• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar iyi pazarlar bugün üçüncü kez lan verdim.Değerlerim 13 Mart 85,90 16 Mart 144,77 19 Mart bugün 278,77 çıktı çarşamba bir daha vermemi istediler. Çok tedirginim çok yavaş yükseliyor 😔

Kızlar iyi pazarlar bugün üçüncü kez lan verdim.Değerlerim 13 Mart 85,90 16 Mart 144,77 19 Mart bugün 278,77 çıktı çarşamba bir daha vermemi istediler. Çok tedirginim çok yavaş yükseliyor 😔
Kuzum inşallah sağlıkla artsın geç döllenme oldu belki de stres yapma canım benim ❤️

Ben Reyap ta tedavi görüyorum canım.Gayet memnunum.Benimle aynı zamanda başlayan arakaşım şuan hamile .Keşandan Çanakkale den gelenler var.Doktorumda ilgili sağolsun.Benim ilk trasnfer kimyasal oldu.5 ay ara verdim 2. Transfer de ilaçlar ve süreci değiştirdi doktorum.Transferin 7. Günü bugün .Bana vesile olur mu Allah bilir ama gayet memnun kaldım belirtmek istedim sana da.Tedavin hayırlı olsun bu arada ❤️
Merhabalar . Çorludamı oturuyosunuZ. Ben çorluda oturuyorum tedavi için istanbula gidiyorum buraya pek güvenmediğim için. Benimde bugün 4 günüm

Merhabalar . Çorludamı oturuyosunuZ. Ben çorluda oturuyorum tedavi için istanbula gidiyorum buraya pek güvenmediğim için. Benimde bugün 4 günüm
Hayırlı olsun tedavin canım ❤️ İnşallah seninde güzel haberlerini alırız ☺️ Ben doktorum ve hemşiremden çok memnunum aşılama yaptırdığı da sürekli İstanbul'a gitmek zorundaydım inanılmaz zor bir süreçti çalıştığım için Reyap hem evime hem işime yakın tedavim de çok şükür olumlu oldu ☺️

İnşallah canım dediğin gibidir. Çok zor ulaştım bu bebeğe inşallah sağlıkla ilerler insan ister istemez üzülüyor.
Biliyorum kuzum benim Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla artsın değerlerin sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize İnşallah ❤️

Hayırlı olsun tedavin canım ❤️ İnşallah seninde güzel haberlerini alırız ☺️ Ben doktorum ve hemşiremden çok memnunum aşılama yaptırdığı da sürekli İstanbul'a gitmek zorundaydım inanılmaz zor bir süreçti çalıştığım için Reyap hem evime hem işime yakın tedavim de çok şükür olumlu oldu ☺️
Yaaa gerçektenmi çok sevindim. Benim ilk olmadı 2 ay önceydi. Bu sefer 2 embiriyo konuldu. Şuana kadar hiç belirtim yok. Psikolojik olarak yine kötü olmaya başladım

Benim de 8. Günüm bugün, belirti vs ağrı sızı lekelenme yok🤔 hayırlısı olsun artık hakkımızda

Yaaa gerçektenmi çok sevindim. Benim ilk olmadı 2 ay önceydi. Bu sefer 2 embiriyo konuldu. Şuana kadar hiç belirtim yok. Psikolojik olarak yine kötü olmaya başladım
Allah razı olsun kuzum ❤️ Hiç öyle düşünme benim ilk transferim Eylül ayındaydı taze transferdi kimyasal oldu bende çok üzüldüm 5 ay ara verdim.Bu kez dondurulmuş çift transfer oldum çok şükür oldu canım.İnşallah seninde olacak .Belirti diye birşey yok zaten çoğu bizim psikolojik hissettiğimiz şeyler ya da ilaçların yan etkisi.Bazı kadınlar rahimde olanı daha net hissediyor bazısı asla anlamıyor.Böyle düşünüp strese sokma kendini pozitif düşün vakti geldiyse Allah'ın izniyle muhakkak olacak canım ❤️

Benim de 8. Günüm bugün, belirti vs ağrı sızı lekelenme yok🤔 hayırlısı olsun artık hakkımızda
Kuzum bence bunların olmamsı daha iyi bence lekelenme olunca stres oluyorsun ağrı olunca acaba adet mi olacak diyorsun o yüzden pozitif düşün.Yolu bitirmişsin bak ne zaman test günün ?

Allah razı olsun kuzum ❤️ Hiç öyle düşünme benim ilk transferim Eylül ayındaydı taze transferdi kimyasal oldu bende çok üzüldüm 5 ay ara verdim.Bu kez dondurulmuş çift transfer oldum çok şükür oldu canım.İnşallah seninde olacak .Belirti diye birşey yok zaten çoğu bizim psikolojik hissettiğimiz şeyler ya da ilaçların yan etkisi.Bazı kadınlar rahimde olanı daha net hissediyor bazısı asla anlamıyor.Böyle düşünüp strese sokma kendini pozitif düşün vakti geldiyse Allah'ın izniyle muhakkak olacak canım ❤️
Evet hep dua ediyoruz ama işte ne yapalım insan pozitif görmek istiyor. Seninde çift konuldu galiba değilmi. Yaptığın ekstra bişeyler varmı tutması için. Ben yediğime içtiğime dikkat ediyorum uzanıyorum falan.

Kuzum bence bunların olmamsı daha iyi bence lekelenme olunca stres oluyorsun ağrı olunca acaba adet mi olacak diyorsun o yüzden pozitif düşün.Yolu bitirmişsin bak ne zaman test günün ?
Evet öyle ama burada kimin lekelenme oldu yazdıysa onun pozitif çıktı ondan biraz etkilendim sanırım. 23 Mart test günüm☺️

Evet hep dua ediyoruz ama işte ne yapalım insan pozitif görmek istiyor. Seninde çift konuldu galiba değilmi. Yaptığın ekstra bişeyler varmı tutması için. Ben yediğime içtiğime dikkat ediyorum uzanıyorum falan.
Canım aslında dikkat ettim desem yalan olur ben 1. Günden itibaren normale döndüm yemeğimi yaptım bulaşık makinesi yerleştirdim bazen unutup uzandım bazen ağır değildir diyip kaldırdığı şeyler oldu 🤦🏻‍♀️ Ama kan testine kadar hergün avokado yumurta sebze kuruyemiş ağırlıklı beslenin.İlaçlarımı düzenli aldım.1 hafta evden çalıştım sonra işime geri döndüm.8 . Gün muhtemelen kendimi yorduğum için kahverengi lekelenmem oldu.Dün de biraz yoruldum muhtemel ondan kaynaklı bugün de kahverengi değil kan desen değil açık kahve kavuniçi rengi gibi lekelenmem oldu.Biraz üzüldüm ama çok şükür geçti araştırdım bu haftalarda normalmiş.5+1 günlüğüz şuan uygulamaya göre Salı günü kese görmeye gideceğim Allah'ın izniyle inşallah

Back