• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Dun yumurta toplamadan sonra kan aldilar benden ama yanimdakinden almadilar simdi sonuca baktim beta hcg 92.87 cikmis ganof un oyle bir etkisi varmi acaba
Çatlatma iğneleri yüksek çıkartabiliyormuş geç oldu kusura bakma dersteyim yeni gördüm

Dondurulmuş embriyo transfer süreci nasıl işliyor. Ben opu sonrası 2. Adeti bekliyorum hala 30 gün oldu tık yok. Kasıklarımda ağrı var ha geldi gelecek diyorum ama gelmiyor.

Dondurulmuş embriyo transfer süreci nasıl işliyor. Ben opu sonrası 2. Adeti bekliyorum hala 30 gün oldu tık yok. Kasıklarımda ağrı var ha geldi gelecek diyorum ama gelmiyor.
Opudan sonraki Adetim geç olmuştu benim hatta ondan sonraki 2. Adetim bile geç oldu 🤷🏼‍♀️

Opudan sonra 2. Adet gecikşyor canım benim 4-5 gün gecikmişti bazılarının 10-15 gün gecikmiş.Dondurulmuşta da adetin 2. Günü 2*1 estrofem başladım ben.10 gün sonra 3*1 oldu 15. Gün ek olarak fitil ve iğne eklendi.20. gün nasip olursa 2 Mart transfer olacağım

Ben devlet hastanesine gidiyorum o yuzden braz gec ilerliyor 😀 bakalim 3unden persembeye ne kadar daha bakmicam isiga maruz kalmasin persembe sabah acicam dedi artk ya nasip 😀

Opudan sonra 2. Adet gecikşyor canım benim 4-5 gün gecikmişti bazılarının 10-15 gün gecikmiş.Dondurulmuşta da adetin 2. Günü 2*1 estrofem başladım ben.10 gün sonra 3*1 oldu 15. Gün ek olarak fitil ve iğne eklendi.20. gün nasip olursa 2 Mart transfer olacağım
Estrofemi rahmi kalınlaştırması için mi veriyolar. Az kalmış transferine hayırlı olsun inşallah. Razamana kalmadan transferim olsa benimde keşke ama Allahtan hayırlısı bakalım.

Estrofemi rahmi kalınlaştırması için mi veriyolar. Az kalmış transferine hayırlı olsun inşallah. Razamana kalmadan transferim olsa benimde keşke ama Allahtan hayırlısı bakalım.
Evet canım . Allah razı olsun hepimiz için hayırlısı olsun bu mübarek aylar hepimize uğurlu gelsin inşallah ❤️

Sen suan igne kullaniyormusun ? Ben sadece etrofem progestan prednol hap kullaniyorm bir de ayrilmaz parca folik asit

Back