Adetin 15. Günü estrofeme ilave olarak fitil ve prolutex iğne verdi doktor canım.Estrofem ve fitili 3*1 kullanıyorum iğne sadece akşam göbekten. + Folik asit var bir de tabi.Ya şu prednolu bir bana vermedilerSen suan igne kullaniyormusun ? Ben sadece etrofem progestan prednol hap kullaniyorm bir de ayrilmaz parca folik asit
Transfer de serum takıyorlar mıHarika haberBende 9 da gideceğim ama önden serum takılacak saat olarak benden önce transfer olacaksın muhtemelen
İğne nasıl yakıyor muAdetin 15. Günü estrofeme ilave olarak fitil ve prolutex iğne verdi doktor canım.Estrofem ve fitili 3*1 kullanıyorum iğne sadece akşam göbekten. + Folik asit var bir de tabi.Ya şu prednolu bir bana vermedilerAllah'tan serum takacaklar da içim rahat
Hayırlı evlat olsunlar inşallahEmbriyolog aradi smdi 7 taneden 3 tanesi dollenmis persembe sabab 10 da bekliyorum dedi
Yok kuzum normalde takılmıyor.Benim ilk trnsferim kimyasal oldu bir de bağışıklıkla alakalı bir rahatsızlığım olabilir şüpheli diyin şuan için önlem amaçlı takacaklar.Bağışıklığı dengeleyen bir serum.Benim çok çalışıp embryoyu kabul etmiyor olabilirmişTransfer de serum takıyorlar mı
Yol canım yakmıyor hiç.Yaptıktan sonra iğne yerim hafif acıyor ama geçiyor 15-20 dk yaİğne nasıl yakıyor mu
Yaaa böyle bir şeyi ilk defa duydum.inşallah herşey yolunda giderYok kuzum normalde takılmıyor.Benim ilk trnsferim kimyasal oldu bir de bağışıklıkla alakalı bir rahatsızlığım olabilir şüpheli diyin şuan için önlem amaçlı takacaklar.Bağışıklığı dengeleyen bir serum.Benim çok çalışıp embryoyu kabul etmiyor olabilirmiş
Amin canım inşallahYaaa böyle bir şeyi ilk defa duydum.inşallah herşey yolunda gider
Sana nie serum takacklar gercekten bende merak ettmAdetin 15. Günü estrofeme ilave olarak fitil ve prolutex iğne verdi doktor canım.Estrofem ve fitili 3*1 kullanıyorum iğne sadece akşam göbekten. + Folik asit var bir de tabi.Ya şu prednolu bir bana vermedilerAllah'tan serum takacaklar da içim rahat
Bağışıklığı dengelensin diye kuzumSana nie serum takacklar gercekten bende merak ettmprolutex igne vardi dogru hatirladim smdi transferden sonrada oksavar igne ve progestan dax vardi
Sen hangi hastaneye gidiyorsun ben bir ozel br devlette gidiyorm hic biri yapmadi oyle syler bizi onemsemiyorlarmiBağışıklığı dengelensin diye kuzumOlsaparda yok bende
Özel kuzum.Yahu size ekstra ekstra şeyler veriyorlar asıl beni önemsemiyorlar galibaSen hangi hastaneye gidiyorsun ben bir ozel br devlette gidiyorm hic biri yapmadi oyle syler bizi onemsemiyorlarmi
Kiz ekstra br prednol o kdr bizede serum vermiyorlarÖzel kuzum.Yahu size ekstra ekstra şeyler veriyorlar asıl beni önemsemiyorlar galiba
Kiz ekstra br prednol o kdr bizede serum vermiyorlar
Hangi hastane uyguluyor bu şekilde çok güzel bir fikir inşallahYok kuzum normalde takılmıyor.Benim ilk trnsferim kimyasal oldu bir de bağışıklıkla alakalı bir rahatsızlığım olabilir şüpheli diyin şuan için önlem amaçlı takacaklar.Bağışıklığı dengeleyen bir serum.Benim çok çalışıp embryoyu kabul etmiyor olabilirmiş
Özel de tedavi görüyorum kuzum normalde hastalara uygulanmıyor.Benim rahatsızlığın olduğu için uyguluyorlar.İnşaşlah şifa olur bana daHangi hastane uyguluyor bu şekilde çok güzel bir fikir inşallah
Amin kuzum inşallah hepimize şifa olsun vesile olsun kullandıklarımızSifa olsun deva olsun insaAllah
Valla 4 iğne oluyorum yaa bir sürü şeyÖzel kuzum.Yahu size ekstra ekstra şeyler veriyorlar asıl beni önemsemiyorlar galiba
serumun adı ne acaba canım?Yok kuzum normalde takılmıyor.Benim ilk trnsferim kimyasal oldu bir de bağışıklıkla alakalı bir rahatsızlığım olabilir şüpheli diyin şuan için önlem amaçlı takacaklar.Bağışıklığı dengeleyen bir serum.Benim çok çalışıp embryoyu kabul etmiyor olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?