Şifa olsun inşallah canım zor oluyor ama mecbur kullanıyoruz işteValla 4 iğne oluyorum yaa bir sürü şeyyarın da verecek galiba bi tane daha bir sürü de vitamin verdi bana
İntralipid serum diye geçiyor ama başka bir adı var canım hemşire kağıda yazdı oranını birşeyleri eczaneden 740 TL ye aldım.Allah nasip ederse hamile kalırsam 6. Haftada bir kez daha yapılacaks
serumun adı ne acaba canım?
duymustum canım,İntralipid serum diye geçiyor ama başka bir adı var canım hemşire kağıda yazdı oranını birşeyleri eczaneden 740 TL ye aldım.Allah nasip ederse hamile kalırsam 6. Haftada bir kez daha yapılacak
Çok üzüldüm kuzumduymustum canım,
bende bır sorayım doktora ,
benım tuttu ama kesemde sorun varı 6.haftada kurtaj oldum..
Rabbım saglıkla nasıp etsın herkese
Sağol canım benım,Çok üzüldüm kuzumRabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun
Aminnn canimm benimAmin kuzum inşallah hepimize şifa olsun vesile olsun kullandıklarımız
Her doktorun tedavisi baska seninde guzel sonuclarin olacaktir Allahin izniyleValla 4 iğne oluyorum yaa bir sürü şeyyarın da verecek galiba bi tane daha bir sürü de vitamin verdi bana
Sonucu güzel olsun herşeyi unuturum zatenHer doktorun tedavisi baska seninde guzel sonuclarin olacaktir Allahin izniyle
İnşallah canım şifa olsunÖzel de tedavi görüyorum kuzum normalde hastalara uygulanmıyor.Benim rahatsızlığın olduğu için uyguluyorlar.İnşaşlah şifa olur bana da
Ben evden çalışıcam kuzum.Ama imkanım olmadaydı rapor alcaktım.Geçen transferde yıllık izin kullanmıştımKizlar transferden sonra rapor alip hep yatmayimi dusunuyorsunuz
Bende okula giderim rapor almam dersler geri kalacak bu sefer oturduğum yerden anlatırımKizlar transferden sonra rapor alip hep yatmayimi dusunuyorsunuz
Canım hiç fikrim yokKızlar rahim kalinliginiz kaç olunca transfer oldunuz
Kızlar rahim kalinliginiz kaç olunca transfer oldunuz
Ben gecenkinde 12 gun raporluydum br ise yaramadi tuvalet harici pek kalkmadim sonuc nefatif bu sefee ise gitmeyi dusunuyorumBen evden çalışıcam kuzum.Ama imkanım olmadaydı rapor alcaktım.Geçen transferde yıllık izin kullanmıştım
Ben tam hatirlamiyorum gecenkini ama 16 filanmiydi emin degilimKızlar rahim kalinliginiz kaç olunca transfer oldunuz
Anladım canım teşekkürlerBen tam hatirlamiyorum gecenkini ama 16 filanmiydi emin degilim
Ben ilk denememde evdeydim genelde dinlendim negatif oldu. Transferden bı üç dört gün sonra normal hayata bence dönülmeli çünkü kan akışı için çok önemliBen gecenkinde 12 gun raporluydum br ise yaramadi tuvalet harici pek kalkmadim sonuc nefatif bu sefee ise gitmeyi dusunuyorum
Aynen bende ilk 3 gun ise gitmicem sonralari yarim gun ise gidicem tuunacakca her turlu tutunurBen ilk denememde evdeydim genelde dinlendim negatif oldu. Transferden bı üç dört gün sonra normal hayata bence dönülmeli çünkü kan akışı için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?