Kesinlikle öyle bakış açısı bu olmalı tutunacaksa tutunurAynen bende ilk 3 gun ise gitmicem sonralari yarim gun ise gidicem tuunacakca her turlu tutunur
Bana pazartesi bakilmisti yumurta toplamadan sonra e2 yumurtalar gidince dustuAynen kızlar çok kasmaya gerek yok.Benim evden çalışma imkanım olduğu için böyle tercih ettim.Yoksa ertesi gün işine gidip pozitif görenler varBu arada az önce kan verdim E2 LH PROGESTERON a bakılacak.İnşallah güzel gelir sonuçlar.Yarın büyük gün heyecanlıyım
Bnm br dusugum vardi 7 haftalikti yattim yuvarlandim yine de nasip degilmis tutunamadi ilk tup bebekte 12 gun yattim sonuc negatif bu sefer birakcam pesiniKesinlikle öyle bakış açısı bu olmalı tutunacaksa tutunur
Nasip canım ya ben açıkçası çok dikkat etmeyi düşünmüyorum. Tedavi olduğum yer il dışında transferden sonra iki gün ordayım zaten sonra ev işlerini yaparım çok eğilip dogrulmam yapabilecegim budurBnm br dusugum vardi 7 haftalikti yattim yuvarlandim yine de nasip degilmis tutunamadi ilk tup bebekte 12 gun yattim sonuc negatif bu sefer birakcam pesini
Progesteron 21.2 çıkmış canım sıkıntı yokmuş ama akşam olan iğnem sabah akşam olduBana pazartesi bakilmisti yumurta toplamadan sonra e2 yumurtalar gidince dustudigerleri sukur iyi cikti seninde guzel cikacaktir insaAllah
Aymen oyle canim nasipse bizde kalir Allah isterse hersey olur cok dusunmkte insani yipratiyoNasip canım ya ben açıkçası çok dikkat etmeyi düşünmüyorum. Tedavi olduğum yer il dışında transferden sonra iki gün ordayım zaten sonra ev işlerini yaparım çok eğilip dogrulmam yapabilecegim budur
Progestron zaten dusuk olmasi gerekiyor diye bliyrum bnm 8.1 dun ki sonucum dun hemsirede gayet guzel dedi elhamdulillahProgesteron 21.2 çıkmış canım sıkıntı yokmuş ama akşam olan iğnem sabah akşam olduBir tık düşük sanırım ama olsun morel bozmak yook
Katılıyorum canımAymen oyle canim nasipse bizde kalir Allah isterse hersey olur cok dusunmkte insani yipratiyo
Bnde oyle sivilce filan degil ama kilo artisi goz ardi edilemzKatılıyorum canımöyle yiprandimki ben tüm dengem bozuldu resmen kilo aldım yüzümde sivilceler çıktı saçım beyazliyor minik daha gelmeden yaslandirdi
Progestan iğne kuzum yaProgestron zaten dusuk olmasi gerekiyor diye bliyrum bnm 8.1 dun ki sonucum dun hemsirede gayet guzel dedi elhamdulillahya sen ne ignesi vuruluyrsun bn vurulmuyorum senn hastane sana torpilmu geciyo anlamadim hicbrsey
Hayır kuzum atılmıyor yanına alTransfer gunu sabah fitil atiyormuyduk ya hatirlayamdm
Canım çok üzüldüm inşallah 2. Transferin pozitif olsun.Benim doğal değildi ilk hap sonra fitil ve iğneye başladım.Merhaba ben bugün ilk tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım. Üç gün sonra adet olacağım hemen ikinci transfer olacak ilki doğal süreç ilerledi transfer öncesi hiç ilaç kullanmadım sonra da sadece duphaston içmiştim şimdi doğal istemedim hiç ilaç iğne kullanmamak korkutuyor artık beni.
Sende beni habersiz birakma aklim kalirProgestan iğne kuzum yaSenin taze ya ondan farklı sürecin muhtemelen Yarın habersiz bırakma beni
Amin inşallahCanım çok üzüldüm inşallah 2. Transferin pozitif olsun.Benim doğal değildi ilk hap sonra fitil ve iğneye başladım.
Suan bende ilk negatifim aklima geldi cok aglamistimMerhaba ben bugün ilk tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım. Üç gün sonra adet olacağım hemen ikinci transfer olacak ilki doğal süreç ilerledi transfer öncesi hiç ilaç kullanmadım sonra da sadece duphaston içmiştim şimdi doğal istemedim hiç ilaç iğne kullanmamak korkutuyor artık beni.
5. Gün embriyosu her şey çok iyi tamam dedik bir anda negatif görünce yıkıldım ama nasip tabi ki biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın takdiriSuan bende ilk negatifim aklima geldi cok aglamistimrabbik vakti saati gelince nasibimizde varsa evlatlarimiza kavusturacaktk saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?