Bende isten geldim evi sildim supurdum yarin icin yemek yaptim br kac gun yatar yuvarlanirim diye
Ohh miiiss .. Yarın hayırla ve kolaylıkla olsun herşeyimizAllah'ım sonucunda hayırla sağlıkla pozitif görmeyi nasip etsin bizlere ve sağlıkla kucağımıza almayı
Benim bugün bakıldı canım yarın transferim var nasip olursa E2 153 çıkmış doktorum normal dedi sonuçlaraHaklısın canm peki sizlerde transfer öncesi E2 bakıldı mi
Amin canım benim senden de Rabbim razı olsun.Allahım hepimizin kucağını doldursun , yüzünü güldürsün inşallahAllah razı olsun canm Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Aslında doktoruma güveniyorum ama gebelik için E2 değeri 50 üzeri olmaması gerek diye biliyorum bu aklımda yer edinmiş telaş yaptım bir an
Cokk güzel geçsin inşallah tez vakitte güzel haberlerini alalımBenim bugün bakıldı canım yarın transferim var nasip olursa E2 153 çıkmış doktorum normal dedi sonuçlara
Amin canım benim çok teşekkür ederimCokk güzel geçsin inşallah tez vakitte güzel haberlerini alalım
Bnm transferim yarin yumurta toplamadan onxe 1800 lerdi opu gunu 621 di dusuyor suan kac blmiyorum bnm taze olcakHaklısın canm peki sizlerde transfer öncesi E2 bakıldı mi
Hayırlı olsun canım inşallah sende de güzel haberler gelirBnm transferim yarin yumurta toplamadan onxe 1800 lerdi opu gunu 621 di dusuyor suan kac blmiyorum bnm taze olcak
Amin canim insaAllab hepimiz alalim guzel haberleriHayırlı olsun canım inşallah sende de güzel haberler gelir
Gunaydin canim benm hakkimzda hayelisi olsun rabbimin verdigide vermedigide hayirlidirAminm aminn cok amininsaAllah tranafere kdar pacadan gitmez
Günaydın kuzum Amin inşallah hayırla kolaylıkla olsun herşeyimizGunaydin canim benm hakkimzda hayelisi olsun rabbimin verdigide vermedigide hayirlidirrabbm hayirlisini kolaylastirsin bizim icin
Amin canım benim Allah razı olsunTransfer olacak arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Aminn canim hepimiz icin olsinTransfer olacak arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Amin canimmGünaydın kuzum Amin inşallah hayırla kolaylıkla olsun herşeyimizİnşallah sonunda pozitif haberlerle yavrularımızı kucağımıza almak nasip olsun
İnşallah bu sefer olacak kuzumBenimde nasip olursa haftaya Perşembe günü geçen sefer embriyolar yaşamadı çok korkuyorum. Allahım inşallah bu sefer olur3 senedir tedavi görüyoruz.
KOrkma hep pozitif olmazsa br daha olmzsa brdaha naip olana kadar benimde 1 tane kalmisBenimde nasip olursa haftaya Perşembe günü geçen sefer embriyolar yaşamadı çok korkuyorum. Allahım inşallah bu sefer olur3 senedir tedavi görüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?