh miiiss .. Yarın hayırla ve kolaylıkla olsun herşeyimiz ❤️ Allah'ım sonucunda hayırla sağlıkla pozitif görmeyi nasip etsin bizlere ve sağlıkla kucağımıza almayı ❤️😍

U Umut kusu Benim adetin 19. Günü kuzum bir de senin muhtemelen fazlaysa bile transfere kadar düzelir ama stres yapma doktorun normal demiş sana da ❤️

U Umut kusu Benim adetin 19. Günü kuzum bir de senin muhtemelen fazlaysa bile transfere kadar düzelir ama stres yapma doktorun normal demiş sana da ❤️
Aslında doktoruma güveniyorum ama gebelik için E2 değeri 50 üzeri olmaması gerek diye biliyorum bu aklımda yer edinmiş telaş yaptım bir an😊 sonra düşündüm taze transfer olanlarin opudan sonra hemen 50lilere düşmüyordur onlar hamile kalıyorsa sorun yoktur diye düşündüm

Gunaydin canim benm hakkimzda hayelisi olsun rabbimin verdigide vermedigide hayirlidir 😊 rabbm hayirlisini kolaylastirsin bizim icin
Günaydın kuzum Amin inşallah hayırla kolaylıkla olsun herşeyimiz ❤️ İnşallah sonunda pozitif haberlerle yavrularımızı kucağımıza almak nasip olsun 😍

Benimde nasip olursa haftaya Perşembe günü geçen sefer embriyolar yaşamadı çok korkuyorum. Allahım inşallah bu sefer olur 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 3 senedir tedavi görüyoruz.

Benimde nasip olursa haftaya Perşembe günü geçen sefer embriyolar yaşamadı çok korkuyorum. Allahım inşallah bu sefer olur 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 3 senedir tedavi görüyoruz.
KOrkma hep pozitif olmazsa br daha olmzsa brdaha naip olana kadar benimde 1 tane kalmis😀

Back