Ben rutinlere devam canım ufaktan ütü temizlik falan yapıyorum.Zaten 1. Gündem beri yemeklerini falan yapıyordum.Ağır kaldırmaya uzanmamaya çalışıyorum o kadar ve tabi çok ayakta durmaya çalışıyorumKızlar neler yapıyorsunuz bu sürecin en stresli zamanı galiba beklemek evde olanlar nasıl vakit geçiriyorsunuz
Benim doğal siklus olmadı kuzum bilgim yok o yüzdenMerhaba kızlar doğal seklus ile embriyo transferi yapılacak bana bu ay inşallahşu an yumurtlama beklenecek ve çatlatma iğnesi yapılacak. Ama ben de pcos var zaten yumurtlama tembelliğim olduğu için yumurtama olmayabilir .bu gibi durumlarda rahim kalınlaşması ve kan değerleri yeterli oluyor mu embriyo transferi için bilginiz var mı?
Harika canım ben daha temizlik yapmaya başlamadım yani aslında eşim asla izin vermiyor kendi işten gelince yapıyor bende o yüzden sıkılıyorum zor tutuyorum kendimi yapmamak içinBen rutinlere devam canım ufaktan ütü temizlik falan yapıyorum.Zaten 1. Gündem beri yemeklerini falan yapıyordum.Ağır kaldırmaya uzanmamaya çalışıyorum o kadar ve tabi çok ayakta durmaya çalışıyorumBugün 5 haftalık oldum kalbi oluşuyormuş bebeklerin ona çok şaşırdım ha bire uygulamaya girip birşeylere bakıyorum
Valla ben sigara içiyordum sigarayı bıraktım, evi topluyorum kitaplar aldım kitap okuyorumKızlar neler yapıyorsunuz bu sürecin en stresli zamanı galiba beklemek evde olanlar nasıl vakit geçiriyorsunuz
Öncelikle evin hayırlı olsun canım benim güle güle oturun. Bı şekilde geçiyor zaman dediğin gibi ama çok stresli bir süreç ve insan sıkılıyor yaValla ben sigara içiyordum sigarayı bıraktım, evi topluyorum kitaplar aldım kitap okuyorumtv, telefon geçiyor. Bir de ev yaptırdığımız için onun işleri oluyor bazen gündüz de mobilyacıyla vs görüşüyorum. Akşamları dışarı çıkıyorum eşimle, arkadaşlarla.. bir şekilde geçiyor
Dondurulmuş 5.gün embriyosuydu 8 martta transfer oldum 4AB kalitesindeydi , 8.günde erken gebelik testinde pozitif gördüm sonra kan verdim canımCanım kaç iken kaç olmuş kacıncı gün embriyosu birdehangi gün verdin
Teşekkür ederim canimÖncelikle evin hayırlı olsun canım benim güle güle oturun. Bı şekilde geçiyor zaman dediğin gibi ama çok stresli bir süreç ve insan sıkılıyor ya
Canım bende 2 gün yattım hep evin içinde yürüdüm hatta etrafimdakiler yatıp uzanman lazım dedi ben aksine yürüdüm baya ve doğru olduğunu düşünüyorum tabiki ağır iş hiç yapmadım ama yatmakta kan akışı açısından sıkıntı diye düşünüyorum çok şükür ben pozitifi gördüm kese görmeyi bekliyorum şuan sen hangi aşamadasinTeşekkür ederim canimben öyle çok yatmadım, ilk 3 gün dinlendim sadece o 3 gün de kalkıp yürüdüm evin içinde devamlı doktorum öyle demişti. Stresli bir süreç, inşallah biz de pozitifi görürüz de sağlıkla devam eder
Evet en iyisi o ama eğer negatifse direk kanda görmekde çok üzer diye düşünüyorum benim haftaya cuma test günüm ondan 2 gun once idrar testi yaparım muhtemelenYani olumsuz çıkma ihtimalini bende düşündüğüm için e çıksada ne yapacağım yine kan testine kadar bekleyeceğim ee o zaman kan testime kadar hiçbir şey yapmam dedim. Yani olumlu olumsuz bekleyeceğim kanda öğreneceğim dedim kendime
Ayy benimde 5.gun 4ab embriyosu 6.gunum sabırsızlıkla bekliyorum ya hayırlı olsun canım benimDondurulmuş 5.gün embriyosuydu 8 martta transfer oldum 4AB kalitesindeydi , 8.günde erken gebelik testinde pozitif gördüm sonra kan verdim canım
İnşaallah öyledir daha 4. Gün diye korktum açıkçası hep 7-8 günlerde diyorlarCanım korkma bebegin sana tutunuyor yerleşme lekesi sakin ol duanı et
Hadi inşallah sana da güzel hayırlı haberler olsun canım benimAyy benimde 5.gun 4ab embriyosu 6.gunum sabırsızlıkla bekliyorum ya hayırlı olsun canım benim
Amin canım sagolHadi inşallah sana da güzel hayırlı haberler olsun canım benim
Canım herkeste farklı oluyor korkma asla doktoruna danışİnşaallah öyledir daha 4. Gün diye korktum açıkçası hep 7-8 günlerde diyorlar
Oyyyyşşş maşaAllah Darısı bana inşaAllah8.gün verdim 148 di canım bugün 10 . Cu günüm test günüm bugün , bugünde 278 çıktı canım
Maşallah aynen benimde öyle canım yarın kan günüm inşallah güzel deger çıkarDondurulmuş 5.gün embriyosuydu 8 martta transfer oldum 4AB kalitesindeydi , 8.günde erken gebelik testinde pozitif gördüm sonra kan verdim canım
Maşallah aynen benimde öyle canım yarın kan günüm inşallah güzel deger çıkar
Cumartesi transfer yapıldı, 23 Mart test günümCanım bende 2 gün yattım hep evin içinde yürüdüm hatta etrafimdakiler yatıp uzanman lazım dedi ben aksine yürüdüm baya ve doğru olduğunu düşünüyorum tabiki ağır iş hiç yapmadım ama yatmakta kan akışı açısından sıkıntı diye düşünüyorum çok şükür ben pozitifi gördüm kese görmeyi bekliyorum şuan sen hangi aşamadasin
Allah razı olsun canım benim inşallah sende pozitifi görürsünCumartesi transfer yapıldı, 23 Mart test günümtest yapmayı bekliyorum. Hayırlı uğurlu olsun, senin de sağlıklı devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?