Tamam canımSende beni habersiz birakma aklim kalir
Ya canim ben de taa covitte maske kullanımıyla bir sivilce problemi başladı kurtulamıyorum bir türlü ilaçta kullanamıyorum bu süreçten dolayıBnde oyle sivilce filan degil ama kilo artisi goz ardi edilemz
Covitte ben ck maske kullanmadim is yerinde de tektim br tek disardayken o dakisa sure zatenama duydum maske svilce filan yapmis diye valla kuslarmiz olsun diye hersyekatlaniyoruz rabbim mukafatini verir elbeltYa canim ben de taa covitte maske kullanımıyla bir sivilce problemi başladı kurtulamıyorum bir türlü ilaçta kullanamıyorum bu süreçten dolayı
Kaç doktora gittim geçmedi bı turlu canım e her ilacida kullanamıyoruz süreçte ekstra kullanmakta istemedim. Minnosum benimle olsun yeterki doğum sonrası ben giderim diyetisyenlere bakimlara birşey olmazCovitte ben ck maske kullanmadim is yerinde de tektim br tek disardayken o dakisa sure zatenama duydum maske svilce filan yapmis diye valla kuslarmiz olsun diye hersyekatlaniyoruz rabbim mukafatini verir elbelt
Aynen canm hersey onlar icn bebisi alir gidersin kizinla dicektm icimden gectiKaç doktora gittim geçmedi bı turlu canım e her ilacida kullanamıyoruz süreçte ekstra kullanmakta istemedim. Minnosum benimle olsun yeterki doğum sonrası ben giderim diyetisyenlere bakimlara birşey olmaz
Ay gerçekten miAynen canm hersey onlar icn bebisi alir gidersin kizinla dicektm icimden gecti
Üzülme canım benim benim de dozunu arttırmıştı ne kadar çok yumurta o kadar şansKızlar doktordan geliyorum iğnelerin dozunu artırdıiki gün daha kullanıcam opu Cumartesi günü
7 tane varmış yumurta karnım çok acıyor artık 4 iğne çok zorÜzülme canım benim benim de dozunu arttırmıştı ne kadar çok yumurta o kadar şans
HErseye uzme kendini boyle vardir bildikleri hep iyi tarafindan bak kendini yuksek tut opu gununde blli olmus hyirliyla ☺Kızlar doktordan geliyorum iğnelerin dozunu artırdıiki gün daha kullanıcam opu Cumartesi günü
Heyecn vrmi yarin icinÜzülme canım benim benim de dozunu arttırmıştı ne kadar çok yumurta o kadar şans
İnşallah güzel sonuçlar alırızHErseye uzme kendini boyle vardir bildikleri hep iyi tarafindan bak kendini yuksek tut opu gununde blli olmus hyirliyla ☺
Üzülme kuzum venim az daha sabır .Rabbim yardım etsin sana7 tane varmış yumurta karnım çok acıyor artık 4 iğne çok zor
Hemde nasılHeyecn vrmi yarin icin
Bende isten geldim evi sildim supurdum yarin icin yemek yaptim br kac gun yatar yuvarlanirim diyeHemde nasılGüya bugün o kadar az iş bırakmıştım ki kendime ama saat 10 oldu totomu yere kıyamadım henüz Sen ne durumdasın canım
Herkesin vucut durumu ve her doktorun tecrubesi baska yola cikmissin hayirlisuyla doktorunu dinle icini ferah tut googleden de uzak dur o hep brseyler derKızlar merhaba bende ocak ayında opu oldum 1 adet dondurulmuş 5.gun embriyosu var. Yaklaşık 2 hafta sonra transferim olucak. Pazartesi adetimin 3. Günüydü doktorum tahlil istemedi ama ben kendim hormon tahlili yaptırdım e2 değerim 250 çıkmış. Normalde tedaviden önce e2 değerim hep 30-40 civariydi. Şimdi transfer öncesi çok yüksek 250 değer doktoruma sordum önemli değil dedi ama içim rahat etmedi sizce embriyo tutunmasini engeller mi
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınKızlar merhaba bende ocak ayında opu oldum 1 adet dondurulmuş 5.gun embriyosu var. Yaklaşık 2 hafta sonra transferim olucak. Pazartesi adetimin 3. Günüydü doktorum tahlil istemedi ama ben kendim hormon tahlili yaptırdım e2 değerim 250 çıkmış. Normalde tedaviden önce e2 değerim hep 30-40 civariydi. Şimdi transfer öncesi çok yüksek 250 değer doktoruma sordum önemli değil dedi ama içim rahat etmedi sizce embriyo tutunmasini engeller mi
Haklısın canm peki sizlerde transfer öncesi E2 bakıldı miBende isten geldim evi sildim supurdum yarin icin yemek yaptim br kac gun yatar yuvarlanirim diye
Herkesin vucut durumu ve her doktorun tecrubesi baska yola cikmissin hayirlisuyla doktorunu dinle icini ferah tut googleden de uzak dur o hep brseyler der
Allah razı olsun canm Rabbim hepimizin kucağını doldursunTedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınE2 hakkında bilgim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?