2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

U Umut kusu Benim adetin 19. Günü kuzum bir de senin muhtemelen fazlaysa bile transfere kadar düzelir ama stres yapma doktorun normal demiş sana da

U Umut kusu Benim adetin 19. Günü kuzum bir de senin muhtemelen fazlaysa bile transfere kadar düzelir ama stres yapma doktorun normal demiş sana da
Aslında doktoruma güveniyorum ama gebelik için E2 değeri 50 üzeri olmaması gerek diye biliyorum bu aklımda yer edinmiş telaş yaptım bir an sonra düşündüm taze transfer olanlarin opudan sonra hemen 50lilere düşmüyordur onlar hamile kalıyorsa sorun yoktur diye düşündüm

Gunaydin canim benm hakkimzda hayelisi olsun rabbimin verdigide vermedigide hayirlidir rabbm hayirlisini kolaylastirsin bizim icin
Günaydın kuzum Amin inşallah hayırla kolaylıkla olsun herşeyimiz İnşallah sonunda pozitif haberlerle yavrularımızı kucağımıza almak nasip olsun

Benimde nasip olursa haftaya Perşembe günü geçen sefer embriyolar yaşamadı çok korkuyorum. Allahım inşallah bu sefer olur 3 senedir tedavi görüyoruz.

Benimde nasip olursa haftaya Perşembe günü geçen sefer embriyolar yaşamadı çok korkuyorum. Allahım inşallah bu sefer olur 3 senedir tedavi görüyoruz.
KOrkma hep pozitif olmazsa br daha olmzsa brdaha naip olana kadar benimde 1 tane kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…