Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de perşembe transferKızlar selam 26 Nisan 2. Transferimi olacam 5. Gün embriyosu çift transfer olacak sizlerde durumlar nasıl beraber takip edelim sürecimizi![]()
Benim de perşembe transferhepimizin hayırlı sonuclanması dileğiyle...
InsallahHayırlı haberlerimizi veririz inşallah birbirimize aramızda sadece 2 gün olacak![]()
Hayırlısı olsun yaşınız kaç çift yapılıyor bende haziran sonunda olacağım inşalllah 2. SiniKızlar selam 26 Nisan 2. Transferimi olacam 5. Gün embriyosu çift transfer olacak sizlerde durumlar nasıl beraber takip edelim sürecimizi![]()
26 yaşındayım ama özelde yaptırıyorum ilkide çifttiHayırlısı olsun yaşınız kaç çift yapılıyor bende haziran sonunda olacağım inşalllah 2. Sini
Çok iyi bende çift oldum tuttu ama 7 haftalıkken düşük oldu sizin neden oldu düşükmü yoksa tutmadımı26 yaşındayım ama özelde yaptırıyorum ilkide çiftti
Yok hiç tutmadıÇok iyi bende çift oldum tuttu ama 7 haftalıkken düşük oldu sizin neden oldu düşükmü yoksa tutmadımı
Olsun canım daha güzeli olacak Rabbim gecikdiriyorki güzelleştiriyorYok hiç tutmadı
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsinizBugün Opu yapıldı 14 yumurtam toplandıTaze transfer yapılacak dendi yarın ilk aramalarını yapacaklarını söylediler
![]()