Yaaaa Cok sevindim çok güzel bir haberKızlar şimdi aldım sonucumu artmış çok şükür 278 olmuş
İnşallah senden de güzel haberler alacaz kuzum güzel haberlerini bekliyoruzYaaaa Cok sevindim çok güzel bir haberaynı yerde aynı doktorda tedavi olmamız bana umut verdi çok
İnşallah canımİnşallah senden de güzel haberler alacaz kuzum güzel haberlerini bekliyoruz
Bende aynı senin gibiydim hala da öyleyim fitil deli gibi akıntı yapıyor onda bile korkuyorum valla doktorun ne zaman test vermeni söylediİnşallah Allah’ım o kadar korkuyorum ki sürekli kanamam olacak gibi geliyor her saat lavaboya gitmek istiyorum geldi mi gelmedi mi bakmak için
Hayırlı olsun canım benim sağ salim kucağına alırsın inşallahSelam kizlar dayanadim 2. Kan testini yaptirdim205 di 357 e cikmis
Ben 10 mart transfer oldum 22 mart test zamanım. Sizin?Bende aynı senin gibiydim hala da öyleyim fitil deli gibi akıntı yapıyor onda bile korkuyorum valla doktorun ne zaman test vermeni söyledi
Cuma transferi oldum yarım saat yatırdılar, sonra İzmir’den İstanbul’a yola çıktık yolun 2 saatini ben kullanmak zorunda kaldım eşim zoom da toplantıdaydı. Ertesi gün sınavım vardı stresten sıfır uyku sınava girdim ve ayılayım diyr sütlü filtre kahve+espresso+çay içtim düşünün. O gün eşim hasta olduğu için İstanbul’da kaldı ben pazar 4 saat araba kullanıp geldim. Pazartesi işe başladım, o gün çömelip kaynara yakın sıcak suyla da duş aldım valla. Salı günü akşamı hasta kötüleşti ve sonrasında başka hastalarla ilgili stres yaşadım uyuyamadım doğru düzgün. Olacağı varsa oluyor. Sonunda bugün 8.gün b-hcg:61 i gördümTeşekkür ederim canimben öyle çok yatmadım, ilk 3 gün dinlendim sadece o 3 gün de kalkıp yürüdüm evin içinde devamlı doktorum öyle demişti. Stresli bir süreç, inşallah biz de pozitifi görürüz de sağlıkla devam eder
Fitili kaç tane alıyorsunuz günde?Bende aynı senin gibiydim hala da öyleyim fitil deli gibi akıntı yapıyor onda bile korkuyorum valla doktorun ne zaman test vermeni söyledi
Yaa çok mutlu oldum. Beni de merkezde 10 dk yatırdılar sadece daha sonra 3 saat yol geldik, gelirken avmde durduk yukarı çıktık yemek yedik, diğer günler de akşamları dışarı çıktık.. olacağı varsa oluyor dediğiniz gibi. Hayırlı olsun pozitifinizTüp
Cuma transferi oldum yarım saat yatırdılar, sonra İzmir’den İstanbul’a yola çıktık yolun 2 saatini ben kullanmak zorunda kaldım eşim zoom da toplantıdaydı. Ertesi gün sınavım vardı stresten sıfır uyku sınava girdim ve ayılayım diyr sütlü filtre kahve+espresso+çay içtim düşünün. O gün eşim hasta olduğu için İstanbul’da kaldı ben pazar 4 saat araba kullanıp geldim. Pazartesi işe başladım, o gün çömelip kaynara yakın sıcak suyla da duş aldım valla. Salı günü akşamı hasta kötüleşti ve sonrasında başka hastalarla ilgili stres yaşadım uyuyamadım doğru düzgün. Olacağı varsa oluyor. Sonunda bugün 8.gün b-hcg:61 i gördüm
Tesekkur ederim canim amin hepimiz insallahHayırlı olsun canım benim sağ salim kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıklı şekilde artar inşallahAy cok pardon 537 cikmis yanlis yazmisim kizlarhayecandan.
Çok güzel yükselmiş ❤ hayırlısıyla devam etsin, bebeğini kucağına alırsın inşallah..rabbim bizlere de pozitifi göstersinKızlar şimdi aldım sonucumu artmış çok şükür 278 olmuş
Bu çok daha iyi..inşallah böyle ilerler güzel bir hamilelik geçirirsinAy cok pardon 537 cikmis yanlis yazmisim kizlarhayecandan.
Valla hemşireler 5 dkkadan sonra tuvalete çıkabilirsin dedi bence 20 dk iyi durduk. Başkalarına bakma sen ya bazıları sadece tuvaletten tuvalete kalkıyormuş 10 gün. Dr hareket etmen de önemli dedi rahimde kan akışının düzgün olması gerekiyormuş. Tutcak olan her türlü tutar tutmayacağı iple bağlasan durmaz. Bakalım hayırlısı dicez teslim olcazSağlıkla tutunsun canım bende 20 dk uzandım sonra tuvalete gittim keşke gitmeseydim dedim ama çoğu kişi gitmis
Amin canim tesekkur ederiz darisi isteyen herkesin basina insallahBu çok daha iyi..inşallah böyle ilerler güzel bir hamilelik geçirirsin
Ben ilk transferim 50 dakka durdum ama tutmadi , bu sefer 20 dakka durdum ama tuttu cok sukur. Doktor 10 dakika yeter diyo . Zaten rahime birakiliyor embriyo oyle kolaylikla akip gidebilecek bisey degilSağlıkla tutunsun canım bende 20 dk uzandım sonra tuvalete gittim keşke gitmeseydim dedim ama çoğu kişi gitmis
Sorma kuzum gerçekten öyleHarika canım ben daha temizlik yapmaya başlamadım yani aslında eşim asla izin vermiyor kendi işten gelince yapıyor bende o yüzden sıkılıyorum zor tutuyorum kendimi yapmamak içinay ne cabuk 5 haftalık olmuşsun bile bende 4+5 günlüğü şaka gibi geliyor ne ara bu kadar oldu diye bende sürekli uygulamadayim günlük yazilari okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?