2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Aynen kızlar çok kasmaya gerek yok.Benim evden çalışma imkanım olduğu için böyle tercih ettim.Yoksa ertesi gün işine gidip pozitif görenler var Bu arada az önce kan verdim E2 LH PROGESTERON a bakılacak.İnşallah güzel gelir sonuçlar.Yarın büyük gün heyecanlıyım

Bana pazartesi bakilmisti yumurta toplamadan sonra e2 yumurtalar gidince dustu digerleri sukur iyi cikti seninde guzel cikacaktir insaAllah

Bnm br dusugum vardi 7 haftalikti yattim yuvarlandim yine de nasip degilmis tutunamadi ilk tup bebekte 12 gun yattim sonuc negatif bu sefer birakcam pesini
Nasip canım ya ben açıkçası çok dikkat etmeyi düşünmüyorum. Tedavi olduğum yer il dışında transferden sonra iki gün ordayım zaten sonra ev işlerini yaparım çok eğilip dogrulmam yapabilecegim budur

Bana pazartesi bakilmisti yumurta toplamadan sonra e2 yumurtalar gidince dustu digerleri sukur iyi cikti seninde guzel cikacaktir insaAllah
Progesteron 21.2 çıkmış canım sıkıntı yokmuş ama akşam olan iğnem sabah akşam oldu Bir tık düşük sanırım ama olsun morel bozmak yook

Aymen oyle canim nasipse bizde kalir Allah isterse hersey olur cok dusunmkte insani yipratiyo

Progesteron 21.2 çıkmış canım sıkıntı yokmuş ama akşam olan iğnem sabah akşam oldu Bir tık düşük sanırım ama olsun morel bozmak yook
Progestron zaten dusuk olmasi gerekiyor diye bliyrum bnm 8.1 dun ki sonucum dun hemsirede gayet guzel dedi elhamdulillah ya sen ne ignesi vuruluyrsun bn vurulmuyorum senn hastane sana torpilmu geciyo anlamadim hicbrsey

Aymen oyle canim nasipse bizde kalir Allah isterse hersey olur cok dusunmkte insani yipratiyo
Katılıyorum canım öyle yiprandimki ben tüm dengem bozuldu resmen kilo aldım yüzümde sivilceler çıktı saçım beyazliyor minik daha gelmeden yaslandirdi

Katılıyorum canım öyle yiprandimki ben tüm dengem bozuldu resmen kilo aldım yüzümde sivilceler çıktı saçım beyazliyor minik daha gelmeden yaslandirdi
Bnde oyle sivilce filan degil ama kilo artisi goz ardi edilemz

Merhaba ben bugün ilk tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım. Üç gün sonra adet olacağım hemen ikinci transfer olacak ilki doğal süreç ilerledi transfer öncesi hiç ilaç kullanmadım sonra da sadece duphaston içmiştim şimdi doğal istemedim hiç ilaç iğne kullanmamak korkutuyor artık beni.

Progestron zaten dusuk olmasi gerekiyor diye bliyrum bnm 8.1 dun ki sonucum dun hemsirede gayet guzel dedi elhamdulillah ya sen ne ignesi vuruluyrsun bn vurulmuyorum senn hastane sana torpilmu geciyo anlamadim hicbrsey
Progestan iğne kuzum ya Senin taze ya ondan farklı sürecin muhtemelen Yarın habersiz bırakma beni

Canım çok üzüldüm inşallah 2. Transferin pozitif olsun.Benim doğal değildi ilk hap sonra fitil ve iğneye başladım.

Canım çok üzüldüm inşallah 2. Transferin pozitif olsun.Benim doğal değildi ilk hap sonra fitil ve iğneye başladım.
Amin inşallah benim fazla doğaldı 5 yıl önce bır gebelik de geçirmiştim vücudum embriyoyu kabul eder diye düşünüyordum olmadı şimdi doğal süreci istemiyorum. İnşallah sizin pozitif sonuçlanır

Suan bende ilk negatifim aklima geldi cok aglamistim rabbik vakti saati gelince nasibimizde varsa evlatlarimiza kavusturacaktk saglikla

Suan bende ilk negatifim aklima geldi cok aglamistim rabbik vakti saati gelince nasibimizde varsa evlatlarimiza kavusturacaktk saglikla
5. Gün embriyosu her şey çok iyi tamam dedik bir anda negatif görünce yıkıldım ama nasip tabi ki biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın takdiri siz hemen mi ikinciye başladınız yoksa ara verdiniz mi?

Ben ilkini donduulmus yapmistim cozundukte sonra iyi cozulememis doktor esime umudm yk ama yine de koydm dems ama tbi tutmadi 2 adet ara verdm br adet olamamistim zatn smdide sicak yapicz dumani ustunde yarin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…