2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

İnşallah Allah’ım o kadar korkuyorum ki sürekli kanamam olacak gibi geliyor her saat lavaboya gitmek istiyorum geldi mi gelmedi mi bakmak için
Bende aynı senin gibiydim hala da öyleyim fitil deli gibi akıntı yapıyor onda bile korkuyorum valla doktorun ne zaman test vermeni söyledi

Kızlar estrofem şimdiye kadar kolay buluyordum ama artık bulunmuyor mu eczanelerde yok depolarda da yok diyorlar

Tüp
Cuma transferi oldum yarım saat yatırdılar, sonra İzmir’den İstanbul’a yola çıktık yolun 2 saatini ben kullanmak zorunda kaldım eşim zoom da toplantıdaydı. Ertesi gün sınavım vardı stresten sıfır uyku sınava girdim ve ayılayım diyr sütlü filtre kahve+espresso+çay içtim düşünün. O gün eşim hasta olduğu için İstanbul’da kaldı ben pazar 4 saat araba kullanıp geldim. Pazartesi işe başladım, o gün çömelip kaynara yakın sıcak suyla da duş aldım valla. Salı günü akşamı hasta kötüleşti ve sonrasında başka hastalarla ilgili stres yaşadım uyuyamadım doğru düzgün. Olacağı varsa oluyor. Sonunda bugün 8.gün b-hcg:61 i gördüm

Yaa çok mutlu oldum. Beni de merkezde 10 dk yatırdılar sadece daha sonra 3 saat yol geldik, gelirken avmde durduk yukarı çıktık yemek yedik, diğer günler de akşamları dışarı çıktık.. olacağı varsa oluyor dediğiniz gibi. Hayırlı olsun pozitifiniz

Sağlıkla tutunsun canım bende 20 dk uzandım sonra tuvalete gittim keşke gitmeseydim dedim ama çoğu kişi gitmis
Valla hemşireler 5 dkkadan sonra tuvalete çıkabilirsin dedi bence 20 dk iyi durduk. Başkalarına bakma sen ya bazıları sadece tuvaletten tuvalete kalkıyormuş 10 gün. Dr hareket etmen de önemli dedi rahimde kan akışının düzgün olması gerekiyormuş. Tutcak olan her türlü tutar tutmayacağı iple bağlasan durmaz. Bakalım hayırlısı dicez teslim olcaz kaç embriyo transfer edildi size kaliteleri neydi

Sağlıkla tutunsun canım bende 20 dk uzandım sonra tuvalete gittim keşke gitmeseydim dedim ama çoğu kişi gitmis
Ben ilk transferim 50 dakka durdum ama tutmadi , bu sefer 20 dakka durdum ama tuttu cok sukur. Doktor 10 dakika yeter diyo . Zaten rahime birakiliyor embriyo oyle kolaylikla akip gidebilecek bisey degil

Sorma kuzum gerçekten öyle İyi yapmışsın canım benim bugün annem geldi kardeşimle daha erken ama onlarada söyledim gebeliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…