2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım doktoruna yazdın mı lekelenme için progestan veriyorlar genelde kalçadan

Yazmadım canım lutinus vajinal fitil kullanıyorum
Anladım kuzum bende lutinus kullanıyorum ama pembe ve kırmızıya dönükse bir sor kuzum istersen .Negatif çıktı diye de üzülme tüp bebekte de geç döllenme olabiliyormuş o yüzden çıkmamış olabilir sen test gününü bekle canım

Deli kız ya Allah'ım hayırlı kılsın sonucunu habersiz bırakma kanama devam mı hala ?
O da kendi kafasina gore takiliyor igneyi vurdurdum sali gunu sonra hemen kesildi sonra dun sabah baya yogun geldi oglen vurdurdum kesildi suan gelen yk herhalde artk icimde brsey kalmadi

Şimdi görüştüm doktorla çok açık pembe olduğu için sorun yok sen ilaçlarını kullanmaya devam et dedi günlük ped kullanmasam belkide anlamazdım kanamam olduğunu çok az ve çok açık renkte ama bilmiyorum olmıcak gibi hissediyorum ve trasfer gününden beri geçmeyen bir kasık ağrım var sizde belirti var mı

Bence sen igne iste doktorundan ne olur ne olmaz zarari yok sonucta

Kuzum benim de hep adet olacak gibi ağrım oldu hatta 8.9. günler gece adet ağrısındam uyandım o kadar şddetliydi şimdi birşey kalmadı.Ama çok şükür hamileyim.Embryolar içerde yer arıyor yerleşmeye çalışıyor içerde bir sürü olay oluyor kimisi hssediyor bunu kimi hissetmiyor.İnşallah hayırlısıyla pozitif haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…