- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
Benim malum transferin 2.gününden beri kasık ağrılarım çok o yüzden negatif olarak bakmıştım hep. Şimdide bana oldum gibi geliyor ama bilmiyorum bakalım hayırlısıİnsallah canım benim bende korkuyorum her an gelecek diye kasık ağrılarım olduğu icin
Amin canım inşallahYa çok sevindimmm en çok seninle konusmustukinşallah sağlıkla ilerlerrr
Olsun canim kötüye yorma, bu zamanlar lekeleme oluyormuş çünküAmin canım inşallahlekelenmem oldu biraz kasık ağrımda sızlamaya döndü adet zamanındaki gibi hayırlısıyla dökülmezsem pazartesi test yapıcam
Amin inşallah canım benim önümüzdeki pazartesi transfer günü dahil 8.gün oluyor idrar testi yapsam mı diyorum ama çok korkuyorum yapmaya negatif görmek istiyorumİnşallah sizde aynı şekilde güzel haberlerinşzş alırız siz test yapacak mısınız
Amiiiin aminnn canım pozitif görelim hepimizHala benim de bir şey yok☺ beklemedeyim öyle.. bu topikte çok pozitif oldu, darısı başımıza
Hayırlısı olsun inşallahBenim malum transferin 2.gününden beri kasık ağrılarım çok o yüzden negatif olarak bakmıştım hep. Şimdide bana oldum gibi geliyor ama bilmiyorum bakalım hayırlısı
Kuzum seni ümitlendirmek istemem ama benim de 10. Gün pembe lekelenme oldu hatta aşırı regl sancısına benzer ağrım vardı ödüm koptu regl olucam diye gittim test verdim 99.24 çıkmıştı.yani geç döllenme olabilir benim büyük ihtimal öyle oldu seninde öyle olabilir 10.gün test versen çıkar sonucunHanımlar selam. 10 mart transfer olanlardanım bende. Bugün 7.gün pembe leke geldi su gibi de hafif hafif devam ediyor. Bu belirti yaşayan oldu mu acaba? Korkuyorum ama yapacak bir şeyimde yok
İnşallah Allah’ım o kadar korkuyorum ki sürekli kanamam olacak gibi geliyor her saat lavaboya gitmek istiyorum geldi mi gelmedi mi bakmak içinKuzum seni ümitlendirmek istemem ama benim de 10. Gün pembe lekelenme oldu hatta aşırı regl sancısına benzer ağrım vardı ödüm koptu regl olucam diye gittim test verdim 99.24 çıkmıştı.yani geç döllenme olabilir benim büyük ihtimal öyle oldu seninde öyle olabilir 10.gün test versen çıkar sonucun
Canım korkma bebegin sana tutunuyor yerleşme lekesi sakin ol duanı etKızlar bugün transferimin 4. Günü az önce çok küçük bir pıhtı geldi peceteye açıkçası çok korktum ne olabilir sizce
Canım kaç iken kaç olmuş kacıncı gün embriyosu birdeKızlar şimdi aldım sonucumu artmış çok şükür 278 olmuş
Doktorda öyle dedi canım valla hayırlısı dedim yatıyorum artık yapacak birşey yok bekleyip göreceğizOlsun canim kötüye yorma, bu zamanlar lekeleme oluyormuş çünküyine haberlerini ver..
Yani olumsuz çıkma ihtimalini bende düşündüğüm için e çıksada ne yapacağım yine kan testine kadar bekleyeceğim ee o zaman kan testime kadar hiçbir şey yapmam dedim. Yani olumlu olumsuz bekleyeceğim kanda öğreneceğim dedim kendimeAmin inşallah canım benim önümüzdeki pazartesi transfer günü dahil 8.gün oluyor idrar testi yapsam mı diyorum ama çok korkuyorum yapmaya negatif görmek istiyorum
Harika haber kuzum benim gözünaydın tekrar sağlıkla ilerlesin darısı tüm isteyenlere olsun inşallahKızlar şimdi aldım sonucumu artmış çok şükür 278 olmuş
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar şimdi aldım sonucumu artmış çok şükür 278 olmuş
Canım bilgim yok malesefMerhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var . Sma testi en erken ne zaman çıkar İstanbul’da bildiğiniz en erken çıkaran yer neresi. Transferim ertelensin istemiyorum
8.gün verdim 148 di canım bugün 10 . Cu günüm test günüm bugün , bugünde 278 çıktı canımCanım kaç iken kaç olmuş kacıncı gün embriyosu birdehangi gün verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?