Canım doktoruna yazdın mı lekelenme için progestan veriyorlar genelde kalçadanGünaydın kızlar bende 5. Gün embiriyosu 8 Mart'ta transfer oldu bugün 8.günüm çok cesaretim olmadığı için uyduruk bi test aldım ve negatif çıktı ama 3 gündür günde bir kere olacak şekilde pembe kanamam var bi kaç damlayı hiç geçmiyor ama benim hiç umudum yok
Yazmadım canım lutinus vajinal fitil kullanıyorumCanım doktoruna yazdın mı lekelenme için progestan veriyorlar genelde kalçadan
Yok ama annemi dürttüm annem diyor gidip alayım oda merak etti aynen 5.gün embriyosu canımAmin canımaslında erken gebelik testin varsa yapsanmi 5.gun embiriyosuysa çıkar bende çıkmıştı yani
Oglen gidicem canm 1 de filan bakalim olmayan degerim kaclAra dusmusGünaydın kuzum gittin mi doktora
Elimde yokta alıcamErken gebelik testiyse bencede çıkar kuzum
Anladım kuzum bende lutinus kullanıyorum ama pembe ve kırmızıya dönükse bir sor kuzum istersen .Negatif çıktı diye de üzülme tüp bebekte de geç döllenme olabiliyormuş o yüzden çıkmamış olabilir sen test gününü bekle canımYazmadım canım lutinus vajinal fitil kullanıyorum
Deli kız yaOglen gidicem canm 1 de filan bakalim olmayan degerim kaclAra dusmus
Ben bile heyecanlandımElimde yokta alıcam
O da kendi kafasina gore takiliyor igneyi vurdurdum sali gunu sonra hemen kesildi sonra dun sabah baya yogun geldi oglen vurdurdum kesildi suan gelen yk herhalde artk icimde brsey kalmadiDeli kız yaAllah'ım hayırlı kılsın sonucunu habersiz bırakma kanama devam mı hala ?
Şimdi görüştüm doktorla çok açık pembe olduğu için sorun yok sen ilaçlarını kullanmaya devam et dedi günlük ped kullanmasam belkide anlamazdım kanamam olduğunu çok az ve çok açık renkte ama bilmiyorum olmıcak gibi hissediyorum ve trasfer gününden beri geçmeyen bir kasık ağrım var sizde belirti var mıAnladım kuzum bende lutinus kullanıyorum ama pembe ve kırmızıya dönükse bir sor kuzum istersen .Negatif çıktı diye de üzülme tüp bebekte de geç döllenme olabiliyormuş o yüzden çıkmamış olabilir sen test gününü bekle canım
Bugün netleşecek inşallahO da kendi kafasina gore takiliyor igneyi vurdurdum sali gunu sonra hemen kesildi sonra dun sabah baya yogun geldi oglen vurdurdum kesildi suan gelen yk herhalde artk icimde brsey kalmadi
Bence sen igne iste doktorundan ne olur ne olmaz zarari yok sonuctaŞimdi görüştüm doktorla çok açık pembe olduğu için sorun yok sen ilaçlarını kullanmaya devam et dedi günlük ped kullanmasam belkide anlamazdım kanamam olduğunu çok az ve çok açık renkte ama bilmiyorum olmıcak gibi hissediyorum ve trasfer gününden beri geçmeyen bir kasık ağrım var sizde belirti var mı
Benm kafamda net zaten kendisi hakka yuruduBugün netleşecek inşallah
Kuzum benim de hep adet olacak gibi ağrım oldu hatta 8.9. günler gece adet ağrısındam uyandım o kadar şddetliydi şimdi birşey kalmadı.Ama çok şükür hamileyim.Embryolar içerde yer arıyor yerleşmeye çalışıyor içerde bir sürü olay oluyor kimisi hssediyor bunu kimi hissetmiyor.İnşallah hayırlısıyla pozitif haber alırsınŞimdi görüştüm doktorla çok açık pembe olduğu için sorun yok sen ilaçlarını kullanmaya devam et dedi günlük ped kullanmasam belkide anlamazdım kanamam olduğunu çok az ve çok açık renkte ama bilmiyorum olmıcak gibi hissediyorum ve trasfer gününden beri geçmeyen bir kasık ağrım var sizde belirti var mı
Öyle olsa bile en azından biliyoruz ki gebelik oluyor kuzum.2. transferde bol progestan takviyesi ve vitaminlerle bu iş olacak Allah'ın izniyleBenm kafamda net zaten kendisi hakka yurudu
Bilmiyorum ben umudumu çok fazla yitirdim kızlar umarım sizinkiler pozitif olurBence sen igne iste doktorundan ne olur ne olmaz zarari yok sonucta
Teşekkür ederim kuzum sen naptinHaydi güzel haberlerini bekliyoruz
Yani benim 8.gun çıkmıştı ama sen istersen bekle. Gaza getirmiste olmayimYok ama annemi dürttüm annem diyor gidip alayım oda merak etti aynen 5.gün embriyosu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?