2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Hanımlar selam. 10 mart transfer olanlardanım bende. Bugün 7.gün pembe leke geldi su gibi de hafif hafif devam ediyor. Bu belirti yaşayan oldu mu acaba? Korkuyorum ama yapacak bir şeyimde yok
Kuzum seni ümitlendirmek istemem ama benim de 10. Gün pembe lekelenme oldu hatta aşırı regl sancısına benzer ağrım vardı ödüm koptu regl olucam diye gittim test verdim 99.24 çıkmıştı.yani geç döllenme olabilir benim büyük ihtimal öyle oldu seninde öyle olabilir 10.gün test versen çıkar sonucun

Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var . Sma testi en erken ne zaman çıkar İstanbul’da bildiğiniz en erken çıkaran yer neresi. Transferim ertelensin istemiyorum

İnşallah Allah’ım o kadar korkuyorum ki sürekli kanamam olacak gibi geliyor her saat lavaboya gitmek istiyorum geldi mi gelmedi mi bakmak için

Amin inşallah canım benim önümüzdeki pazartesi transfer günü dahil 8.gün oluyor idrar testi yapsam mı diyorum ama çok korkuyorum yapmaya negatif görmek istiyorum
Yani olumsuz çıkma ihtimalini bende düşündüğüm için e çıksada ne yapacağım yine kan testine kadar bekleyeceğim ee o zaman kan testime kadar hiçbir şey yapmam dedim. Yani olumlu olumsuz bekleyeceğim kanda öğreneceğim dedim kendime

Kızlar neler yapıyorsunuz bu sürecin en stresli zamanı galiba beklemek evde olanlar nasıl vakit geçiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…